Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

tatlım biz varız ya artık daha çok giricem söz veriyorum öyle düşünme kuzucuğum gerçi hamileliğin verdiği duygusallıkta var şimdi ee zaman da daraldı kısa bir süre sonra kurtulucaksın Allah ın izniyle...
adaycım sezeryan için çok israr et diyemiyorum hayırlısı bu demek ki senin için çok ta zorlama belli mi olur doğum anında başka bir sebepten sezeryana alırlar hayırlısı dile tatlım Allah tan...
sağa sağlim çıkamama korkusu tüm anne adaylarında var ne yazık ki ama ben hiç ölen duymadım walla o bizim hüsnü kuruntumuz bence eskidenmiş o doğumda ölümler Allah ın izniyle bak efrahla ben nasıl kurtuldum nisanda eklendi aramıza sende kurtulucaksın gör bak.......

kızlar herkese selam. bende paxil kullanıyorum. pek fazla etki etmese de baştan beri kullanıyorum sayılır.
doktorum özellikle gebelikten sonra da kullanacaksın bebekte sıkıntı olmaması için bi süre devam etmen gerek ilaca dedi. bende tekrar tekrar sordum emziriken olur mu diye kullanmak zorundasın yoksa bebekte geri çekilme etkisini gösterir senin ilaç bırakırken çektiğin sıkıntıyı o da çeker dedi.
bu arada herkes iyidir umarım. benim yemeklerden sonra çok fazla çarpıntım ve gün boyu süren iç sıkıntım oluyor. doktor dideral ve norodol diye 2 ilaç daha ekledi ama içmeye cesaret edemiyorum. çok iyi değilim yani inşallah sizler iyisinizdir.
hamileleikle ilgili de şekerim yüksek çıktı 146. çok fazla kasık ağrım var ama nst de birşey çıkmadı. bi de bunlarla uğraşıyorum. Rabbim beterinden saklasın. hepinizi kocaman öpüyorum. doğum yapan arkadaşlara çok heveslendim inşallah bizde o kervana sağ salim katılırız.

sağolun kızlar destekleyen sözleriniz için görelim bakalım mevlam ne yazmış.hep hayırlısı dedim ve diorum o yüzden ısrar etmicem sezeryan yada normal die dua ediorum sadece kızım ve benim için en hayırlısı olsun die.bide gribim bu gripte nerden çıktı şimdi yaaa.geçmezse pazartesi doktora gideyim bari.burun akıntısı ve hapşırık var sürekli.bebegime zarar vermez inşallah.bu sürede doğum başlarsa yandım valla.hem grip hem doğum kaldıramam.Allahım tez zamanda şifa versin dua edin kızlar

canım iç sıkıntısı çarpıntı bizlerrdede var.şekerde yüksek değil bence benim 175 çıkmıştı ne diyet verdiler ne iigne sagolsunlar bu hamileliğimde çok rahat doktorlara denk geldim inşallah bebeğim saglıklı doğar etkilenmemiştir şekerden felan.seninde az kalmış.benimde az kaldı Allah yardımcımız olsun hepimizin.

ben de muadili paxera kullanmıştım gayet memnundum..dideral ne alaka onu anlamadım ya :S
Allah şifa versin hepimize yemek sonraları çarpıntın varmış çok üzüldüm o çarpıntılar bitiriyor insanı inş geçer bi an evvel..

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...Allah bugünün hatrına herkesin kalbine gönlüne göre versin...

meraba kızlar,bugün sabah iyi kalkmadım bende,eşimi erken saatte ankaraya gönderdim,inş.sağsalim döner geriye,2gün olmayacak oluşu içimi daralttı,kendi kendime babamla konuşursam moralim düzelir bi telefon açayım dedim ama sonrasında babamla konuştum duydumki 2gün kuvvetli grip geçirmiş yatmış,hiç haber etmediler bana üzülürüm die,duyunca daha bi kötü oldum,şuan evde yanlızım,sabahın 6sından beri ayaktayım,çarpıntım yok ama şükür Allah'a,sanki kalbimde bi yanma var gibi,hani içim sızladı derler ya öle tuhaf garip bişi,böyle kötü negatif duygular taşıyorum sanki,içim sıkılıyo daralıyo gibiyim,uykum var yattım ama uyuyamadım,yapcak işim var bi sürü ama elim ayağım bağlı gibi içimden bişi yapmak gelmiyor...
Allah'ım ne olur herkese hayırlı mutlu günler nasip eyle....

Merhaba kızlar.. Bende birazdan psikoloğa gidicem.. Bakalım bu sefer neler olacak..
Bu sefer kesin olarak konuşacağım bu sezaryen konusunu.. Bana kesin birşey söyleyin diyeceğim..
Eminim gene "yaparsın, yaparsın" diyip, sırtımı sıvazlarlar ama ama bakalım, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..
Rabb'ime tevekkül ettim. Ama bende nasibimi arayacağım.. Hakkımı aramalıyım.. Zamanımda kalmadı ya ..
Dua edin bana, olumlu yanıt alayım.. Gene gece gündüz bu konuyla yatıp bu konuyla kalkkıyorum..
Eh ne diyim.. Beni anlamayan, ben ve benim durumumdaki insanlara bunları yapanmlar utansın..

Hatsek , canım bende baştan beri paxil kulanıyorum, konuşmuştuk seninle.. Çarpınntılarım çok olduğu içinde yine 5-6 senedir Beloc kullanıyorum, onuda hiç bırakmadım ben.. Dideralde belocla aynı görevi görüyor ama belocun biraz daha masumuymuş.. Dr. ben hamile kalınca ona çevirmişti benim ilacımı ama bende hiçbir işe yapramayınca yine beloca dönmüştüm.. Hamilelikte olan çarpıntılar için zaten bu ilaçları veriyorlar.. Korkacak birşey yok yani..

Efsam, altı üstü bir grip geçirmiş baban.. Evham yapma birtanem.. Bunda bu kadar etkilenecek ne var ki.. Geçmiş olsun babana ama bence fazla büyütme, sana zarar..

Aday, bende 2 hafta önce çok fena grip oldum ya.. Ayy çok zor oluyor ya öksürmesi falan.. Allah yardım etsin sanada.. Ama biliyor musun, sürekli ıhlamur, bal , limon, kekkik, nane içtim ben.. Boğazım çok yanıyordu, sanırım açık yara olmuştu onun içinde sürekli 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı içtim.. Yaraları falan acayip iyileştiriyor.. Tadı berbat ama o boğaz acısı daha berbat.. Şİmdiden dayan bitkisellere....

sağol cnm inşallah psikologtan hayırlı haberlerle dönersin.ara hakkını.bende sezeryana ısrar ederdim ama şu an ikisindende korkuyorum karar veremiorum o açıdan oluruna bıraktım.sadece hayırlısı diorum.Allahın dediği olur bakıcaz görcez.ne hallere geldik yaa insan korkuyo sezeryan istiyo yapmıolar Allah koruusn bişey olsa doğumda sorumlulugunu kimse almaz ama Allah yardımcımız olsun.öle yapıorum cnm bende ıhlamura limon sıkıp içiyorum bu defa nane limon kaynatayım bari.Allahım bizde bir kurtulsaydıkk çok stres sıkıntı yapıorum yaaaaa

cnm geçmiş olsun gripten bişey olmaz endişelenme bennim babamda yeni çıktı hastaneden.safra kesesi ameliyatı olmuştu sonradan bagırsakları tıkandı bir hafta serumla beslendi.Allah saglık versin ailelerimize

ya öle deme babam dul yalnız yaşıyor,ayrıyetten kalp ve şeker de var,şükür Allah'a da,sorunlu hamileliğimden dolayı pek gidemedim,işine gücüne yardım edemedim,aklım hep onda işte...

cnm geçmiş olsun gripten bişey olmaz endişelenme bennim babamda yeni çıktı hastaneden.safra kesesi ameliyatı olmuştu sonradan bagırsakları tıkandı bir hafta serumla beslendi.Allah saglık versin ailelerimize

saol adaycım,tek bişi olmasın zaten,grip babamın şekerini yükseltiyo da,bide kalp hastası olunca çok üzüldüm.ah keşke getirebilsem evime,kız evlatım damatın evinde kalmak istemiyo nedense,giderse abimin evine gidiyo arada,öyle işte.
size de gelmiş geçmiş olsun.üzüldüm,Allah cümlemize acil şifalar versin....

kızlar çok gerginim.yarın doktor kontrolümüz var.geçen ay bebek 2 hafta geriden geliyordu.bu son dönemde yaşadığım sıkıntıların başlangıcı oldu bu.çok korkuyorum.yine bir sorun var diye.çok taktım kızlar.ne olur dua edin bir sorun çıkmasın.

cnm bende hamileliğimde o ilacı kullanıyordum seni endişelendirmek istemem ama o ilaç bende gebelik zehirlenmesine neden oldu bu yüzdende erken doğum yaptım((
bünyeden bünyeye değişir tabii umarım senin için bir sıkıntı yaratmaz doktorunla konuşmanı tavsiye ederim...
çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

tatlım iyi haberlerini bekliyoruz bencede hakkını ara böyle muallakta olmakta tedirgin eder şimdi seni kesin bir sonuca bağlamanda fayda var doğumu... nill yaa psikolog işe yarıyor mu nasıl geçiyor görüşmeleriniz bende hiç işe yaramıyor ancak ilaç..............

geçmiş olsun cnm dualarım seninle ve bebeğinle merak etme çok kolay olucak beni düşün bana bişey olmadıysa sanada olmicak görüceksin bakkk...
beni anneyi kaybedicez bari bebeği kurtaralım diye almışlar sezeryana tansiyonum 23 lerdeymiş bilincim gitmeye başlamış ben ameliyata alındığımı bile hatırlamıyorum ben kurtuldum mevlam ne yazdıysa o oluyor adayım biz boşuna kasıyoruz walla kendimizi ama bu illete laf geçmiyor Allah ım hepimizi kurtarsın ne diyim yaa...

Son düzenleme:
bişi olmaz Allah'ın izniyle,içini ferah tut,moral önemli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…