Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm kızlar biz burda neler gördük neler geçirdik hiç korkmayın allaha sığının allah yardımcınız olsun sabır sabır kedime hayatı zehir etim siz sakin olun

bende aynı durumdayım canım kızım 5 buçuk yaşın da eşim kızım bebek istiyo hamile kaldım boşgebelikmiş cuma günü kürtaj oldum çevremdekiler ilaca bağımlı hisset me kendi kendine yen diyolar tekrat ilaca başlasam bebek için uzun bir süre beklemem gerek kendimi çok huzursuz hissediyorum suçlu hissediyorum

Evet canım başından beri kullanıyorum 5 senedir kullanıyorum Bi kac kez bıraktık geri başladım herseferinde en son gecen sene ekimde başladım uzun bi sürede kullanmayı düşünüyorum o herkes cok biliyo zaten ben artık kimseye derdimi anlatmıyorum sorana iyiyim cok şükür diyip geciştiriyorm cunku yasamayan bilmiyo daha cok sinir ediyorlar bilmiş laflarıyla o yüzden kullansan bile kimseye deme canım

Gecmiş olsun bu arada üzüldüm senin adına

Ya kimsr ilac kullanmak istemez zaten ama olmayinca olmuyor bende aglama krizi cok oluyor anksiyete gelince zaten gorende anliyor ne oldu sana diye boyle cok duygusal ne yapacağımı bilemez halde oluyorym gebeligi ogrenince sanki dunya basima yikilmis gibi hissediyorum cok istiyor olmama ragmen acaba hangi ilac cok iyi geliyor yada psikolog fayda edermi artik yasimda geciyor biran once olmasi lazim

bende canım zorunluluk muş gibi hissediyorum bize böyle hissettiren eşimiz çocuğumuz çevremiz bende kardeşi olsun kızımın çok istiyorum ama içimde büyük bir korku var suçluluk var ne yapacağım bilmiyorum birde sizede oluyormu genelde bu hastalık nisan mayıs aylarında yakalıyo acaba tesadüfmü

Cok gecmis olsun sen bikere basarmissin tecrubelisin tekrardan hamileligi dusunebiliyor olmanda buyuk bi adim bence yine basarabilirsin

25 haftalık hamileyim doktor 1 ay önce redepra30 mg verdi ama korkudan icemedim artık dayanamiyorum 6 aydır her gecem her günüm sikintili gitmedigim doktor gitmedigim bölüm kalmadı galiba bu gece ilaca baslayacagim..

25 haftalık hamileyim doktor 1 ay önce redepra30 mg verdi ama korkudan icemedim artık dayanamiyorum 6 aydır her gecem her günüm sikintili gitmedigim doktor gitmedigim bölüm kalmadı galiba bu gece ilaca baslayacagim..
bendede durum ayni canim direniyorum ayrintili ultrasonu bekliyorum ondan sonra basliycam senin ne gibi sıkintilarin oluyor bende hastaneye gittigimde artan nabiz ve korku basliyor panige kapiliyorum tabi boyle olunca her gun nasil ben dogum ic8n gidecem orda kalicam ameliyata gircem gibi senaryolar mevcut...

Ben ayrıntıli ultrasona girdim çok sukur birşey çıkmadı bebis gayet saglikli benim baş donmem çok oluoro panikten tansiyonum yükseliyor nabzim artıyor çok fazla fiziksel belirtiler yaşıyorum doğum esnasında tansiyonum yükselir nabzim yikselir diye panikliuorum hangisini anlatayim

Aynen canim bu aylarda tetikleniyor yazbboyuda devam ediyor.hic sevmiyorum bu mevsimi bende nasıl bi sorumlulukmus bu isin icinden cikamiyorum

bendede durum ayni canim ben normal kontrole gttigimde bile tansiyon nabiz yukseltiyorum korkudan o gun aklima geldikce uykularim kaciyor ne olcak boyle bilmiyorum dua etmekten baska care yok

Cok gecmis olsun sen bikere basarmissin tecrubelisin tekrardan hamileligi dusunebiliyor olmanda buyuk bi adim bence yine basarabilirsin
İnşallah canım günlerim çok zor geçiyor ilaca başlamaya da korkuyorum ilaç çok ciddi yan etkiler yapıyor ilk iki hafta bide başlaması bırakması zor çok zor işimiz çok

Az önce tansiuonumu olctum 12 8 nabız 120 doktor ya da hemşire ölcse kesin 14 10 falan çıkar..Psikiyatristim çok fazla tabsiyon ölçmeyi yasakladi..İlacimi akşam içecektir yine icemedim onumuzdeki pazartesi doktorumda kontrolum var tekrar konusacagim bir de benim bebek biraz iri gidiyor acaba şeker mi var

bende biraz once saglik ocagina gityim aşi olmaya ama gitmeden hep kendimi telkin ve dua ettim senin gibi aklimdanda eyvah ya yuksek cikarsa diyede gecirmedim degil tansiyonum normalde evde panik animda 12,5 13,5 arasi degisir doktorda 10a 7 cikti nabzim.korkudan 130 civari falanmis yani soyle dusun aslinda her korktugumuz basimiza gelmiyor biz oyle olcak zannediyoruz birde ben 2sene otistik ogrencilere ogretmenlik yaptim calistigim okulda her cesit engel turunden ogrenci vardi bu tarz hastaliklarin cok fazla sebebi var yani annenin ilac kullanimina dayali kesin bu cocuk boyle olmustur diye kesin birseye rastlamadim.Bu biraz nasip isi ne genc veliler vardi cocuklari hasta hepsi mi ilac kullandi hayir hepsi mi genetik hayir Ben suanda kendimi idare edebiliuorum ama edemezsem basliycam ilaca cunku ilaca dayali kesinlik yok.

Ben kardiyolojiye gittim nabız için belox kullanıyorum ama pek faydası olmadi benim sakinleştirici içmem lazim..Psikiyatristim senin durumundaki hamileler ilaç icmeyerek bebeğe daha fazla zarar veriyor dedi yeniyim burada mesaj yazmayi da pek bilmiyorum benim bebiş 23 haftalıkken 710 Gr di sen kaç haftalık hamilesin

Ben 20 haftaligim banada kardiyolog dideral verdi yarim ic dedi etki etmezse tam alirsin dedi ama her gun degil bebegin boyunda ve kilosunda gerilik olabilir dedi ben atak aninda alirim diye yanimda bulunduruyorum canim doktor dogru demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…