Ayy canım hamile misin çok sevindim.hayırlı olsun :) çok şanslısın kısa surede hamile kaldın.ben senelerce uğraştım :) merak etme hiç korkma herşey çok güzel olacak.hareketlerini hissettiğinde asla korkmayacaksın.hatta hareket etmediğinde korkacaksın.rahat ol ve tadını çıkar :)
Ayy canım hamile misin çok sevindim.hayırlı olsun :) çok şanslısın kısa surede hamile kaldın.ben senelerce uğraştım :) merak etme hiç korkma herşey çok güzel olacak.hareketlerini hissettiğinde asla korkmayacaksın.hatta hareket etmediğinde korkacaksın.rahat ol ve tadını çıkar :)
Aynen güzel düşün korkulara kaygılarla odaklanma. Bazen kaygı artabilir ama sen bu bebeği istiyorsun ya kendine bunu hatırlattıkça Allah sana güç verecek. 31inci haftadayım canım.heyecan başladı bende :)allah razı olsun canım inşaallah dediğin gibi olur şuan hiç kafama takmıyorum desem yalan olur :) ama kaptirmiyorum kendimi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalim neler yasicam, senim ne kadarlık oldu
İlaci birakinca ne gibi korkularin,kaygilarin oluyor canim hamilelikle ilgili degilse belkide iyi gelirBana ilac fayda ediyor.ictigim surece saglikliyim ve olumluyum.ikinci bebegi cok istedim 2 kere ilaci kestim cok agir seyler yasadim.olan evladima hayrim kalmadi.tekrar basladim ilaca.iyiyim sukur.bu ilaclar tedavi etmiyor etse keske.sadece kullanildigi surece olumlu etkileri oluyor.terapide denedim olmadii ilac icmeden olmuyor.icsem bebek yapamiyorum diye kendime eksik hissediyorum.yasamayan bilemez disardan saglikli gorunup insanin kafasinda firtinalar kopuyor.herkeze acil sifalar
Seninde epey azalmis haftalarin ne guzel kavusmaya az kalmis:)Aynen güzel düşün korkulara kaygılarla odaklanma. Bazen kaygı artabilir ama sen bu bebeği istiyorsun ya kendine bunu hatırlattıkça Allah sana güç verecek. 31inci haftadayım canım.heyecan başladı bende :)
Bence iyisin canim masallah dahada iyi olcan inallah razı olsun canım inşaallah dediğin gibi olur şuan hiç kafama takmıyorum desem yalan olur :) ama kaptirmiyorum kendimi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalim neler yasicam, senim ne kadarlık oldu
Bende hep oyle dusundum benim.ilacim olur belki diye ama malesef denene cesaretim bile olmadi.surekli huzursuzuk aglama carpinti yanliz kalma korkusu gibi gibi en sonundada agir depresyona cevirdi.İlaci birakinca ne gibi korkularin,kaygilarin oluyor canim hamilelikle ilgili degilse belkide iyi gelir
Ilacin neydi canim bende kullaniyorum ama sanki diken ustunde giboyim tam rahatlayamadim acaba ilacimi degistirsem yoksa doktorumuBana ilac fayda ediyor.ictigim surece saglikliyim ve olumluyum.ikinci bebegi cok istedim 2 kere ilaci kestim cok agir seyler yasadim.olan evladima hayrim kalmadi.tekrar basladim ilaca.iyiyim sukur.bu ilaclar tedavi etmiyor etse keske.sadece kullanildigi surece olumlu etkileri oluyor.terapide denedim olmadii ilac icmeden olmuyor.icsem bebek yapamiyorum diye kendime eksik hissediyorum.yasamayan bilemez disardan saglikli gorunup insanin kafasinda firtinalar kopuyor.herkeze acil sifalar
Aynen canım :) çok sabırsızlanıyorum. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah. Senin bebiş nasılSeninde epey azalmis haftalarin ne guzel kavusmaya az kalmis:)
Ilacin neydi canim bende kullaniyorum ama sanki diken ustunde giboyim tam rahatlayamadim acaba ilacimi degistirsem yoksa doktorumu
Paxera kullaniyorum.tabi her ilac herkeze fayda etmez.benim sukurki birde bir fayda etti.ama birakilmasi eziyetli bir ilacIlacin neydi canim bende kullaniyorum ama sanki diken ustunde giboyim tam rahatlayamadim acaba ilacimi degistirsem yoksa doktorumu
Bende bebekle ugrasiyorum canim bu ara cok gazli gece gunduz huysuz,uykusuzluktan yorgunluktan hic halim yok bugunde aşısı vardi bebek bakmakta bi anksiyete sebebi vallaHerkes iyimi kızlar ses yok kimseciklerden
Valla canım henüz mide bulantin yok hafiften bişey oluyor ama ileri boyutta değil ama çok endişelerim var kendimi çok garip hissediyorum sanki dayanamayacakmışım gibi hissediyorum ama kendimi ilaçlar var hiç olmasa o şekilde idare ederim diyorum ama yinede mutmain olmuyor kalbim ya napcam bilmiyorum ama ben çok istiyorum bebeği bana içimde hissetsem zor olcak zaman gecmicek gibi geliyor galiba psikatriye gidicemBen gün geçtikçe daha iyi oluyorum sanki, bide ativan içmiyorum artık bebekde iyiymiş kilosu suyu falan şimdilik herşey yolunda gidiyor ama kullandığım ilaçlar yüzünden endişeliyim bebek için. İki doktorumda gayet rahatlar inş bişey olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor mide bulantısı falan var mı
Maşaallah atlattin inşaallah o günleri görürüz bizde ya dua etBende bebekle ugrasiyorum canim bu ara cok gazli gece gunduz huysuz,uykusuzluktan yorgunluktan hic halim yok bugunde aşısı vardi bebek bakmakta bi anksiyete sebebi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?