Yalnız değilsin tatlım :) bak bende şuan bebeğim doğunca ne hissederim ya benimseyememe olursa diye korkuyorum..ama biliyorum ki buda anksiyetenin bi oyunu ve geçecek.bi kaygı biter yenisi gelir :) bunun sonu yok canım.
Hamile kalınca geçer o korkun merak etme. Anksiyete de hep bi kaygı biter diğeri başlar. Tek kaygı buysa şanslısın benceBende tam aksi keşke diyorum şuan hamilelik sürecim olsaymış atlatmış ve bebek sahibi olmuş olsaydım diyorum doğum korkum v.s hiç bişey yok sadece o 9 ay bana coook uzun geliyor ve içinde büyümesi dayanamamak hissi başkada sıkıntım yok şuan inşaallah oda geçer ya
Kızlar sizin çok az kalmış ben daha 16. Haftadayım.bebekle ilgili birşeylerle ilgilenebiliyormusunuz. İstek var mı?kafayı kendimizden kaldıramıyoruz ki ben daha hiç birşey bilmiyorumHamile kalınca geçer o korkun merak etme. Anksiyete de hep bi kaygı biter diğeri başlar. Tek kaygı buysa şanslısın bence
slm A Ashab04 .benim ilk hamileliğimde ve emzirirken neden ilaç kullandığımı sormuşsun.5 yıl önce büyük bir korku yaşadım, ardından panik atak+anksiyete başladı ve bir daha da geçmedi. taki 2.hamileliğime kadar da kullandım. İlk hamileliğimde ilaç kullandığım halde tam bir rahatlama yaşayamadım, hormonlar ve belirsizlikler izin vermedi.şuanda bırakalı 2 ay oldu,b12 ve demir takviyesi ile bırakma sürecini kolay atlattım. Allah bir daha o günleri geri getirmesin, yaşayan herkese de acil şifalar versin. Benim en büyük ilacım 2,5 yaşındaki kızım, işim ve ev işleri. Bu yoğunluktan kendimi bedenimi dinlemeye fırsatım olmuyor. Sen de bir meşgale bul. yoğunluk yarat. kendini,endişelerini düşünmemek için yoğun bir ortam yarat kendine. Allah acil şifalar versin.
Alıyorum canım bebeğin eşyalarını. Çokta hevesleniyorum ama bazen kaygılar rahat bırakmıyor. İçimde bi huzursuzluk var düşüncelerden dolayı. Ama bazende çooook iyi oluyorum. nette korkunç şeyler okursam direk moralim bozuluyor. Haberleri falan izleyemiyorum ya banada olursa kaygısı başlıyor hemenKızlar sizin çok az kalmış ben daha 16. Haftadayım.bebekle ilgili birşeylerle ilgilenebiliyormusunuz. İstek var mı?kafayı kendimizden kaldıramıyoruz ki ben daha hiç birşey bilmiyorum
mrb kizlarr ilk dogumunu genel anesteziyle mi yaptin canim benim kadar dogumdan korkan yoktur heralde ilk once normali yasadim acilmam olmayinca sezaryana girdim epidural benim kadar korkan yoktur heralde dogumdan hayatta yapamam o ortamda ayik kalamam diyodum hic korktugum gibi olmadi bebek cikinca sakinlestirici yapiyolar ameliyatta korkulcak bisey yok sonrasi da bunyeyle alakali benim biraz agrili oldu hala daha yururken sizliyor umarim gecer bende buara bunu takmis durumdayim sen tam olarak nezaman duzeldin kimisi bir haftada eski haline donuyormusO kaygi jer zaman oluyor malesef suan bendede cok istek yok biseyler almaya suan kendimi boran once toparlamak istiyorum ilaçlar da bir yere kadar kafa o kadat doluki ilac ne yapsin hayorlisi ile alalim bebeslerimizi saglikli sihhatli insallah ben ssvd istiyorum narkoz ameliyathane beni cok korkutuyor bakalim nasil olacak aklimdan cikaramiyorum bir turlu ben kizimda lohusa ligi cok koti hevirmistim ve emzirmemistim agir ilacalr almıştım bundada boyle olmaktan cok korkuyorum
Canim ben sikintidan hic yatmadimki eve geldim baslafim dolasmaya agri bile hatirlamouorum inanki benim cok kotuydu loholusaligimmrb kizlarr ilk dogumunu genel anesteziyle mi yaptin canim benim kadar dogumdan korkan yoktur heralde ilk once normali yasadim acilmam olmayinca sezaryana girdim epidural benim kadar korkan yoktur heralde dogumdan hayatta yapamam o ortamda ayik kalamam diyodum hic korktugum gibi olmadi bebek cikinca sakinlestirici yapiyolar ameliyatta korkulcak bisey yok sonrasi da bunyeyle alakali benim biraz agrili oldu hala daha yururken sizliyor umarim gecer bende buara bunu takmis durumdayim sen tam olarak nezaman duzeldin kimisi bir haftada eski haline donuyormus
Bende en çok bunları yaşamaktan korkuyorumAnksiyete ve panik atak başladı doğumdan sonra yemek yeme uyku hepsi bir anda gitti evde duramama sürekli ağlama bebeğe alışamama vs.yani çok zordu
Ayy ne güzel canım. Darısı başımıza. İnan bir saniye düşünecek zamanım olmasın istiyorum. Bebişle birlikte yeniden doğmak istiyorumİnsallah oyle bisey olmaz canim bende atak matak kalmadi bebekle ugrasmaktan emzir altini degistir uyut derken gunler nasil geciyor bilmiyorum onceden dakika sayardim simdi diyorum ki iyi ki cekmisim o sikintilari iyi ki dogurmusum
29 canım
Nasıl durumlar? Hafifledimi biraz kızlar29 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?