kuzular selam kimsecikler yok bende kaçim bari...
bişey dicem ya 40 ın çıkınca gel dedi kadın doğumcum niye ki yaaa offf stres oldum ben ona bile...
bilen var mı neden çağırdığını acaba?? artık uzun bir süre hastane falan görmek istemiyorum...
adayım merak etme kuzum yemin ederim ki hiç korktuğun gibi olmuyor Rabbim (o gün gelince sende anlayacaksın) o serinliği veriyor insana... düşün ilaçsız duramayan ben... benim bile aklıma gelmedi atak falan o an çok samimi söylüyorum...
Allah ın izniyle sende sağa sağlim bebeğini kucağına alıcaksın uykusuz gecelerimizi paylaşıcaz burda beraber:))
birde o doğumdan sağ çıkamama korkusu bütün hamilelerde var sadece bizlerde değil tatlım..
dualarım sizlerle cnm benim...
aday, nisan hadi sizin doğumunuza az kaldı.ondan paniklemeniz.sonuna kadar da hak veriyorum.peki ben neden bu kadar mutsuz ve huzursuzum.işe başlayınca kafamı dağıtırım dedim.boşluktan oluyor dedim bu hallerim.işe başladım.iki hafta olucak nerdeyse.eve kendimi zor atıyorum.sürekli yorgunum.yatmak istiyorum.
ve ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri böyleyim.sanırım ikinci bir çocuğun sorumluluğu altında ezildim.offf kızlar ya psikologa da başladım güya.ama ilaçsız nasıl geçecek bu durum.ilaç kullansam emzirme döneminde bırakmak gerekecek.işin içinden çıkamıyorum.cumartesi kadın doğumcumla randevum var.ilk defa ona da bahsedicem.bir çıkar yol arıyorum resmen.allah yardımcımız olsun.
aday, nisan hadi sizin doğumunuza az kaldı.ondan paniklemeniz.sonuna kadar da hak veriyorum.peki ben neden bu kadar mutsuz ve huzursuzum.işe başlayınca kafamı dağıtırım dedim.boşluktan oluyor dedim bu hallerim.işe başladım.iki hafta olucak nerdeyse.eve kendimi zor atıyorum.sürekli yorgunum.yatmak istiyorum.
ve ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri böyleyim.sanırım ikinci bir çocuğun sorumluluğu altında ezildim.offf kızlar ya psikologa da başladım güya.ama ilaçsız nasıl geçecek bu durum.ilaç kullansam emzirme döneminde bırakmak gerekecek.işin içinden çıkamıyorum.cumartesi kadın doğumcumla randevum var.ilk defa ona da bahsedicem.bir çıkar yol arıyorum resmen.allah yardımcımız olsun.
canım, ilk hamılelıgınde yasamıs mıydın benzer seyler? bence dogumu yapınca duzeleceksın kendılıgınden..zaten hamılelık baslı basına bı travma zaten..
inşallah cnm yaa bende sana efraha rukiyeye katılmak istiyorum artık sagsaglim peşinize nisan gelcek inşallah sonra ben sonra nil.artık hepimiz doğursakta sagsaglim muhabbetimiz bebişler olsa sadece.
Canım ya, sen dogum mu yaptın, nasıl kacırmısım ben bunu :))) HAdı hayırlı olsun...sezaryen olduysa, dokrtor dikişlerine bakmak ıcın cagırmıstır..Allah Allah utandım kendımden, nasıl kacırdım ben bu haberı...hemen gecmısı okuyum :))
canım, ilk hamılelıgınde yasamıs mıydın benzer seyler? bence dogumu yapınca duzeleceksın kendılıgınden..zaten hamılelık baslı basına bı travma zaten..
yok be cnm doğum yaklaştığı için değil en başından beri böleydik bu hastalıktan dolayı üzülme ölede bölede geçiyor senin 2.bebek sanırım ilkini nasıl doğurdun sezeryanmı normalmi.en azından sagsaglim 2.bebişinide alırsan daha çocuk yapmazsın bizim daha kısmetse 2.bebiş işi var bi kaç sene sonra tek kardeş olmasınlar die.tabii doğumdan sonra 2.yi düşünürsem:)
yok be cnm doğum yaklaştığı için değil en başından beri böleydik bu hastalıktan dolayı üzülme ölede bölede geçiyor senin 2.bebek sanırım ilkini nasıl doğurdun sezeryanmı normalmi.en azından sagsaglim 2.bebişinide alırsan daha çocuk yapmazsın bizim daha kısmetse 2.bebiş işi var bi kaç sene sonra tek kardeş olmasınlar die.tabii doğumdan sonra 2.yi düşünürsem:)
canım seni çok iyi anlıyorum geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben çok fenaydım ve ne yazık ki ilaçsız yapamadım...
hissettiğin duygular ın bir kısmı da hamileliğin verdiği yorgunluk canım normal aslında ama bizim psikolojimiz normal olmadığı için daha yoğun hissediyoruz bu duyguları malesef ki( doktorunla konuşup bir karar vermen en doğrusu...
doğumuna evet daha var ama onu düşünmek bile beni korkuturdu ben 17-18. haftada ilaca başlamıştım düşün artık....
ama korkma tatlım geçiyor walla hatta o gün atak matak aklına bile gelmiyor inan bana benim doğum hikayemi okumanı tavsiye ederim ölümden döndüm ama hiç korku falan gelmedi o gün aklıma Rabbim çok samimi söylüyorum o ferahlığı veriyor içine...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
nisancığımda doğurmuş kızlar ya.. MaşaAllah ne tatlı bebişi var.. Tombicik tombicik.. Facede gördüm resmini.. Bende istiyorum ya o günleri yaşayabilmeyi.. Dünden beri aklımdan çıkmadı nisan.. Dün anestezi için gidecekti, bugün ne yaptı, haberde vermedi falan derken..Resimleir gördüm bu sabah... İçim çok tuhaf oldu benim.. SAnırım ağlayacağım..
nisana sevindim darısı başıma inşallah biraz grip gibi olmuşum burnum akıo boğazım ağrıyo hafif.yaa ben doğumdan çook korkuyorum yaa normal doğuramazsam yaa kimse beni desteklemio psikolojimi anlamıo bulundugum yerde psikolog yok ben doğumda gidiciyim sanırım çok stresliyim çoooook ağlamak istiyorum çok yalnızım burası küçük yer imkanlar kısıtlı hastane bi buçuk saat uzaklıkta annem doğum anında yanımda olamıycakk gurbet ellerde tek başıma ayy kızlar çok duygusalım çok bunalıorum nisan doğurmuş diyince nil ağlamaya başladım ben yapamıycam diee doktor zaten yapmam dio sezeryan ama rapor alsam olurmu diede sormadım kimseden destek görmeyincede ısrar edeemiorum illa sezeryan diee.çok karışığım nasıl bişey bu doğum sagsaglim çıkıcamıyımm((
evet canım geçmişi okudum.çok şükür kurtulmuşsun darısı bizim başımıza.canım aslında benim ilk doğumum çok rahat geçti.o dönemde panik atağı unutmuştum.ama şu an çok farklı.ilkiyle kıyaslıyorum ister istemez.ama oğlum bebekliğinde çok yordu bizi.sürekli hastanedeydik.zatürre bronşit.sürekli tekrarladı.bu da böyle olucak gibi geliyor.doğum ve sonrası beni daha çok korkutuyor.
bu arada sen ilaca devam ediyor musun?emzirme döneminde kullanılmıyor diye biliyorum.
nisancığımda doğurmuş kızlar ya.. MaşaAllah ne tatlı bebişi var.. Tombicik tombicik.. Facede gördüm resmini.. Bende istiyorum ya o günleri yaşayabilmeyi.. Dünden beri aklımdan çıkmadı nisan.. Dün anestezi için gidecekti, bugün ne yaptı, haberde vermedi falan derken..Resimleir gördüm bu sabah... İçim çok tuhaf oldu benim.. SAnırım ağlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?