Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Senin ne gibi sıkintilarin var canim?

Beloc ilk üç ay içinde kullanılıyor mu acaba
Bana doktor 18 haftalikken vermisti her gun alma kotu oldugunda yarim al duzelmezsen tam alirsin dedi ben sadece yarim ictim bikere,idare ediyorum surekli kullanan arkadaslar var hatta bastaki sayfalarda hic birakmadan hamileligin basindan beri kullananlar okumustum ben hergun kucuk capli carpintilar yasiyirum kendimi sokaga atiyorum cogunlukla magaza geziyorum yuruyorum bendede hastane fobisi var oraya gttim mi doktorun yanina girene kadar yada yapilan islem bitene kadar heycanlaniyorum tansiyon bile olculcegi zaman stres yapiyodum ama simdi alismaya basladim daha sakin kaliyorum cok sukur ,yinede cantamda ilaci tasiyorum cok kotu olursam icecem diye o bile insani rahatlatiyor bide artik şöyle dusunmeye basladim her ne olursa olsun bitecek ömur boyu suren bisey yok bol bol dua edelim birbirimize ben bu gunlere gelecegimi hayal bile edemiyordum hergun ayilip bayilcam diye dusunuyordum,ama Allah guc veriyor bazen cok sıkıldigim Allahim keske hamile kalmasaydim diye agladigim bile oluyor ama gunler oyle yada bitiyor düşe kalka gececek ben inaniyorum sizde inanin

Ne güzel demişsin elbet bitecek :) ama senin gibi ben de keşke hamile kalmasaydım diyorum bazen

Benim en buyuk problemim vakit geciremiyorum hamilelikten once calisiyodum evde hic durmadim evde olmak iyi gelmiyor bana surekli biseylerle ilgilenmem ugrasmam lazim simdi bos oldugum icin hergun bugun ne yapsam sīkıntisindayim valla artik dogumdanda korkmaz oldum 9ay beklemek cok daha zor gelmege basladi en azindan dogum bir gun normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum siz nasil vakit geciriyonuz calisiyomusunuz keske işe devam edebilseydim

Ben de çalışmıyorum canım o da çok etkiliyor zaten bu panik stres halimizi. Okula gidiyordum bu hafta sınavlar bitiyor. Kpss kursu var temmuzda da sınav bitecek. Günler geçmiyor evde olunca temizlik yemek nereye kadar. Çıkıp dolaşsan tek başına olmuyo o da

Amin inşallah ben daha oncede yasadıgım için bırakmaya cesaret edemedim cünkü eksiler cok fazlaydı
Merhaba sağlıkla sıhhatle bebeciğinizi alırsınız kucağınıza inşallah. Başından beri ha

Kıyamam. ben de ağlıyorum her gün daha da kötü olursam ne yapıcam diye. Daha benim çok yeni 4 haftalık. Siz Doğum yaptınız mı.
Bir de merak ettiğim hamileliğin başından beri antidepresan kullanan ve bebek doğduğunda herhangi bir olumsuzluk yaşamayanlar var mı forumda.

Bugün terapideydim gitmediğim kapı aramadığım çare kalmadı. Psikolog dedi ki bana. Kafanı sürekli meşgul edeceksin. Evde sorumluluklarını yapacaksın. Halim yok kötüyüm yapamadım diye bir şey olmayacak senden fiilen eylem bekliyorum. Ve raporunu bitir hemen işe başla (şu an raporluyum) ben de 1 aylığına el nakışı kurşunla başlıcam yarın. Spora da gitmek istiyorum. Aslında açık havada yürüyüş en iyisi.
Böyle bende durumlar. Burada her sayfayı okuyup anıları okumayıp çok isterim. Ama telefondan çok kolay olmuyor.

Kaç haftalık hamilesiniz. Bana o grup ilaçlar çok iyi geliyordu. Citolesi kestim ben de. 3-4 aylık olsam da başlasam diye bekliyorum

Ay güldürdünüz beni:))) gerçekten bela bir hastalık. Ben de yüksekliğinden korkuyorum ama bazen düşük çıkıyor. Alla alla diyorum niye düştü. Bu kaygı kadar kötü bir şey yok. Rabbim mutlu olmanın tadını versin kalplerimize. Mutlu olmakta bitiyor herşey. Her an mutlu kalabilsek aşıcaz inşalalh.

Ooo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmz
Siz başından beri ne kullanıyorsunuz. Gittiniz mi ayrıntıya. Merak ettim ben de kullanmak istiyorum citoles

Ne güzel yazmışsınız. Siz başından beri lustral mi içtiniz. Kaç haftalıksınız.

Evet canım bazısı öyle. Bana dedi ki bir psikiyatri:bu hastalık seni elden ayaktan düşürüyor mu sosyal hayatını iş hayatını aile hayatını etkiliyor mu. Eşinle boşanmanın eşiğine geldin mi. İşi bırakmak zorunda kaldın mı. Evden çıkamayacak hale geldin mi.
Ben de dedim ki tüm bunları yaşamaya insan dayanabilir mi.
Halden anlayan bir dra denk gelmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…