Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende 2 gun once oyleydim kasiklarim ve belim agridi doguracam sandim cok sukur 2 gunde gecti sanki bebek kasiklarima oturmus gibiydi cok sikta idrara gittim galiba usuttum,rahim buyudugu icinde oluyormus

Merhaba. Siz başından itibaren mi kullandınız. Ben ilk trimesterin bitmesini bekliyorum zar zor geçiriyorum gümlerimi. Gebe olduğmu öğrendim bir anda kestim

Merhaba. Hamilelikte mi ativanı kullandınız

En başında mı başladınız ilaca. Sevgiler

Merhaba. Hamileyken mi zanaks ve diazem vurdular. Nasılmşimdi çocuğunuz

Merhaba. Paksil mi ilaç. Dr neden yalan söylesin demek ki 15 yıldır olumsuz bir vaka yok. Ben de citoles kullanıyordum 3. Ayımı bekliyorum başlıcam tekrar

Merhaba. İnşallah forumdasınızdır. Hamile kalıp Doğum yaptınız mı. Bende de aynı sorunlar var. Nasıl aştını. İlaç kullandınız mı hamilelikte.

Merhaba siz ilaçla mı geçirdiniz hamileliği. Nas L geçti

O drun kendisi geri zekalıymış :/ hamilelikte kullanılan ilaçlar var. Kaldı ki karşımda bir hamile var o nasıl tepki. İlacın yanından geçmeyen anneler sakat çocuk doğuruyor. Blimçli dr bulmak lazım

arkadaşlar galiba ben de panik atak yaşıyorum .. şunları yaşıyorum kalp çarpıntım yükseliyor, içim sıkılıyor bayılma hissi geliyor.. kafam ağrıyor sanki damalarım yanıyor bunlar da panik atak belirtisi midir

Merhaba. Siz daha gelmiyorsunuz foruma sanırım. Çocuğunuz 5-6 yaşlarındarçdır. Ben de 2 aylık hamileyim. Ciprwleks ikinci güvenilir grup olduğu içimden azından on haftayı bekliyoruz

Slm arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik ler haysev03 ilacın iyice etkili oldumu rahatladınmı

Slm arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik ler haysev03 ilacın iyice etkili oldumu rahatladınmı
Sende mi lustral kullaniyodun canim bende dun basladim lustrale artik gunler gecmiyor diye diye kafayi yemek uzereyim bide buna eslik eden dogum ve olum korkum bitecek mi bu gunler ya artik iyice umudumu kesmeye basladim kafamdaki senaryolar bitmiyor

Nil hanım siz başından beri ilaç kullanmıştınız. Bebek’te yok değil mi herhangi bir olumsuzluk

Merhaba arkadaşlar Allah'tan etki etmeye başladı.arada yokluyor ama eskisinden daha hafif geçiyor şükür ya

Sende mi lustral kullaniyodun canim bende dun basladim lustrale artik gunler gecmiyor diye diye kafayi yemek uzereyim bide buna eslik eden dogum ve olum korkum bitecek mi bu gunler ya artik iyice umudumu kesmeye basladim kafamdaki senaryolar bitmiyor
Ben misol kullanıyorum cnm lustral le aynı muadili yarımla başladın dimi inş tez zamanda fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…