- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
Ben kaygı yapıyorum yapamazsam edemezsem bebeği sevemezsem yalnız kalırsam gibi bunlar yüzünden sıkıntı yaşıyorumSenin ne gibi korkularin var canim bende en cok dogum ve hastane korkusu var doktora muayneye giderken bile strese girip nabzimi tansiyonumu yukseltiyorum sakin kalamiyorum
geçen cuma boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum canımKaç haftalık hamilesiniz ve daha önce antidepresan kullandınız mi
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda tekrar göstersin ben cipralex kullandım ama pek hatırlamıyorum hemen degistirdim herhalde zeztati halam kullaniyor iiy geldi hiçbir şey düşünmeden uyuyorum diyor sen yine ilaçlarını kullan doktorun gerek görürse dozunu yukseltirnedeniyle
sağol canım etkisini ne zaman gösterir etki göstermez diye çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo içimdeki sıkıntı hiç geçmicekmiş gibiBen cipralex 10 mg kullandim 3 sene herhangi bir yan etkisi olmadi iyi bir ilac bence canim
Yüksek Sonra vermezler bana da lustral 25 mg vermişti az gelmişti sanırım amaç tamamen geçirmesi değil A da olsa bastırması. Ama dediğin gibi zor oluyor dayanmak.kızlar bugün gittim psikiyatriye cipralexs 10 mg verdi günde bir tranko buskas verdi uyuyamazsamda zestat kaç haftada etki eder acaba içimdeki sıkıntı yedi bitirdi beni çevremdekileride çok bunalttım ilacın dozu bana çok düşük geldi 10 mg ben ilacın yan etkilerinden korkuyorum dedim diye belkide bir ay sonra gel dozuna bakarız dedi ben bir ay naparım ya geçmezse
teşekkürler canım dua edin bana hamilelerin duası kabul olur Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasi etsin inşallahGeçmiş olsun canım Allah tez zamanda tekrar göstersin ben cipralex kullandım ama pek hatırlamıyorum hemen degistirdim herhalde zeztati halam kullaniyor iiy geldi hiçbir şey düşünmeden uyuyorum diyor sen yine ilaçlarını kullan doktorun gerek görürse dozunu yukseltir
benimde vardı canım korkma iç sıkıntın yoksa anksiyeten diğer takıntıları idare edersin hiç birşey olmicak benimde bir kızım var 5buçuk yaşında çok şükür tüm korkulara ragmen doğduYa benim kadar dogum korkusu olan var mi o gun ölcem cocugumu goremiycem diye her gun insan aglar mi cocuga bisyler alindiginda bile ya bunlari giydigini goremezsem diye basliyorum aglamaya daha 5 ayligim kafayi yemezsem iyi
Etkisini göstermesi 1 ayı bulur muhakkak ki rahatlatacaktir ama ilk başlarda hastalığın etkilerini fazlalastiriyor sakin korkma yavaş yavaş iyi gelecektir bana da doktor ilaç verdi ama hem bebegime birşey olursa diye hem de ilac iyi gelmezse diye korkudan icemiyorum ama icsem rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?