- 2 Aralık 2018
- 140
- 54
- 18
- 38
Bence kendi kendine bırakması çok yanlış doktor ne diyorsa onu yapmalı.Arkadaşlar benim bir arkadaşım var hamile oda 6 aylık prozac la rexapin içti çok kötü olunca 10 gün sonra bıraktı. Şuan daha da kötü iç diyorum başla devam et diyorum cesaret edemiyor sizinde fikirlerin almak istiyorum girip arada okuyor burasını çok çaresiz güzel fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim
Canım 38+3 oldum hala gelmedi bebişim. Çatı muayenesi olacağım haftaya. Normal doğum istiyorum. 40ıncı haftada olacak gibi ama belli olmaz dedi doktor. Artık doğurmak istiyorum ya daraldım valla. Senin bebiş nasıl ne kadarlık oldu
Kendi fikrimi söyliyeyim ya ilacını düzenli kullanıcak yâda hiç icmiycek çünkü 10 gün kullanıp bırakarak kendini daha çok etkiler antidepresanlar ağrı kesici gibi içtiğim an etki eden ilaçlar değildir kullandıkça faydasını görür etki etmez yan etkisi çok olur başka ilaca geçer ama öyle kafasına bırakması çok yanlış daha çok tetikler rahatsızlığını prozac ta diger antidep. Gibi en az 6 ay kullanılması gereken bir ilaçtır hepimizin kullandığı ilaçlar 4 6 hafta arası etki etmeye başlar kendim eczane teknisyeniyim doktoruna ve ilacına güvensin.Arkadaşlar benim bir arkadaşım var hamile oda 6 aylık prozac la rexapin içti çok kötü olunca 10 gün sonra bıraktı. Şuan daha da kötü iç diyorum başla devam et diyorum cesaret edemiyor sizinde fikirlerin almak istiyorum girip arada okuyor burasını çok çaresiz güzel fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim
Saol canım cevabın için ileticrm kendisine aynı şeyleri yaşadıgımız için çok üzülüyorum durumuKendi fikrimi söyliyeyim ya ilacını düzenli kullanıcak yâda hiç icmiycek çünkü 10 gün kullanıp bırakarak kendini daha çok etkiler antidepresanlar ağrı kesici gibi içtiğim an etki eden ilaçlar değildir kullandıkça faydasını görür etki etmez yan etkisi çok olur başka ilaca geçer ama öyle kafasına bırakması çok yanlış daha çok tetikler rahatsızlığını prozac ta diger antidep. Gibi en az 6 ay kullanılması gereken bir ilaçtır hepimizin kullandığı ilaçlar 4 6 hafta arası etki etmeye başlar kendim eczane teknisyeniyim doktoruna ve ilacına güvensin.
Sende sağol canim üzülünmezmi bizi en iyi bizim durumumuzda olanlar anlarSaol canım cevabın için ileticrm kendisine aynı şeyleri yaşadıgımız için çok üzülüyorum durumu
Günlerimiz seninle aynı ben muayene oldum doğum sürecine girmişim 2 gündür ara ara sancım var bende daraldım artık böyle daha çok sıkılıyorum hafta sonu geçsin tekrar muayene etcek dua edin kızlar kolayca olsun artıkCanım 38+3 oldum hala gelmedi bebişim. Çatı muayenesi olacağım haftaya. Normal doğum istiyorum. 40ıncı haftada olacak gibi ama belli olmaz dedi doktor. Artık doğurmak istiyorum ya daraldım valla. Senin bebiş nasıl ne kadarlık oldu
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsin ilaç kullaniyomuydunGünlerimiz seninle aynı ben muayene oldum doğum sürecine girmişim 2 gündür ara ara sancım var bende daraldım artık böyle daha çok sıkılıyorum hafta sonu geçsin tekrar muayene etcek dua edin kızlar kolayca olsun artık
Normal dogum mu yapacaksın canım bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımGünlerimiz seninle aynı ben muayene oldum doğum sürecine girmişim 2 gündür ara ara sancım var bende daraldım artık böyle daha çok sıkılıyorum hafta sonu geçsin tekrar muayene etcek dua edin kızlar kolayca olsun artık
Amin inş. Cümlemize evet kullanıyorum 4 ay oldu lstral 75 mgRabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsin ilaç kullaniyomuydun
Doguma yakın ilacını bıraktırmadı mı doktor bana bırakıcaz diyor şimdiden onun endişesi sardıAmin inş. Cümlemize evet kullanıyorum 4 ay oldu lstral 75 mg
Evet aynı endişe bende de var. Son günler bırakırız yoksa süt veremezsin diyor. Halbuki böyle emzirenler de var?Doguma yakın ilacını bıraktırmadı mı doktor bana bırakıcaz diyor şimdiden onun endişesi sardı
Evet normal gözüküyor şimdilikNormal dogum mu yapacaksın canım bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bıraktırmadı bende burdan görüyordum sordum içebilirsin devam et dedi 100 mg içiyordum iyiye gidiyorsun toparladım diye düşürdü sadeceDoguma yakın ilacını bıraktırmadı mı doktor bana bırakıcaz diyor şimdiden onun endişesi sardı
Masalla h canim iyi olmana çok sevindim geçmiş yazışmalarda en çok dikkatimi sen çekmiştin baya zorlamıştı seni ativani biraktinmi peki doktorun neyi uygun görüyorsa en güzeli ona uymak lustralden memnunmusun genelde bakıyorum hamileler hep lustral kullanmış emzirme dönemindede rahatlıkla kullanılabilen bir ilaçBıraktırmadı bende burdan görüyordum sordum içebilirsin devam et dedi 100 mg içiyordum iyiye gidiyorsun toparladım diye düşürdü sadece
Allah kolaylıkla kurtarsın canım. Bende daha sancı yok. İki gün önce kontrole gittim doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş daha bebiş.belli olmaz bir haftada kanala girer bir gün sonrada dedi doktor. Bekliyorum bakalım. Son günler daha zor geçiyormuş gerçektenGünlerimiz seninle aynı ben muayene oldum doğum sürecine girmişim 2 gündür ara ara sancım var bende daraldım artık böyle daha çok sıkılıyorum hafta sonu geçsin tekrar muayene etcek dua edin kızlar kolayca olsun artık
Allah razı olsun evet gerçekten zor zamanlar geçirdim şimdide çok mükemmel değilim ama eskiye nazaran çok iyiyim. Daha önce ilaç kullanmadığım için pek bilmiyorum ama lustral baya işe yaradı başka ilaçla daha mı iyi olurum bilmiyorum ativanı bıraktım ama bazen atak oluyor o zaman doktorum iç demişti ona göre her gün bile içebilirim bu konuda iki doktorumda çok rahat ama ben direniyorum. İnş. Doğum sonrası daha iyi olurum hep öyle umut ediyorum hormonların büyük etkisi var diyorum kendimce inş öyle olurMasalla h canim iyi olmana çok sevindim geçmiş yazışmalarda en çok dikkatimi sen çekmiştin baya zorlamıştı seni ativani biraktinmi peki doktorun neyi uygun görüyorsa en güzeli ona uymak lustralden memnunmusun genelde bakıyorum hamileler hep lustral kullanmış emzirme dönemindede rahatlıkla kullanılabilen bir ilaç
Amin hepimizin yardımcısı olsun. Aynen bi gün içinde de dönebiliyorlar. Benim sancılarım çok düzensiz nasıl gider bilmiyorum Salı günü tekrar gitçem. Doğum stresi çok zor gerçekten bi an önce olsun bitsin istiyorum artıkAllah kolaylıkla kurtarsın canım. Bende daha sancı yok. İki gün önce kontrole gittim doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş daha bebiş.belli olmaz bir haftada kanala girer bir gün sonrada dedi doktor. Bekliyorum bakalım. Son günler daha zor geçiyormuş gerçekten
Aynen canım hormonların gerçekten çok etkisi oluyor doğumdan sonra çok rahatlamış olacaksın Allahın izniyleAllah razı olsun evet gerçekten zor zamanlar geçirdim şimdide çok mükemmel değilim ama eskiye nazaran çok iyiyim. Daha önce ilaç kullanmadığım için pek bilmiyorum ama lustral baya işe yaradı başka ilaçla daha mı iyi olurum bilmiyorum ativanı bıraktım ama bazen atak oluyor o zaman doktorum iç demişti ona göre her gün bile içebilirim bu konuda iki doktorumda çok rahat ama ben direniyorum. İnş. Doğum sonrası daha iyi olurum hep öyle umut ediyorum hormonların büyük etkisi var diyorum kendimce inş öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?