Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

nasılsınız kızlar ben iyi oldukça bu sefer bebeğe bişey olcak bebeğe zarar veriyorum diye ağlıyorum ataklarda ona beynine zarar verdim diyorum kendimi çok suçluyorum neden böyle oldu diye ya bişey olursa bi ömür nasıl yaşarım vicdan azabıyla şu hapta etkisini bi göstermedi bari şu nervium bıraksam 7 ayım bitmek üzere eşim odalarını düzenleyelim bişeyler alalım diyor ben yapmak istemiyorum benim düşündüğüm bebek ölcek yada bişey olcak sonra eşyalarına bakıp nasıl dayanırım diyorum elim hiç bişey almaya gitmiyor renkli ulturosonda o kadar tatlı ki anlatamam masumiyet akıyor yüzünden tıpkı kızıma benziyobakıp bakıp ağlıyorum

Artık 7 ay olmuş şimdi bile doğabilir sağlıkla 7 aya kadar sağlıkla gelmişsin , ultrasonla görüosun ne kadar sağlıklı:) benim arkafaşımın 28 haftalıkken yaptı o bile sağlıklı şimdi

Artık 7 ay olmuş şimdi bile doğabilir sağlıkla 7 aya kadar sağlıkla gelmişsin , ultrasonla görüosun ne kadar sağlıklı:) benim arkafaşımın 28 haftalıkken yaptı o bile sağlıklı şimdi
İnş. Bizde sağlıklı bi şekilde alırız 2 ay var ama sanki iki yıl var bnm için. Normalde günler nasıl geçerdi hiç anlamazdım

İnş. Bizde sağlıklı bi şekilde alırız 2 ay var ama sanki iki yıl var bnm için. Normalde günler nasıl geçerdi hiç anlamazdım
Ben 9ay boyunca bu dusuncedeydim canim ya bana bisey olcak yada benim yuzumden ya hamilelikte ya dogumda bebege biaey olcak diye cok agladim,esimde derdi ki boyle davranmamaya calista cocukta icerde rahat etsin ama yapamiyodum o dusunceler 7/24 aklimdaydi agladikca aglayasim geliyordu,bu sef er de bebege zarar veriyorum diye daha fena oluyordum bazende keske olmasaydi ben bu durunda olmiycaktim diye bebegi sucluyordum yani 9 ay boyunca kisir dongude gittim geldim bebege biseyler alirdim eve gelip aglardim ben bunlari giydigini gorecekmiyim diye,bazen o kadar heveslenirdim bazende hic bisey almak,yapmak istemezdim simdi diyorum ki keske boyle dusunkmeseydim aama insanin elinde degil,simdi yuzune baktikca sukrediyorum iyi ki birakmamis beni cok zor ama zaman gececek sende kucagina alcan rahatliycan bugunler gececek banada oyle diyolardi inanmiyodum ben doguramam benim saglikli cocugum olmaz diyodum Allah cok buyuk korkularimizi bize yasatmiyor

İnş Büşra ya öyle özeniyorum ki sana rabbim nazarlardan korusun o günleri görmek istiyorum saat saymaktan yoruldum elimde değil bir gün geçince mutlu oluyorum sonra doğumdan sonra ya daha kötü olursam bebeğe bişey olursa diyorum Allahım yardım etsin bize bebeklerimize

Bende oyleydim canim bu formda belki 15 kisiye ozelden msj attim siz nasil yaptiniz nasil atlattiniz diye yasamayan bilemez cok zordu,esimin psikolojisi bitmisti benim yuzumden 9ay 9yil gibiydi ama gecti sizinde geccek kizlar birbirimize dua edelim adin neydi lohusaligim bitsin dualara namaza sarilcam Allaha nekadar sukretsem az suanda

Benimki aslıhan canım banada edersen sevinirim.

İsmim Rabia ben her duamda hatimimde sizi koyuyorum şifayı veren Allah fazlından hazinesinden versin hepimizi yavrularımızla musmutlu etsin bu dünyadaki en önemli şey sağlıkmış şuan ben eşimle konuşmuyorum beni anlıyamıyor birbirimizi kırıyoruz

Bende gece gunduz ilaç kullanoyoruö hamd olsun geçen haftaya göre iyiyi ama hiç ayılamoyorum kızımı okula götürürken çok zorlanoyorum zor uyanıyorum öğleci olmasına rağmen bütün uylulu halsiz yorgun oluyorum gerçekten çok zor ilaç içsen olmuyor içmesen olmuyor hayırlısı bakalım

Kızçeler banada dua edin bebek çok istiyorum ama hamilelik beni boğuyor düşündükçe birkaç gündür düşünmemeye başladım artık bu arada L Li-moon nerde hiç yazmıyor

Kızçeler banada dua edin bebek çok istiyorum ama hamilelik beni boğuyor düşündükçe birkaç gündür düşünmemeye başladım artık bu arada L Li-moon nerde hiç yazmıyor
Canım haklısın epeydir yazmadım.kulağım çınladı sen beni anmışsın demekki içime doğdu bi gireyim foruma dedim :) epeydir değişik kaygılarla boğuşuyorum.geçen salı annem rahatsızlandı aniden.evde yalnızlık Ambulansla acile gittik.öyle kötü anlardı ki.çok şükür annem iyi şuan.o gün anneme ultrason çekildi.ultrason çekilen koridorda röntgen odalarıda vardı.hamileler giremez uyarıları var ya o odalar yanyanaydı.uyarıları görünce koridorun dışında bekledim.sonra kafama takılmasın mı ya koridorun dışında beklememe rağmen radyasyondan etkilenirse bebeğim diye.üç gün kendi kendimi yedim bitirdim.netten tam 7 tane doktora soru sordum inanırmısın kendimi zor ikna ettim :/ 3 günde felaket yıprandım kaygımdan dolayı.şükür geçti simdi kaygılarım ama kendime zor geldim canım ne beter bi hastalıksa pireyi deve yapıyoruz işte.hamilelik düşüncesi suan seni boğuyor ya hele bi hamile kal bu seferde ona bişey olacak korkusuyla kendini unutacaksın.inan kaygıların boşa canım

Anksiyete iste insan her konuda takacak bisey buluyor halbu ki sende biliyosun koridordan gecmekle boyle bisey olmaz ama beyin rahat vermiyor

Hamile kalir karnimda istemezsem diye mi korkuyosun canim eger oyleyse bende o korkuyu yasadim bazen bitsin alin icimden diyodum esimde iyi gidip aldiralim m
Bu korkuyla hamile kalip hamileligi gecirip dogurdum canim evet hic kolay degildi sadece 1ay ilac kullandim korktum bebege bisey olursa bakamam diye ama gecti iste öldum bittim dedigimde Allah sabrini verdi yinede dayandim ben yaptiysam herkes yapar bide bunun yaninda hastane fobimle mucadele ettim ben

Busraada18 gerçekten mi sendemi öyle düşünüyordun aynen birebir dediğin bir korku var icimde biliyorsun bizim gibiler sabirsizlar içimde onca ay nasıl dayanırım sıkılıp çıkarmak istesem bile nasıl çıkarmaz bebeği falan garip düşünceler daralırım gibi bende daraldigimda illada o şeyden kurtulmam gerek gibi hissediyorum o yüzden çok korkuyorum deliririm kendime zarar veririm diye offf

slm A Ashab04 .korkularını geçmişte yaşamış biri olarak karnımdan çıkarın demeyeceğinden emin olabilirsin çünkü panik biriysen aşama aşama yaşıyorsun çünkü vücut öyle gelişiyor.bir anda karnın burnuna gelmiyor yada nefes darlığın bir anda olmuyor.vücut öyle ayarlıyor ki herşey sana hafif hissettirerek gelişiyor.ben karnım büyüyünce ve bebek hareket edince korkudan ölürüm diyodum.hiç te öyle olmuyor.hareket etti bi korktum sonra bi daha etti aaaa burda dedim.sonra biraz uzun hareketsiz kalsa bişey mi oldu acaba,niye hareket etmiyor,etsiiiiin dedim :) karnım büyüdü ama bir ayda değil,ay ay yavaş yavaş.aynaya bakmasam kıyafetlere sığamasam ben halen ben gibiydim. Kızım ilaç kullandığım halde sağlıklı doğdu.2,5 yaşına girdi ve 2.ye sürpriz bir şekilde hamile kaldım. acemiliğimi attım rahatım bu hamileliğimde.hem 2.hamileliğim vücudumdan hastalığı söktü attı, şifa gibi geldi bedenime ruhuma. Gelecek bebişleri şifa olarak görelim arkadaşlar çünkü gerçekten de öyle oluyorlar. darısı başınıza.

Anksiyete iste insan her konuda takacak bisey buluyor halbu ki sende biliyosun koridordan gecmekle boyle bisey olmaz ama beyin rahat vermiyor
Aynen tatlım ya bi türlü ikna edemedim kendimi beynim öyle yoruldu ki günlerce rüyalarıma girdi. Bazen kendimi ikna edemediğim için aklımın pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünüyorum.

K
L Li-moon çok geçmişler olsun canım rabbim beter şeylerden korusun hepimizi inşaallah merak etmiştim evet bayadır yoktun
Çok teşekkür ederim canım. Aynen kafayı yemekle mesguldum pek giremedim nete :)) ya canım düşünsene ben hamile kalınca korkar mıyım bebek hareket ettikçe diye takan biriydim simdiyse ona bişey olursa diye kafayı yiyen biriyim. O yüzden sana garanti veriyorum hamile kaldığında aklına onu korumaktan sevmekten başka bişey gelmeyecek

N nurok34 L Li-moon @busraada ,,,kızlar ya inşaallah sizler gibi hissederim bende ilk defa kendim gibi düşünenleri görüyorum normalde bu düşünceler o kadar saçma geliyor ki kimseyle paylaşamıyorum bile iyiki varsınız N nurok34 sen neden ilaç kullandın canım iyi oluyormuydun

Seninle paralel hamileliğimiz ve benimde erkek:) ama sıkıntılı bir hamilelik geçiyor yani doktor anksiyete ve depresyon dedi.yenmek istiyorum ama enerjim olmuyor bazen uinede hayattan kopmamak için zorluyorum kendimi .geçicek umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…