İlaç almıyor musun canım bu karar anksyete ve kaygıların var.Kimi yazmis dogumdan korkuo diye
Ben anlatayim pikatriye bile guttim nerekere egsersiz nefes alma ikinma ögrettiöer inan hepsi bis tek Rabbim var o yardim ediorki ben iki gun cektim annem bike dio dusunun4 cocuk oldu annemin sukur dediki senin dogum sordu coklk cektin dedi iki gun vajinami nelet girdi cikti bilionuzmu ama Allah var ve en guzel an o an dogar digmaz diktorum esim sordular yine yaparmisun diyd evetttt yine istiom ins dogundan daha beter acilar var benum su vesvese ölum korkum daha beter
Ben mi yanlış okudum. Dr un demiş ya sana ilaç kullanmalısın diye ?Ewt bu konuda hep şükrediyorum cnm çünkü hamilelik başlı başına büyük bir kaygı durumu. Hamilelik bana şunu düşündürdü hep elinden hiçbirşey gelmeyecek hatta doktorların bile. Bebeğim düşecekse düşecek. Rahtsızlıkları olacaksa olacak hiçbirşey yapamayacaksın kaderde ne varsa onu yaşayacaksın. Bunu en derinlerimde hissettim ve tevekkül ettim hep.
2 buçuk senedir ilaç kullanmıyorum cnm. Ama bu dönemim hayatımın en kötü dönemi oldu. Bebek istediğimiz için doktorum bıtaktırdı ilacımı. İlaç ile hamile kalınabileceğini bilseydim kesiblikle bırakmazdım. Bu dönem içerisinde babamı kaybettim doktorum kesinlikle ilaç kullanmalısın dedi minumım 1 sene ve bebek yok dedi. Ben ısrarla kullanmadım ama vebalı gibi evden dışarıya adımımı atmadım. 2 kez acillik oldum vs. Acaba benim doktorum neden ilaç kullandırtmadı bir fikriniz var mı
Verdi dontorum ama.vesvese diorum almiyorum bilmiomİlaç almıyor musun canım bu karar anksyete ve kaygıların var.
Ben mi yanlış okudum. Dr un demiş ya sana ilaç kullanmalısın diye ?
Hmmm. Yanlış bir açıklama. Tüm psikiyatri uzmanları panik atak çocuk olmaya engel değildir diyorDoktorum ilaç kullan ama bebek düşünmeyeceksin minumum bir sene dedi cnm. O yüzdn kullanmadım.
Gerçi kullanılan ilaçlar olursa doğru olabilir mesela ben akşam aldığım ilacı asla dokuz ay boyunca kullanamam ne ise emzirir ikenDoktorum ilaç kullan ama bebek düşünmeyeceksin minumum bir sene dedi cnm. O yüzdn kullanmadım.
Hmmm. Yanlış bir açıklama. Tüm psikiyatri uzmanları panik atak çocuk olmaya engel değildir diyor
Gerçi kullanılan ilaçlar olursa doğru olabilir mesela ben akşam aldığım ilacı asla dokuz ay boyunca kullanamam ne ise emzirir iken
Çok geçmiş oldun canım. Eğer dr un dediyse tedirgin olma bence hemen tüm dr.lar 3 andan önce kar zarara bakıyorlar. Çünkü stres de bebek için iyi bir şey değil. Rabbim yardımcımız olsun ben de 3 ayı zor bekliyorumKizlar benfe yıllardır bu panik atak yüzünden erteleyip dirdum 2 yıldır istiyorum olmuyor 3 kez asilama oldum bu ay tüp bebege basliycam ama korkularim başladı ataklardan korkuyorum hamilelikten korkuyorum mide bulantısı en büýük kabusum daha dogumu düsünemiyorum bile Allahim düsmanina bile vermesin korkunç bi hastalik ben 100 mg selektra kullaniyorum doktorum gebelikte de kullanmaya devam et dedi ama bu bile beni rahatlatmiyo su an yine ertelemek istiyorum korktugum icin ama bi yandanda artik bebegim olsun istiyorum Allahim napicaz biz böyle yaa
Mrb canim bende ayniydim hamilelikten korkan bi insandim hamile kalmadan once 2 ay 50mg selektra kullandim daha ilac etki edemeden hamile kaldim ve ilaci kestim simdi 24 haftam bitmek uzere öyle yada boyle gunler geciyor bazen hamile kaldigim icin cok pismanlik duyuyorum bugunler bitmiycek mi diye saatlerce agladigim oluyor bazende bebbegim olacak diye cok mutlu oluyorum cunku cocuk cok seviyorum hamilelik kisa bir sure degil ama yinede geciyor iste burda herkesin nerdeyse dogum korkusu var bende hat safhada mesela surekli dogumda ölecem bebege kavusamiycam diye agliyorum Allah hepimize kolaylik ve sabir versin herkes saglikla alsin bebeklerini kucaklarina insKizlar benfe yıllardır bu panik atak yüzünden erteleyip dirdum 2 yıldır istiyorum olmuyor 3 kez asilama oldum bu ay tüp bebege basliycam ama korkularim başladı ataklardan korkuyorum hamilelikten korkuyorum mide bulantısı en büýük kabusum daha dogumu düsünemiyorum bile Allahim düsmanina bile vermesin korkunç bi hastalik ben 100 mg selektra kullaniyorum doktorum gebelikte de kullanmaya devam et dedi ama bu bile beni rahatlatmiyo su an yine ertelemek istiyorum korktugum icin ama bi yandanda artik bebegim olsun istiyorum Allahim napicaz biz böyle yaa
Cnm o bendee vardi hatta esime dedim bana birsey olurrsa kizimiza iyi bak diye agladim dualar ettim ama Allah yardim edio inan bu sade pa degil vesvesede ölum korkusu ah ah Allaha daha cok tevekkül etsrk böke olmazMrb canim bende ayniydim hamilelikten korkan bi insandim hamile kalmadan once 2 ay 50mg selektra kullandim daha ilac etki edemeden hamile kaldim ve ilaci kestim simdi 24 haftam bitmek uzere öyle yada boyle gunler geciyor bazen hamile kaldigim icin cok pismanlik duyuyorum bugunler bitmiycek mi diye saatlerce agladigim oluyor bazende bebbegim olacak diye cok mutlu oluyorum cunku cocuk cok seviyorum hamilelik kisa bir sure degil ama yinede geciyor iste burda herkesin nerdeyse dogum korkusu var bende hat safhada mesela surekli dogumda ölecem bebege kavusamiycam diye agliyorum Allah hepimize kolaylik ve sabir versin herkes saglikla alsin bebeklerini kucaklarina ins
Evet canim haklisin ins bizde senin gibi saglikla aliriz kucagimizaCnm o bendee vardi hatta esime dedim bana birsey olurrsa kizimiza iyi bak diye agladim dualar ettim ama Allah yardim edio inan bu sade pa degil vesvesede ölum korkusu ah ah Allaha daha cok tevekkül etsrk böke olmaz
Canım pasiflora işe yarıyor mu pekiSelamlar herkese. Bir haftadır birşey yazılmamış. Geçen gün kadın Doğum druma gittiğimde ilacımı acilen kestim dedim. Keşke kesmeseydin dedi . Sıkışınca pasiflora kullanıyorum dedim. Onu kullanana kadar kendi ilacını kullanabilirdi dedi. Beni o kadar rahatlattı ki kullanmasam bile o doktorun sözleri beni çok rahatlattı keşke her doktor bu şekilde motive etse.
Bol sağlıklı mutlu günler dilerim
mrb canim hangi ilaci kullaniyodun bide senin 2.hamileligindi dimi ilki de mi boyle gecmisti dogum falan nasildi?Selamlar herkese. Bir haftadır birşey yazılmamış. Geçen gün kadın Doğum druma gittiğimde ilacımı acilen kestim dedim. Keşke kesmeseydin dedi . Sıkışınca pasiflora kullanıyorum dedim. Onu kullanana kadar kendi ilacını kullanabilirdi dedi. Beni o kadar rahatlattı ki kullanmasam bile o doktorun sözleri beni çok rahatlattı keşke her doktor bu şekilde motive etse.
Bol sağlıklı mutlu günler dilerim
İlk 1 hafta içmiştim. Çok yaramadı gibi. Bu ara çok uykusuz kalıyorum alsam bilmiyorum işe yarar mı. 12. Haftamı bekliyorum kendi ilacıma başlıcamCanım pasiflora işe yarıyor mu peki
Citoles ilacım. Evet ilkinde hiç kilo alamamıştım ve sürekli 9 ay midem bulandı. Çok bilincinde değildim rahatsızlığımın demek ki aynı şeyleri yaşamışım.mrb canim hangi ilaci kullaniyodun bide senin 2.hamileligindi dimi ilki de mi boyle gecmisti dogum falan nasildi?
Sizin kaçıncı hafta. Ne kullanıyordunuzCanım pasiflora işe yarıyor mu peki
26 içindeyim canım 5 haftayı geçti lustral kullanıyorum yarın 100 mg ye çıkıcam ama hiç işe yarıyor gibi gelmiyor banaSizin kaçıncı hafta. Ne kullanıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?