Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Zeniths Sen nasılsın canım bu arada L Li-moon hiç yok o ne alemdeki
Ayy canım hamile misin çok sevindim.hayırlı olsun :) çok şanslısın kısa surede hamile kaldın.ben senelerce uğraştım :) merak etme hiç korkma herşey çok güzel olacak.hareketlerini hissettiğinde asla korkmayacaksın.hatta hareket etmediğinde korkacaksın.rahat ol ve tadını çıkar :)

allah razı olsun canım inşaallah dediğin gibi olur şuan hiç kafama takmıyorum desem yalan olur :) ama kaptirmiyorum kendimi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalim neler yasicam, senim ne kadarlık oldu

Aynen güzel düşün korkulara kaygılarla odaklanma. Bazen kaygı artabilir ama sen bu bebeği istiyorsun ya kendine bunu hatırlattıkça Allah sana güç verecek. 31inci haftadayım canım.heyecan başladı bende :)

Bana ilac fayda ediyor.ictigim surece saglikliyim ve olumluyum.ikinci bebegi cok istedim 2 kere ilaci kestim cok agir seyler yasadim.olan evladima hayrim kalmadi.tekrar basladim ilaca.iyiyim sukur.bu ilaclar tedavi etmiyor etse keske.sadece kullanildigi surece olumlu etkileri oluyor.terapide denedim olmadii ilac icmeden olmuyor.icsem bebek yapamiyorum diye kendime eksik hissediyorum.yasamayan bilemez disardan saglikli gorunup insanin kafasinda firtinalar kopuyor.herkeze acil sifalar

İlaci birakinca ne gibi korkularin,kaygilarin oluyor canim hamilelikle ilgili degilse belkide iyi gelir

Seninde epey azalmis haftalarin ne guzel kavusmaya az kalmis:)

Bence iyisin canim masallah dahada iyi olcan in

Sağolun kızlar
Iyi ama bugün değişik hissettim yani sıkıldım sanki düşünmemeye çalışıyorum, 31 hafta bitmiş gibi sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

İlaci birakinca ne gibi korkularin,kaygilarin oluyor canim hamilelikle ilgili degilse belkide iyi gelir
Bende hep oyle dusundum benim.ilacim olur belki diye ama malesef denene cesaretim bile olmadi.surekli huzursuzuk aglama carpinti yanliz kalma korkusu gibi gibi en sonundada agir depresyona cevirdi.

Ilacin neydi canim bende kullaniyorum ama sanki diken ustunde giboyim tam rahatlayamadim acaba ilacimi degistirsem yoksa doktorumu

Hayırlı sabahlar aranızda hem antibiyotik hem antidepresan aynı anda kullanan oldumu ben bu aralar haplara takmış durumdayım kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü bu arada limoon ikimizin haftası aynı heyecan korku bi arada bende sanki bebeğe bişey olcak oldu diye düşünmeden duramıyorum

İkisini ayni anda kullanmadim ama ilk 3 ay 2 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim cok sukur bebekte bi sıkıntı yok canim

Ben gün geçtikçe daha iyi oluyorum sanki, bide ativan içmiyorum artık bebekde iyiymiş kilosu suyu falan şimdilik herşey yolunda gidiyor ama kullandığım ilaçlar yüzünden endişeliyim bebek için. İki doktorumda gayet rahatlar inş bişey olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor mide bulantısı falan var mı

Ilacin neydi canim bende kullaniyorum ama sanki diken ustunde giboyim tam rahatlayamadim acaba ilacimi degistirsem yoksa doktorumu

Paxera kullaniyorum.tabi her ilac herkeze fayda etmez.benim sukurki birde bir fayda etti.ama birakilmasi eziyetli bir ilac

Valla canım henüz mide bulantin yok hafiften bişey oluyor ama ileri boyutta değil ama çok endişelerim var kendimi çok garip hissediyorum sanki dayanamayacakmışım gibi hissediyorum ama kendimi ilaçlar var hiç olmasa o şekilde idare ederim diyorum ama yinede mutmain olmuyor kalbim ya napcam bilmiyorum ama ben çok istiyorum bebeği bana içimde hissetsem zor olcak zaman gecmicek gibi geliyor galiba psikatriye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…