Sürekli ölüm korkusu bebeğimi goremeden ölürsem,doğumda birsey olursa.,çocuğum sakat doğarsa,bunun gibi şeyler .Dakikada200 ü bulan carpinti 180/100tandiyon nefes alamama uyuyamadım aşırı korku titreme ateş basması delirecek gibi olma daha bunun gibi birsürü şey ama hepsi geçecek buna inanın yüce Rabbim büyük.bol bol dua okuyun salavat çekin zikir çekin insirah süresini okuyun namaz kılin.Manevi huzur da çok onemliSenin ne gibi sıkintilarin oluyordu canim en cok neyden kaygilaniyordun?
Geçmiş olsun canım kaç aylıksınızSürekli ölüm korkusu bebeğimi goremeden ölürsem,doğumda birsey olursa.,çocuğum sakat doğarsa,bunun gibi şeyler .Dakikada200 ü bulan carpinti 180/100tandiyon nefes alamama uyuyamadım aşırı korku titreme ateş basması delirecek gibi olma daha bunun gibi birsürü şey ama hepsi geçecek buna inanın yüce Rabbim büyük.bol bol dua okuyun salavat çekin zikir çekin insirah süresini okuyun namaz kılin.Manevi huzur da çok onemli
Bende de ayni problemler var canim doktora kontrole diye gidip panik atak geciriyorum korkudan dogumun nasil oldu normal mi sezeryan mi o gun sakinkalabildin mi ?Sürekli ölüm korkusu bebeğimi goremeden ölürsem,doğumda birsey olursa.,çocuğum sakat doğarsa,bunun gibi şeyler .Dakikada200 ü bulan carpinti 180/100tandiyon nefes alamama uyuyamadım aşırı korku titreme ateş basması delirecek gibi olma daha bunun gibi birsürü şey ama hepsi geçecek buna inanın yüce Rabbim büyük.bol bol dua okuyun salavat çekin zikir çekin insirah süresini okuyun namaz kılin.Manevi huzur da çok onemli
Dogum yapmis canimGeçmiş olsun canım kaç aylıksınız
Epidural Sezeryan oldu korktuğum gibi olmadı anestezi doktoruna panik atakli olduğumu söyledim sürekli benimle konuştu dikkatimi dağıttıBende de ayni problemler var canim doktora kontrole diye gidip panik atak geciriyorum korkudan dogumun nasil oldu normal mi sezeryan mi o gun sakin kalabildin mi ?
Ben kontrole gittiğimde hep carpintim olurdu tansiyonum yukselirdiEpidural Sezeryan oldu korktuğum gibi olmadı anestezi doktoruna panik atakli olduğumu söyledim sürekli benimle konuştu dikkatimi dağıttı
İyi hadi. Ben de normal istiyorum ama arada paniği başladı bileEpidural Sezeryan oldu korktuğum gibi olmadı anestezi doktoruna panik atakli olduğumu söyledim sürekli benimle konuştu dikkatimi dağıttı
bende ayniyim boyle olup saglikli bi sekilde dogumu atlatanlar yazinca cok iyi geliyor cunku hep basaramiycam korktuklarim basima gelicek diye ödum patliyor Allahim ins bizede nasip eder atlatabilmeyiBen kontrole gittiğimde hep carpintim olurdu tansiyonum yukselirdi
insan hep kötü şeyler düşünüyor nasıl olucak doğum nasil geçecek diye .ama an korkulan şeylerin hiçbiri olmuyor 9 ayimi stres korku panik içinde geçerdim .şimdi olsa kesinlikle kafama takmazdim hamileligin tadını çıkarın bosverin düşünmeyiİyi hadi. Ben de normal istiyorum ama arada paniği başladı bile
Evet doğru diyorsun ama kendimize bunu kabul ettiremiyoruz kötüye inanıyoruz. Ben kendimi iyi hissetmediğim için artık doktorumun önerisi ile ilaca başladım buguninsan hep kötü şeyler düşünüyor nasıl olucak doğum nasil geçecek diye .ama an korkulan şeylerin hiçbiri olmuyor 9 ayimi stres korku panik içinde geçerdim .şimdi olsa kesinlikle kafama takmazdim hamileligin tadını çıkarın bosverin düşünmeyi
İşte insan beynine hukmedemiyor kontrole giderken boylersem dogumda ne yapcam diye korkuyorum iste dua etmekten baska bisey gelmiyor eldeninsan hep kötü şeyler düşünüyor nasıl olucak doğum nasil geçecek diye .ama an korkulan şeylerin hiçbiri olmuyor 9 ayimi stres korku panik içinde geçerdim .şimdi olsa kesinlikle kafama takmazdim hamileligin tadını çıkarın bosverin düşünmeyi
Çok sukur bugun 26+2 olduk ayrintila ultrason 30 dk falan sürüyor korkma yay bebeğini izle kendini dinleme pazartesi seker yüklemem var onu hiç sevmedim kollarım delik deşik oldu
Ben de 26 haftaligim doktorum lustral 50 verdi ama icemedim benim sikintilar ataklar halinde değil surekligeçmiş
Senin hangi konularda takintin var canim ?Merhaba. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde lustral 50 kullanıyodum o gün bıraktım 1 hafta falan beynim döndü sonra geçti ama ara ara hep ataklar geçirdim özellikle kavgalı stresli günlerde. Sonra daha da kötü olan günler üzerine bu genele yayıldı ve ben 2 doktora sordum biri lustral 50 başla dedi biri 25. Bende 22. Haftamda 25 mg olarak başladım. İlk günler yan etkilerinden çok kırkuyodum ama yarım içince çok fazla olmadı. Bu beni idare ediyo ama tam da normal değilim. 50 mg çıkartmaktan korkuyorum ama doğum yaptığımız gün böyle deliriyo gibi olunuyo mu kendimi kaybeder miyim ilk haftalar nasıl geçicek korkum var yani doğum sonrası dönem hamilelikten daha tuhaf geçiyosa arttırıcam bunu ilknurdem arkadaşımız biraz anlatırsa çok sevinirim. Daha 2 buçuk ayım var. Bari bu aylarım iyi geçsin doğru düzgün yiyemedim bile. Bu arada bende genel kaygı bozukluğu var ve sanırım takıntıda eşlik ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?