Psikoloğa gittinmi yada gidiyomusun rahatlatıyor insanı konuşmak ben ara ara gidiyorum işyerinde de bir ablamız var onunla dertleşiyoruz rahatlatıyor beni dr kontrollerin nasıl gidiyor canım gebelikte bebekte bi sorun yoktur inşallah bence psikolog tan yardım alabilirsin rahatlamak adına annen le konuşmayı denedin mi aynı sehirde misiniz ve sen calışıyormusunBir sebep olmasına gerek olmuyor benimkine artık o noktada hiç birşeyim.yokken bile kötüleşiyorum artık kafamda bir sürü korku hasta olmaktan ktu birsey olmasından hastnlik olmaktan herşeyden korkyrum ayaklsrimin altı yanıyor ağrıyor o bile içimi fena ediyor hep diken ustundeyim piskljik olarak hiç rahat değilim anakasiyete benimki daha cok
Doğru söylüyorsun zatwn insanlarin herkesin dediğine baksak mutlu olamayız kendimiz için yaşamamış oluruz degilmi doğum çantası hastane günleri vs annem yanımda olcak ama şimdilik konuyu acmiyo hiç zamanı gelince yaparız eeroz el birliğiyle diyor hergün tabiki soracak değil bende konu açmiyorum bakalım hiç ama bebek dogunca kaygı endişe bitcek diyorlar 18 20 yaşındakiler tek başlarına buyutuyor senmi bakamicaksin diyorlar yani takılma bu kadar dedilerSen olumsuzlukları kulağını tıka iyiseylere odaklan düşün ben sıkıntı geldiğinde öğle yapmaya çalışıyorum sevdiğim birşeylerle oyalanmaya kendimi dinlememeye çalışıyorum cocgunlukla kötü şeyleri düşündükçe fenalasiyor insan
Piskologa piskiytrste hepsine gidiyorum oyuzden devamlı ilac kullanmıyorum annem çalışan bir bayan yanımda çok olamıyor aynı şehirde olmamıza rağmen ben ev hanımının çok şükür şimdiye kadar kntrlerimde herşey iyi deniliyor ins hepten böyle gider her kntrlerimde gittiğimde kötü birşey duyarmiyim diyede çok korkuyorum Allah'ım korusun hayırlısıyla sağlıklıca doğsun ins tahlilelerim faln hep iyi çıkıyor bitek troitlerim yüksek çıktı hamileliğimde onada ilac kullanıyorumPsikoloğa gittinmi yada gidiyomusun rahatlatıyor insanı konuşmak ben ara ara gidiyorum işyerinde de bir ablamız var onunla dertleşiyoruz rahatlatıyor beni dr kontrollerin nasıl gidiyor canım gebelikte bebekte bi sorun yoktur inşallah bence psikolog tan yardım alabilirsin rahatlamak adına annen le konuşmayı denedin mi aynı sehirde misiniz ve sen calışıyormusun
Cnm geçmiş olsun tez zamanda geçer inş bol bol dua et Allah evlat nasip etmiş ne güzel sağlıklı bir şekilde doğmasına nasip etsinPiskologa piskiytrste hepsine gidiyorum oyuzden devamlı ilac kullanmıyorum annem çalışan bir bayan yanımda çok olamıyor aynı şehirde olmamıza rağmen ben ev hanımının çok şükür şimdiye kadar kntrlerimde herşey iyi deniliyor ins hepten böyle gider her kntrlerimde gittiğimde kötü birşey duyarmiyim diyede çok korkuyorum Allah'ım korusun hayırlısıyla sağlıklıca doğsun ins tahlilelerim faln hep iyi çıkıyor bitek troitlerim yüksek çıktı hamileliğimde onada ilac kullanıyorum
Benim mg sini çok düşürdü doktor.bitirme dozuna indirfim daha yeni bakalım nolcak? Sen jaç aylıktın canım?Doguma yakın ilacı bırakacak olan yada bırakan varmı arkadaşlar
Kaç mg kullanıyorsun şuan doguma bırakmış mı olacaksın 32 hafta oldu benim deBenim mg sini çok düşürdü doktor.bitirme dozuna indirfim daha yeni bakalım nolcak? Sen jaç aylıktın canım?
Canim ben de oyleyim ilaç da kullaniyorim ama galiba hamilelikten kaynakli . Ben de ikileme dusuyorum devamli acaba panik atak mi normal mi diye ama dinlenince gecer gibu oluyor.. bide o an hemen sureleri okuyorum elime üfleyip kalbime koyuyorum elimi fayda ediyorAnneler hamilelikte nefes darlığı çeken varmı yada nefes alamiyormus gibi olanlarıniz nasıl geciriyosunuz bu durumu hamilelikten mi ankasyteden mi anliyamiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor korkuyorum öğle olunca napicam şaşırıyorum devamlı ilaç kullanana arkadaşlar nasılsınız rahatmisiniz günleriniz nasıl geçiyor anlatır mısınız
Sağol canım ya Allah seninde yardımcın olsun herşeyi yapmaya çalışıyorum sakinler gibi oluyorum sanki teker olucakmis gibi tetikte diken üstünde duruyorum bidahada bütün gün ilacla nasılsın faydası varmı rahat ediyrmusun bebek nasıl kntrllerinde falan çok yoruldum artık gerçekten napicam şaşırdımCanim ben de oyleyim ilaç da kullaniyorim ama galiba hamilelikten kaynakli . Ben de ikileme dusuyorum devamli acaba panik atak mi normal mi diye ama dinlenince gecer gibu oluyor.. bide o an hemen sureleri okuyorum elime üfleyip kalbime koyuyorum elimi fayda ediyor
1 ayi gecti anca etki ilac cnm daha iiyim ama gunde 2 kez atak geliyo agir olmasa da terleme titreme carpintiSağol canım ya Allah seninde yardımcın olsun herşeyi yapmaya çalışıyorum sakinler gibi oluyorum sanki teker olucakmis gibi tetikte diken üstünde duruyorum bidahada bütün gün ilacla nasılsın faydası varmı rahat ediyrmusun bebek nasıl kntrllerinde falan çok yoruldum artık gerçekten napicam şaşırdım
Bu panik atak illeti ilactan daha zararlı bebege tatlim inanki.. allah sifa versin ben simdide gecse bile tekrarlar düşüncesina kafa taktimKizlar ben cipralex kullaniyorum 14. Haftadan beri bir ay 10 mg ictim bir ay 20 mg ictim simdi dozunu tekrar dusurdum 10 mgye cunku emzirme doneminde nasil kullanicam korkusu var bir de bebege zarar veriyorum diye kafam hic rahat degil su an 23hafta 2 gun oldu biraz kendimi telkin ediyorum falan Allah herkesin yardimcisi olsun
10 kullanıyorum.5e dşerim.bırakmak istemiyorum çünk daha önce bırakmıştım çok kötü oldum o riski alamam.az dozun ni zararı olucağını dşünmüyorum.Kaç mg kullanıyorsun şuan doguma bırakmış mı olacaksın 32 hafta oldu benim de
Ğinternette nefes egzersizleri var hamilelikte rahatlamak için onları yap canımAnneler hamilelikte nefes darlığı çeken varmı yada nefes alamiyormus gibi olanlarıniz nasıl geciriyosunuz bu durumu hamilelikten mi ankasyteden mi anliyamiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor korkuyorum öğle olunca napicam şaşırıyorum devamlı ilaç kullanana arkadaşlar nasılsınız rahatmisiniz günleriniz nasıl geçiyor anlatır mısınız
Acil şifalar dilerim cnm dua ederiz tabikideBabam yoğun bakımda ve tehlikeli bir ameliyat olacak dua edin kızlar hatta yasin okutuyorum katılabilecek varsa sevinirim. Hepiniz gebesiniz Allah dualarınızı kabul eder. Prozac başladım bende yetmiyor tabi,babam iyileşince iyi olurum ya,Allah torunlarına bağışlasın.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?