- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
Senin ne gibi sıkintilarin var canim?Arkadaşlar merhaba 2684 sayfayi ara ara atliyarakta olsa tek tek okudum ve burada yazan arkadaşlarimizin hikayelerini roman kahramanlari gibi heyecan ile okudum sayfalari heyecan ile gectim dogum hikayelerini okudum okudukca mutlu oldum... Ben 37 yaşindayim bugün tam 7 haftalik panik atakli hamileyim... Keşke farkli bir platform da hamileligimizi güllük gülüstanlik nasil gecirdigimizi tek derdimizin ismini ne koyucaz olan bir hamilelik gecirebilseydik... Fakat buna ragmen Rabbimize siginalim tevekkul edelim birbirimize destek cikalim... Uzun yazdim hakkinizi helal edin... Şimdiden herkese hayirli hamilelikler ve dogumlar dilerim...
Bana doktor 18 haftalikken vermisti her gun alma kotu oldugunda yarim al duzelmezsen tam alirsin dedi ben sadece yarim ictim bikere,idare ediyorum surekli kullanan arkadaslar var hatta bastaki sayfalarda hic birakmadan hamileligin basindan beri kullananlar okumustum ben hergun kucuk capli carpintilar yasiyirum kendimi sokaga atiyorum cogunlukla magaza geziyorum yuruyorum bendede hastane fobisi var oraya gttim mi doktorun yanina girene kadar yada yapilan islem bitene kadar heycanlaniyorum tansiyon bile olculcegi zaman stres yapiyodum ama simdi alismaya basladim daha sakin kaliyorum cok sukur ,yinede cantamda ilaci tasiyorum cok kotu olursam icecem diye o bile insani rahatlatiyor bide artik şöyle dusunmeye basladim her ne olursa olsun bitecek ömur boyu suren bisey yok bol bol dua edelim birbirimize ben bu gunlere gelecegimi hayal bile edemiyordum hergun ayilip bayilcam diye dusunuyordum,ama Allah guc veriyor bazen cok sıkıldigim Allahim keske hamile kalmasaydim diye agladigim bile oluyor ama gunler oyle yada bitiyor düşe kalka gececek ben inaniyorum sizde inaninBeloc ilk üç ay içinde kullanılıyor mu acaba
Ne güzel demişsin elbet bitecek :) ama senin gibi ben de keşke hamile kalmasaydım diyorum bazenBana doktor 18 haftalikken vermisti her gun alma kotu oldugunda yarim al duzelmezsen tam alirsin dedi ben sadece yarim ictim bikere,idare ediyorum surekli kullanan arkadaslar var hatta bastaki sayfalarda hic birakmadan hamileligin basindan beri kullananlar okumustum ben hergun kucuk capli carpintilar yasiyirum kendimi sokaga atiyorum cogunlukla magaza geziyorum yuruyorum bendede hastane fobisi var oraya gttim mi doktorun yanina girene kadar yada yapilan islem bitene kadar heycanlaniyorum tansiyon bile olculcegi zaman stres yapiyodum ama simdi alismaya basladim daha sakin kaliyorum cok sukur ,yinede cantamda ilaci tasiyorum cok kotu olursam icecem diye o bile insani rahatlatiyor bide artik şöyle dusunmeye basladim her ne olursa olsun bitecek ömur boyu suren bisey yok bol bol dua edelim birbirimize ben bu gunlere gelecegimi hayal bile edemiyordum hergun ayilip bayilcam diye dusunuyordum,ama Allah guc veriyor bazen cok sıkıldigim Allahim keske hamile kalmasaydim diye agladigim bile oluyor ama gunler oyle yada bitiyor düşe kalka gececek ben inaniyorum sizde inanin
Ben de çalışmıyorum canım o da çok etkiliyor zaten bu panik stres halimizi. Okula gidiyordum bu hafta sınavlar bitiyor. Kpss kursu var temmuzda da sınav bitecek. Günler geçmiyor evde olunca temizlik yemek nereye kadar. Çıkıp dolaşsan tek başına olmuyo o daBenim en buyuk problemim vakit geciremiyorum hamilelikten once calisiyodum evde hic durmadim evde olmak iyi gelmiyor bana surekli biseylerle ilgilenmem ugrasmam lazim simdi bos oldugum icin hergun bugun ne yapsam sīkıntisindayim valla artik dogumdanda korkmaz oldum 9ay beklemek cok daha zor gelmege basladi en azindan dogum bir gun normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum siz nasil vakit geciriyonuz calisiyomusunuz keske işe devam edebilseydim
Kesinlikle:) kurslara falan kayıt olabiliriz belki vakit geçsin diyeAynen canim sonumuz hayrolsun:)
Merhaba sağlıkla sıhhatle bebeciğinizi alırsınız kucağınıza inşallah. Başından beri haAmin inşallah ben daha oncede yasadıgım için bırakmaya cesaret edemedim cünkü eksiler cok fazlaydı
Bana doktor 18 haftalikken vermisti her gun alma kotu oldugunda yarim al duzelmezsen tam alirsin dedi ben sadece yarim ictim bikere,idare ediyorum surekli kullanan arkadaslar var hatta bastaki sayfalarda hic birakmadan hamileligin basindan beri kullananlar okumustum ben hergun kucuk capli carpintilar yasiyirum kendimi sokaga atiyorum cogunlukla magaza geziyorum yuruyorum bendede hastane fobisi var oraya gttim mi doktorun yanina girene kadar yada yapilan islem bitene kadar heycanlaniyorum tansiyon bile olculcegi zaman stres yapiyodum ama simdi alismaya basladim daha sakin kaliyorum cok sukur ,yinede cantamda ilaci tasiyorum cok kotu olursam icecem diye o bile insani rahatlatiyor bide artik şöyle dusunmeye basladim her ne olursa olsun bitecek ömur boyu suren bisey yok bol bol dua edelim birbirimize ben bu gunlere gelecegimi hayal bile edemiyordum hergun ayilip bayilcam diye dusunuyordum,ama Allah guc veriyor bazen cok sıkıldigim Allahim keske hamile kalmasaydim diye agladigim bile oluyor ama gunler oyle yada bitiyor düşe kalka gececek ben inaniyorum sizde inanin
Bugün terapideydim gitmediğim kapı aramadığım çare kalmadı. Psikolog dedi ki bana. Kafanı sürekli meşgul edeceksin. Evde sorumluluklarını yapacaksın. Halim yok kötüyüm yapamadım diye bir şey olmayacak senden fiilen eylem bekliyorum. Ve raporunu bitir hemen işe başla (şu an raporluyum) ben de 1 aylığına el nakışı kurşunla başlıcam yarın. Spora da gitmek istiyorum. Aslında açık havada yürüyüş en iyisi.Ben de çalışmıyorum canım o da çok etkiliyor zaten bu panik stres halimizi. Okula gidiyordum bu hafta sınavlar bitiyor. Kpss kursu var temmuzda da sınav bitecek. Günler geçmiyor evde olunca temizlik yemek nereye kadar. Çıkıp dolaşsan tek başına olmuyo o da
Kaç haftalık hamilesiniz. Bana o grup ilaçlar çok iyi geliyordu. Citolesi kestim ben de. 3-4 aylık olsam da başlasam diye bekliyorumkızlar 17 gün oldu cipralex 10 mg başladım iyi sayılırdım iki gündür yine pörtledi daha önce paxil kullanmıştım 20 mg lik acaba ondanmı etki etmiyo kızlar mahvediyo bu hastalık hayatı be yemek yapabildim ne yiyebildim ilaç ne zaman etki eder
En başta ölğm korkusu ve Yakınlarımı kaybetme korkusu.Hoş geldin canim gerci buraya pek hos gelinmiyor ama ne guzel bikere dogum yapmissin basarmissin bence ikincisi cok daha kolay olacaktir senin ne gibi korkularin var?
Siz kaç haftalık gebesinizCanım bi doktoruna sor istersen ama.dahs.çok yeni benim de 2 hafta oldu ama.hals etki yok sanki
Ay güldürdünüz beni:))) gerçekten bela bir hastalık. Ben de yüksekliğinden korkuyorum ama bazen düşük çıkıyor. Alla alla diyorum niye düştü. Bu kaygı kadar kötü bir şey yok. Rabbim mutlu olmanın tadını versin kalplerimize. Mutlu olmakta bitiyor herşey. Her an mutlu kalabilsek aşıcaz inşalalh.İki gündür tansiyonum 10 6_9 5 şimdi de neden bu kadar düşük diye panik yaptim bu hastalık ne bela bir hastalik hamilelikte tansiyon düşüklüğü olurmuş ama gel de bunu benim kafaya anlat bünye de alışkın değil böyle düşük tansiyona belox ilacimi bugün icmedim o da tansiyonu düşürüyor bakalım ne olacak
Siz başından beri ne kullanıyorsunuz. Gittiniz mi ayrıntıya. Merak ettim ben de kullanmak istiyorum citolesOoo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmz
Ne güzel yazmışsınız. Siz başından beri lustral mi içtiniz. Kaç haftalıksınız.Daha bu haftalara gelmemiş olanları rahatlatmak amacıyla söyleyebileceğim şeylerde şunlar. Ben bebek hareket edince çok tuhaf olucam diye korkuyodum karnımda bir canlı olması hissinden. Ama öyle olmadı hatta daha iyi hissettiriyo. Karnım büyüyünce nefes alamıcamdan korkuyodum ama öyle olmuyo yavaş yavaş büyüdüğü için daralmıyosunuz alışıyosunuz yani. Detaylı ultrason uzun sürecek daralırım diye çok heycanla gitmiştim ama normal muayne gibi geçiyo birde renki gördüğünüz için değişik güzel oluyo. Ayrıca 15-20 dk sürüyo. Bir de ben perinatoloji uzmanına da sormuştum lustral iç dediler içebilir miyim diye. İç o kadar telaş yapma benim kullanan bir sürü hastam var demişti.
Evet canım bazısı öyle. Bana dedi ki bir psikiyatri:bu hastalık seni elden ayaktan düşürüyor mu sosyal hayatını iş hayatını aile hayatını etkiliyor mu. Eşinle boşanmanın eşiğine geldin mi. İşi bırakmak zorunda kaldın mı. Evden çıkamayacak hale geldin mi.Benım gıttıgım psikyatrıst vermedı bana ılac zaten sınırde oldum konusmalarına daha gıdesımde yok psıkyatrıstlerden soguttu benı hamıle kalmadan selectra kullanıyodum ona mı baslasam yoksa bu formda lustral kullananlar cok var oyle mı yapsam kadın dogumcum ılac konusunda rahat boyle kafama gorede yapmak ıstemıyorum ama benı anlayan psıkyatr bulamadım hatta gıdıp dert anlatmak sınırımı bozuyor napcam bılmıyom
Kaç haftalıksınızEvet doğru diyorsun ama kendimize bunu kabul ettiremiyoruz kötüye inanıyoruz. Ben kendimi iyi hissetmediğim için artık doktorumun önerisi ile ilaca başladım bugun
Umarım bu süreç daha güzel geçer
Kaç aylıksınızİnşallah. Ben başladım bu sabah lustral e 25 olarak başladım
Ne gibi rahatsızlıklar canımbende
Bende yarin ayrintiliya girecem bisey cikmazsa basliycam ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarim cok oldu ilac kullandim ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?