Seninde evde 1 çocuğun daha var aynı ben gibi kendin basladinmi evle ilgilenmeye ben daha annemin yanındayım haftaya evime gidicem aynı şeyleri yaşamaktan çok korksamda yapicak bişey yok düzenine dönmem lazım artık kızım anasınıfında okulundan kaldı 3 haftadır eşim evimizde yalnız anneme diyorum ya eve gidince yalnız kalınca yine panik atak gecirirde acillik olursam kendimde biliyorum ilaç bastırıyor ama iste gelde içime anlatAllah razı olsun evet gerçekten zor zamanlar geçirdim şimdide çok mükemmel değilim ama eskiye nazaran çok iyiyim. Daha önce ilaç kullanmadığım için pek bilmiyorum ama lustral baya işe yaradı başka ilaçla daha mı iyi olurum bilmiyorum ativanı bıraktım ama bazen atak oluyor o zaman doktorum iç demişti ona göre her gün bile içebilirim bu konuda iki doktorumda çok rahat ama ben direniyorum. İnş. Doğum sonrası daha iyi olurum hep öyle umut ediyorum hormonların büyük etkisi var diyorum kendimce inş öyle olur
Ben evimde kalabiliyorum ama depresyon hali varken hiç bi iş yapmıyor akşama kadar ağlıyordum yemek falan yapamıyordum kızım perişan olmuştu dolapta herşey çürümüştü eşim dışardan söylüyordu bide benim hamilelik fiziksel olarak zor geçiyor kardeşim geliyordu. Bide benim panik atak değil anksiyete atağı tam tersi kimseyi istemiyordum yanımda zorla eşim anneme götürüyordu depresyon çıkıyım diye başlarda salmış ölümü bekler gibiydim kızımı gördükçe mücadele etmem gerektiğini anladım çok mücadele verdim herşeyin üstüne gittim zorlada olsa şimdi hala var üstümde ama en azından yüzüm gülüyor gerisine katlanmaya çalışıyorum. Ama daha iyi olcam olcaz buna inanıyorum o günlerden bugüne geldim demek ki daha iyi olabilirimSeninde evde 1 çocuğun daha var aynı ben gibi kendin basladinmi evle ilgilenmeye ben daha annemin yanındayım haftaya evime gidicem aynı şeyleri yaşamaktan çok korksamda yapicak bişey yok düzenine dönmem lazım artık kızım anasınıfında okulundan kaldı 3 haftadır eşim evimizde yalnız anneme diyorum ya eve gidince yalnız kalınca yine panik atak gecirirde acillik olursam kendimde biliyorum ilaç bastırıyor ama iste gelde içime anlat
İnsalİnşallah daha iyi olucaz canım bende 5 yıl ara verip 2.cocuk zorladı ama dediğin gibi çocuklarıma bakınca toparlanmam lazım diyorum zorlaya zorlaya geçicek hepsiBen evimde kalabiliyorum ama depresyon hali varken hiç bi iş yapmıyor akşama kadar ağlıyordum yemek falan yapamıyordum kızım perişan olmuştu dolapta herşey çürümüştü eşim dışardan söylüyordu bide benim hamilelik fiziksel olarak zor geçiyor kardeşim geliyordu. Bide benim panik atak değil anksiyete atağı tam tersi kimseyi istemiyordum yanımda zorla eşim anneme götürüyordu depresyon çıkıyım diye başlarda salmış ölümü bekler gibiydim kızımı gördükçe mücadele etmem gerektiğini anladım çok mücadele verdim herşeyin üstüne gittim zorlada olsa şimdi hala var üstümde ama en azından yüzüm gülüyor gerisine katlanmaya çalışıyorum. Ama daha iyi olcam olcaz buna inanıyorum o günlerden bugüne geldim demek ki daha iyi olabilirim
İnş. Allah kuluna kaldıramıcağı yükü vermezmiş. Hamileyken kullandın mı şimdi ne kullanıyorsunİnsalİnşallah daha iyi olucaz canım bende 5 yıl ara verip 2.cocuk zorladı ama dediğin gibi çocuklarıma bakınca toparlanmam lazım diyorum zorlaya zorlaya geçicek hepsi
Hamileliğin 3.haftasında bırakmıştım ilacı 9 ay ilaç kullanmadım ben doğumdan sonra başladım 23 gün paxil içtim yan etkileri hastanelik etti şimdi cipralex kullanıyorum 3 haftadırİnş. Allah kuluna kaldıramıcağı yükü vermezmiş. Hamileyken kullandın mı şimdi ne kullanıyorsun
İnş etkisi çabuk başlar senin sıkıntın ne panik atak mı depresyon muHamileliğin 3.haftasında bırakmıştım ilacı 9 ay ilaç kullanmadım ben doğumdan sonra başladım 23 gün paxil içtim yan etkileri hastanelik etti şimdi cipralex kullanıyorum 3 haftadır
Panik atağım yıllardır vardı ilaç kullanıyodum loğusa depresyonu anksiyeteyi tetiklemiş benim bünyem yeniliklere yada kayıplara karşı bu şekilde tepki veriyormuşİnş etkisi çabuk başlar senin sıkıntın ne panik atak mı depresyon mu
Anladım peki eskisi gibi olurmuyum bende ne bilim bunları unurturmym mutlu olurmuyum tekrar kendimi zorlamadan mücadele etmeden kısaca normal bir insan gibiPanik atağım yıllardır vardı ilaç kullanıyodum loğusa depresyonu anksiyeteyi tetiklemiş benim bünyem yeniliklere yada kayıplara karşı bu şekilde tepki veriyormuş
Olacaksin hatta belki eski halinden dahada iyi olacaksin çünkü bunlar hep birikim aslında yeni olaylar değil sadece vücudumuzun zayıf anında ortaya çıkıyor ve çıkmaza giriyoruz birikti birikti ve patladık şimdi onarma aşamasındayız güzel günler bekliyor bizi inan bana şimdi 1 ay onceme bakıyorum çok çok kötüydüm şimdi bir tik daha iyiyim önümüzdeki ay daha iyi ondan sonra çok daha iyi olucak şuan sadece bize geçmiyor gibi geliyorAnladım peki eskisi gibi olurmuyum bende ne bilim bunları unurturmym mutlu olurmuyum tekrar kendimi zorlamadan mücadele etmeden kısaca normal bir insan gibi
Aynen geçmişe bakıyorum neler yaşamışım ama insan tamamen iyi olmak istiyor. Dediğin gibi benimde hamilelikle patladı bütün herşey ama bana ders oldu herkes herşey için kendimi çok yıpratmışım. Doktor aferin sana kendini çok güzel hasta etmişin saf sağdullah olsaydın böyle olmazdın demiştiOlacaksin hatta belki eski halinden dahada iyi olacaksin çünkü bunlar hep birikim aslında yeni olaylar değil sadece vücudumuzun zayıf anında ortaya çıkıyor ve çıkmaza giriyoruz birikti birikti ve patladık şimdi onarma aşamasındayız güzel günler bekliyor bizi inan bana şimdi 1 ay onceme bakıyorum çok çok kötüydüm şimdi bir tik daha iyiyim önümüzdeki ay daha iyi ondan sonra çok daha iyi olucak şuan sadece bize geçmiyor gibi geliyor
Inan dahiliye doktoru receteme teşhise yorgunluk bitkinlik tükenmişlik yazmıştı dedim kendi kendime eee cikicakti biryerden herkesi herşeyi taka taka ne hale getirdin kendini yapı işteAynen geçmişe bakıyorum neler yaşamışım ama insan tamamen iyi olmak istiyor. Dediğin gibi benimde hamilelikle patladı bütün herşey ama bana ders oldu herkes herşey için kendimi çok yıpratmışım. Doktor aferin sana kendini çok güzel hasta etmişin saf sağdullah olsaydın böyle olmazdın demişti
Reçete ye bakınca tarihe baktım 24 ekimden beri çekiyormuşum ama ilacima 3 hafta once basladimBazen umutsuzluk çöküyor içime herşey daha kötü olcakmış gibi düşünüyorum çok yoruldum bazen gücümün tükendiğini hissediyorum
İzzet hocayı biliyorum evet videoları çok etkili ve çok kişi faydası olmuş bend çok izledim 5 ay 6 ay ama hamilelik olunca işin içinden çıkamadım daha kötü oldum battıkça battım çıkamadım işin içinden hata gurupta Şule abla ve duygu var çok yardımcı olmuşlardı bana videolar bile batıyordu. Belki hamileliğin verdiği bir şeydi bilmiyorum şuan izlemiyorum ama dogumdan sonra devam etmeyi düşünüyorumBu başlıktan haberim yoktu.. şans eseri gördüm ve msjları hiç okumadan direk yorum yaz kısmına geldim.. çünkü mesajları okumak,yaşadıklarınızı okumak canımı yakıyor ve etkileniyorum..
Bu yüzden belki 1 kişiye bile faydası olur diye yazıyorum bu yorumu..
Geçmişimde yaşadığım,şuan gülüp geçtiğim şeyler yüzünden 6 sene panik atakla mücadele ettim. bunun 5 senesi aktif olarak antidepresan ve bazen ek ilaçla geçirdim.. terapiler ve paikiyatristler evet acımı dindiriyordu ama tedavi oluyormuydum? yoksa ilaç bittiğinde yine panik panik eczanenin yolunu öu tutuyordum? tabikii ilaca bağımlı hale gelmiştim..
Evleneceğim insan,bana herşeyin artıl güzel olduğunu olayın bende bittiğini,ilacı doktora danışarak yavaşça azaltmamı söyledi..Doktoruma sordum,azaltalım istekliysen dedi.. ilacı azaltırken tabikii bu illet fazlaca gelmeye başladığı için rahatlatıcı videolar aradım youtubede.. ne bilim meditasyon,gevşeme vs.. gözler kapalı,sessiz ortamlarda yapılıyor fln filan.. bi tık rhtlama sağlıyordu.. ama sadece bi tık.. videoları izlerken mutlaka altındaki yorumları okurum,ve bir güzel etkilenirim yazılanlardanAma iyiki okumuşum.. bi yorum vardı,nickini fln hatırlamıyorum ama şuna benzer bir yorumdu.. “arkadaşlar izzet güllü diye bir psikolog var onun videolarına bir bakın” (youtube) bu yorumu ciddiye alıp dediği adamın videolarını izlemeye başlamamla hayatım değişti diyebilirim.. Başta çok bayık geldi adam,hatta biraz gıcık oldum izlerken.. ama kapamadım(şükürler olsun) ve ilk videoyu tamamen izleyip bitirdiğimde bile bana bir rhtlama geldi.. sonrası size kalmış.. videoları izleyip kendinize telkinler vermeye devam etmeniz gerekiyor taa ki geçene kadar.. ben 10gün sonra ilacı tamamen bırakmıştım..
şuan 27 haftalık hamileyim, ve 1.5 senedir ilaç kullanmıyorum.. sıkıntılı geçirdiğim ilk gebeliğim ve düşükle biraz zor zamanlar yaşasamda,her sıkıştığımda bıkmadan izledim adamı ve hep ikna olup,huzurla uyudum.. hala daha bazen izliyorum.. 1 kere izlemek yanlış algılarımızı asla değiştirmiyor çünkü.. İnşallah birinize bile bir faydası dokunursa ne mutlu bana
Başladım izlemeye inşallah faydasını gorururm teskkurler ilginize bilginizeBu başlıktan haberim yoktu.. şans eseri gördüm ve msjları hiç okumadan direk yorum yaz kısmına geldim.. çünkü mesajları okumak,yaşadıklarınızı okumak canımı yakıyor ve etkileniyorum..
Bu yüzden belki 1 kişiye bile faydası olur diye yazıyorum bu yorumu..
Geçmişimde yaşadığım,şuan gülüp geçtiğim şeyler yüzünden 6 sene panik atakla mücadele ettim. bunun 5 senesi aktif olarak antidepresan ve bazen ek ilaçla geçirdim.. terapiler ve paikiyatristler evet acımı dindiriyordu ama tedavi oluyormuydum? yoksa ilaç bittiğinde yine panik panik eczanenin yolunu öu tutuyordum? tabikii ilaca bağımlı hale gelmiştim..
Evleneceğim insan,bana herşeyin artıl güzel olduğunu olayın bende bittiğini,ilacı doktora danışarak yavaşça azaltmamı söyledi..Doktoruma sordum,azaltalım istekliysen dedi.. ilacı azaltırken tabikii bu illet fazlaca gelmeye başladığı için rahatlatıcı videolar aradım youtubede.. ne bilim meditasyon,gevşeme vs.. gözler kapalı,sessiz ortamlarda yapılıyor fln filan.. bi tık rhtlama sağlıyordu.. ama sadece bi tık.. videoları izlerken mutlaka altındaki yorumları okurum,ve bir güzel etkilenirim yazılanlardanAma iyiki okumuşum.. bi yorum vardı,nickini fln hatırlamıyorum ama şuna benzer bir yorumdu.. “arkadaşlar izzet güllü diye bir psikolog var onun videolarına bir bakın” (youtube) bu yorumu ciddiye alıp dediği adamın videolarını izlemeye başlamamla hayatım değişti diyebilirim.. Başta çok bayık geldi adam,hatta biraz gıcık oldum izlerken.. ama kapamadım(şükürler olsun) ve ilk videoyu tamamen izleyip bitirdiğimde bile bana bir rhtlama geldi.. sonrası size kalmış.. videoları izleyip kendinize telkinler vermeye devam etmeniz gerekiyor taa ki geçene kadar.. ben 10gün sonra ilacı tamamen bırakmıştım..
şuan 27 haftalık hamileyim, ve 1.5 senedir ilaç kullanmıyorum.. sıkıntılı geçirdiğim ilk gebeliğim ve düşükle biraz zor zamanlar yaşasamda,her sıkıştığımda bıkmadan izledim adamı ve hep ikna olup,huzurla uyudum.. hala daha bazen izliyorum.. 1 kere izlemek yanlış algılarımızı asla değiştirmiyor çünkü.. İnşallah birinize bile bir faydası dokunursa ne mutlu bana
ben de bugün doktorun söylediği gibi tam doza çıkardım yarımdan. ama tabii huzursuz etti akşam saatleri olunca. inşallah ben de işe yarar bir süre sonraIlk 2 hafta hicbir ise yaramıyor gibi oldu 3.haftadan sonra yavaş yavaş etkisini hissediyorum iyi geliyor
Sabret canım yavaş yavaş daha iyi olursun inşallahben de bugün doktorun söylediği gibi tam doza çıkardım yarımdan. ama tabii huzursuz etti akşam saatleri olunca. inşallah ben de işe yarar bir süre sonra(
Sendemi akşam kullanıyosun bende akşam içiyorum 7 de gece içersen uyku bozukluğu sabah içersem öğlen uyku yapıyor en güzeli 7 de ayarladım hergün aynı saatteben de bugün doktorun söylediği gibi tam doza çıkardım yarımdan. ama tabii huzursuz etti akşam saatleri olunca. inşallah ben de işe yarar bir süre sonra(
Aynı teşhisi banada koydu doktor yıllar önce ve gerçekten önemli değişikliklerde hastalanıyorum.Panik atağım yıllardır vardı ilaç kullanıyodum loğusa depresyonu anksiyeteyi tetiklemiş benim bünyem yeniliklere yada kayıplara karşı bu şekilde tepki veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?