Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

mrb canim bende senin gibi isteyerek hamile kaldim hatta esim ilac kullandigim icin istemiyordu ikna ettim ,ama gel gor ki eczaneden kosarak gttim test aldim testi yapana kadar ins poxitiftir diyordum ta ki pozitifi gordum basladim titremeye sanki isteyen ben degilmis gibi is ciddiye binince birden cok korktum ilaci nasil birakcam dokuz ayi nasil gecircem dayanamam he bide hastane igne doktor korkum var doguramam ben kesin olurum diye basladim ilk 4ay belki kendiliginden dusr diyodum bide migde bulantim cok oldu panik ataga vakit yoktu surrkli yatiyodum uyuyodum uyuyunca unutuyodum cunku 26 haftaya kadar cok agladigim,carpintilar gecirdigim sirf dogum korkumdan istemedim bebegi hep kafamda ya hasta dogarsa ya bana bisey olursa ya sevmezsem diye kurdum 27.haftada lustrale basladim 4 hafta kadar kullandim ama kadin dogumcum bu zamana kadar geldin doguma az kaldi zaten ilacin fayda etmedi 2ay dedi biraktirdi b grubu uyku ilaci verdi ara ara onu kullandim,her gece ayaktaydim carpinti,kolum bacagim kasiliyodu uyuyamiyordum aglama krizleri gecenin 2sinde 3de sokaga cikiyordum esimle,bu surecte esimi ailemi cok uzdum yeri geldi cok dua ettim yeri geldi isyan ettim ama ne mi oldu Allah cok buyuk korktugumuz hic biseyi bize yasatmiyor 20gun once dogum yaptim dogums giderken o kadar sakindim ki normalde kontrole giderken stres yapar tansiyonumu yukseltirdim ya kotu bisey duyarsam diye doktor kapisinda carpintim tutardi ama o gun 8 saat normal dogum sancisi cektim ustune sezaryana alindim epidural oldum her aninda ayiktim hic panik olmadim girdim ciktim sanki hersry 5dkda oldu bitti ve en guzrl tarafi bebegim gayet saglikli bosu bosuna 9ay hem kendimi hem ailemi uzmusum,kendimi yipratmisim ama bu bi hastalik beyin o bitse baska bisey buluyor ne yazikki merak etme sende atlatacaksin saglikla bebegine kavuscaksin ben yaptiysam heerkes yapar

Hamile olup ilk aydan nasıl ilaç kullanılabiliyor eger öyle bir ilaç varsa bende doktoruma sunayım ama kadın doğuöcum hiç sıcak bakmıyor bitkisel ilaçlara bile hayır dedi. Birde 3. Aydan sonra ilaç başlasam bile doğumdan önce bıraktırıyorlarmış emzirme dönemi için.

Allah razı olsun canım ya kötü olursam die korktuğum zaman diyorum bak büşra nasıl iyi oldu bende iyi olcam die senden ümitleniyorum doğumdan sonra kardeşim annem k.validem var ama bana kardeşim yeter

Çok zorlanan kişiler var burda piskiyatrileri vermiş senin bu durumun bebeğe daha zarar die kar zarar oranına göre tabi doktorun daha iyi bilir kendin kullanma sakın genelde lustural başlatıyolarmış

Allah razı olsun canım ya kötü olursam die korktuğum zaman diyorum bak büşra nasıl iyi oldu bende iyi olcam die senden ümitleniyorum doğumdan sonra kardeşim annem k.validem var ama bana kardeşim yeter
iyi bak sende sanslisin yardim etcekler vsr
Dogumdan sonra bbikere vucudun hafifliyo hormonlar yavas yavss yerine geliyor birde bebegi gordukce onun icin iyi olmam lazim diyosun

bbu formda eskileri oku canim kulllananllari gorceksin bebekleride gayet saglikli

Aynı korkular bende de var hasta doğarsa yada ben onu kabullenemezsem sevemezsem die çok kuruyorum. Dün akşam hamile olduğuma sevinemiyorum deyince babam o ne biçim laf diye çıkıştı. Olabildiğince yardımcı oluyorlar ama bazı noktada anlam veremeyip saçma buluyorlar. NE derdin var bu hayatta diyorlar ama bu böyle birşey değil anlamıyor kimse. Evet bir derdim yok ailem sağ Allaha şükürler olsun ama beynimiz bize oyun oynuyor ve biz bununla başa çıkamıyoruz. Eşim de ailemde çok üzülüyor. Eşim bazen onunla ilgili bir problemim var sanıyor halbuki hiç alakası yok. Şimdi bin bir çabayla yıllar sonra ilacı bırakmışken tekrar bağımlı olmak istemiyorum. 2 ay oldu bırakalı doktor şu anki durumumum ilacın geri çekilme belirtileri olabileceğini söyledi. umarım öyledir ve vucudum buna alışınca ataklarımda geçer. Zaten ilaca başlasamda doğumdan önce bırakmam gerekiyormuş. Tekrar bir bırakma süreci de yaşamak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah bende senin gibi sağ salim bebeğimi kucağıma alırım ve onu herşeyden çok severim.

Merak etme canim oyle yada boyle bitecek hamilelik ben gunler gecmiyor diye bile agliyodum bebege alinan kiyafetlere bakip bakip aglardim acaba gorecekmiyim diye bak hepsi gecti kendime ve cevreme yaptigimla kaldim hepsi gececek merak etme

Merak etme canim oyle yada boyle bitecek hamilelik ben gunler gecmiyor diye bile agliyodum bebege alinan kiyafetlere bakip bakip aglardim acaba gorecekmiyim diye bak hepsi gecti kendime ve cevreme yaptigimla kaldim hepsi gececek merak etme
inşallah canım tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.Allah hiç birimize bir daha yaşatmasın inşallah.

Ben en bastan beri ilacimi birakmadim ve birakmicam bi deli cesareti geldi su an hamile degilim gibi kullaniyorum Allah a sigindim sadece bende suan asiri yorgunluk var muhtemelen ilaclardan kaynakli oda gecer insallah

caka canım ne kadarlık hamilesin ilaçlar ne kadar fayda veriyor ben normalde hiç kullanmıyorum ilaç ama sadece bebek istediğim için hamile kalirsam kullanmak istiyorum ama ne kadar fayda edicek bilsem çok korkuyorum ya sinir olmaya başladım kendime normalde nasıl yaşıyorsam öyle yaşarım diyorum ama bu bebek hareketleri beni çok sıkıyor oluruna bırakmak istiyorum o halde korku acayip sarıyor çıkmaz gibi

Merhaba bayanlar bende panik atak geçiriyorum ama benim eşim hastalanınca yada ağladığım zaman panik atak geçirdim ve bebeğimi 2 aylıkken düşürdüm onun haricinde sürekli panik atak geçiren biri değilim ama nasıl kurtulcam panik ataktan bilmiyorum

6 aylik hamileyim ben zaten uzun yillardir ilac kullanoyorum ve hic ilac kullanmadim buna ragmen 5 kere atak gecordim korlular cok yinede ilac destek oluyor bak bu saate kadar hissetmesim bebegimi simdi icime bi korku dustu

bebegin hareketlerini 24.haftada falan net hissetmeye basliyosun canim oyle gun icinde surekli hareket etmiyor yada seni korkutacak sekilde degil,son zamanlarda biraz sertlesiyir hareketleri ama canin falan acimiyor tekme attiginda ciglik falan atmiyosun hatta hareket etmeyince korkuyosun bisey mi oldu diye zaten yavas yavas buyuyor o hareketlere alisiyosun

canim doktorun panik ataktan mi dustu dedi peki baska bisey sebep olmus olabilir belki düşursem ben dusururdum panikten cunku bana doktorum carpintim cok oluyo daraliyom duramiyom diyodum sen kendini yipratirsin bebege bisey olmaz o takilir icerde derdi gercektende oyle oldu atak sirasinda bikac kere tansiyonum 14bucuga kadar cikti nabzim 170lerdeydi yinede doktorum bisey olmaz diyodu gittigin doktirda onemli korkutmayip sakinlestirmesi lazim

6 aylik hamileyim ben zaten uzun yillardir ilac kullanoyorum ve hic ilac kullanmadim buna ragmen 5 kere atak gecordim korlular cok yinede ilac destek oluyor bak bu saate kadar hissetmesim bebegimi simdi icime bi korku dustu
canim sen c grubu ilac mi kullaniyosun kadin dogumcun ne diyor benimde uzun sure hareket etmedigi oluyodu 5,6 saat tatli biseyler ye bikere bile kipirdasa yeter zaten

Yok canim oyle dusunuyosun sadece buda anksiyetenin etkisi insanin aklina kotu ne varsa getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…