• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Mrb canim,ben ilk 3 ay baska fiziksel rahatsizliklar gecirdigim antibiyotik,alerji ilaci falan kullanmak zorunda kaldim simdi direniyorum onlari kullandim bari baska ilac kullanmiyim diye ama nekadar dayanabilcem bilmiyorum sen ne kullaniyosun benim en buyuk takintim hastane fobim kontrollere zoor gidiyorum dogum,korkusu falan..

Ne guzel az kalmis senin darisi basima suanda gunler hic gecmiycekmis gibi geliyor,peki ilac falan kullaniyomusun
Vlla öyle geliyo ama inan geçiyo.ben de buradaki arkadaşlara diyodum şanslısınız 30lu haftalardadınız diye şimdi onlar doğurdu benim de az kaldı.ilaç biara denedim 9gün yarım içtim ama hem yan etkilerine dayanamadım hem de takıntıdan içemedim zehir içiyomuşum gibime geliyodu.bilmiyorum içmemekle doğru mu yaptım ama içmedim sonuçta.inan bi şekilde alışıyosun.kendine bi şekil yollar buluyosun,biyerde hormonlar da yardımcı oluyo.östrojen serotonini arttırıcı etkisi var 5.aydan sonra daha bi rahatlıcaksın

İnsallah öyle olur,en azindan ayrintili ultrasona gireyim belki ondan sonra baslarim bisey cikmazsa kendimi oyle avutuyorum

çok şükür kızlar iki gündür daha iyiyim ama yine çok korkuyorum.bu hastalığın kesin çözümünü bulan varmı gidiyo geliyo ilaç kullansan bi dert kullanmasan bi dert ilacı bırakınca yine tekrarlıyo bende 9 Senedir var gidiyo geliyo gidipte hiç gelmediği günleri görebilcekmyz .cuma doktora gitcem boş gebelik olup olmadığı kesinleşcek hayırlısı olsun.bebek yoksa üzülcem bidaha nasıl cesaret edicem varsada nası geçicek diye korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Sevindim iyi olmana canim bendede oyle 10senedir var ve dedigin gibi bir gidip bir geliyor.Bu hastaligi olup hamileliginde hic atak gecirmeyen iki kisi var yakin tanidigim ama ben onlar gibi olamadim daha beter oldum hamilelikten once kendimi motive etmeye calistim iyi olucam hamilelik beni mutlu edecek diye ama olmadi yere çakildim,belki sana iyi gelir bende onlardan gaza gelmistim ama bende olmadi

Ben 2012 de kızıma hamileydim bu forumda geçirdim yine hamileliğini eski yazdıklarıma bakıyorum gelmiş geçmiş çok şükür atak geçirmemiştm takıntı korku vardı ama idare edilebilirdi ve doğumdan sonra 5 yıl hiç atak gelmedi sonra tekrar nüksetti 6 ay paxil kullandım bıraktım eski tecrübeme dayanarak yine gelir geçer diye ha cesaret dedim kızım da kardeş istiyo bakalım hayırlısı artık ilaçta çözüm değil kaç kere kullandık tedavisi olsaydı geri gelmezdi bu illet Rabbim yardımcımız olsun Allah'a sigincaz inşallah ilaçlık olmayız sen korkma bebek olunca meşguliyetten atak gelmiyo senin ilkmi

Ay insallah ya evet benim ilk olacak nasipse her gunum korkuyla geciyor ama elbet buda gececek diye direniyorum

Ben 2012 de kızıma hamileydim bu forumda geçirdim yine hamileliğini eski yazdıklarıma bakıyorum gelmiş geçmiş çok şükür atak geçirmemiştm takıntı korku vardı ama idare edilebilirdi ve doğumdan sonra 5 yıl hiç atak gelmedi sonra tekrar nüksetti 6 ay paxil kullandım bıraktım eski tecrübeme dayanarak yine gelir geçer diye ha cesaret dedim kızım da kardeş istiyo bakalım hayırlısı artık ilaçta çözüm değil kaç kere kullandık tedavisi olsaydı geri gelmezdi bu illet Rabbim yardımcımız olsun Allah'a sigincaz inşallah ilaçlık olmayız sen korkma bebek olunca meşguliyetten atak gelmiyo senin ilkmi
Ayy ne kadar kötü geçti ilk hamileliğin? Çocuk hiç etkilenmedi dimi şimdi 5 yaşında fln olsa gerek.valla biraz anlatırsan çok sevinirim.benim de en büyük takıntım çocuk etkileniyomuydur diye ilerde bişeyi etkilenir mi davranış bozukluğu fln.benim de full hergünüm atak değil ama anksiyete ile geçti.hele o 9 gün ilaç içtiğim günler korkunçtu uykusuz ve dehşet içindeydim.

Ayy ne kadar kötü geçti ilk hamileliğin? Çocuk hiç etkilenmedi dimi şimdi 5 yaşında fln olsa gerek.valla biraz anlatırsan çok sevinirim.benim de en büyük takıntım çocuk etkileniyomuydur diye ilerde bişeyi etkilenir mi davranış bozukluğu fln.benim de full hergünüm atak değil ama anksiyete ile geçti.hele o 9 gün ilaç içtiğim günler korkunçtu uykusuz ve dehşet içindeydim.

Canım zor geçti ama hiç atak geçirmedim psikiyatri ye gitmedim iyiydi yine kızım anaokulu na gidiyor iyi çok şükür bebekken çok ağlardı yine arada dediği olsun diye çok ağlıyor ilaç ilk 15 20 günde anca alışıyorsun yan etki yapıyor çok zor bu hastalık

Mrb canim,ben ilk 3 ay baska fiziksel rahatsizliklar gecirdigim antibiyotik,alerji ilaci falan kullanmak zorunda kaldim simdi direniyorum onlari kullandim bari baska ilac kullanmiyim diye ama nekadar dayanabilcem bilmiyorum sen ne kullaniyosun benim en buyuk takintim hastane fobim kontrollere zoor gidiyorum dogum,korkusu falan..
Ben misol kullanıyorum başından beri bende ilk üç ay sayısız ilaç kullandım tüp bebek olduğu icin halada içiyorum antibiyotik kullandım inşallah Bi sıkıntı cıkmaz dua etmkden başka yapabileceğim bişey yok maalesef benim doğum korkum yok canım da Bi düşüğüm var 17 haftalık bişey olmasın endişesi var o da normal sanırım ilk inde ilaç kullanmıyoduö kontrole bile gidemiyodum cok kötüyüm sonuç hüsran oldu birazda o yuzden bırakmadım durumda arka cıkınca iyi oldu şimdi hoplaya zıplaya gidiyorum cok şükür tabi yine herşey 4 4lük değil sıkıntılar peşimi bırakmıyor ama gelip geciyo o kadar da olur diyorum gercekden yasadıklarımız hiç kolay seyler değil Rabbim yardımcımız olsun bu arada ben tek değilim annmde kalıyorum onunda cok faydası oldu

Ben misol kullanıyorum başından beri bende ilk üç ay sayısız ilaç kullandım tüp bebek olduğu icin halada içiyorum antibiyotik kullandım inşallah Bi sıkıntı cıkmaz dua etmkden başka yapabileceğim bişey yok maalesef benim doğum korkum yok canım da Bi düşüğüm var 17 haftalık bişey olmasın endişesi var o da normal sanırım ilk inde ilaç kullanmıyoduö kontrole bile gidemiyodum cok kötüyüm sonuç hüsran oldu birazda o yuzden bırakmadım durumda arka cıkınca iyi oldu şimdi hoplaya zıplaya gidiyorum cok şükür tabi yine herşey 4 4lük değil sıkıntılar peşimi bırakmıyor ama gelip geciyo o kadar da olur diyorum gercekden yasadıklarımız hiç kolay seyler değil Rabbim yardımcımız olsun bu arada ben tek değilim annmde kalıyorum onunda cok faydası oldu

canım hamileliğin başından berimi kullanıyosun misol öncesinde de varmıydı bu rahatsızlığın çevrende varmbı hiç ilaç içip bebeği olan doğuma yakın bırakılıyormu ilaç çok üzülüyorum herkes senin elinde senin kafanda biter diyo olmuyo çok endişeliyim

yenidoğan yoksunluk sendromu nedir gebelikte ilaç kullanıncamı oluyo bu konuda doktora bilgi soran varmı

Bizde aynıydık, hepsi geçti sizinde gececek.
insallah ya insallah gunler gecmiyo bitmiycek diye insan her gun aglar mi kendimide ailemi de kahrettim surekli kendimi sucluyorum keske olmasaydi cocugada sebep olcam diye cevremdeki insanlarin hamileyim diye mutlu olmalarina bile sinir oluyorum Allah beni bi çarpacak ama bakayim nezaman

yenidoğan yoksunluk sendromu nedir gebelikte ilaç kullanıncamı oluyo bu konuda doktora bilgi soran varmı
ben hamilelikten once kullaniyodum ilac hamile kalinca biraktim bu formda okumustum doguma yakin ilaci birakmayip dogumdan sonrada bebekte yoksunluk sendromu olmasin diye kesmeyenler vardi eskileri karistirirsan bulabilirsin belki

insallah ya insallah gunler gecmiyo bitmiycek diye insan her gun aglar mi kendimide ailemi de kahrettim surekli kendimi sucluyorum keske olmasaydi cocugada sebep olcam diye cevremdeki insanlarin hamileyim diye mutlu olmalarina bile sinir oluyorum Allah beni bi çarpacak ama bakayim nezaman
Ah ah bu derdi yasamayan asla bilemez.herkes seni suclar ne var bu kadar gucsuzmusun hamilesin daha ne istiyorsun mutlu olsana vs.ama olmuyor malesef bir kizim var sekiz yasina giricek ve hergun anne hamilemisin kardesim olacakmi diye sorup duruyor.esim zaten bi de oglumuz olsun biraz daha dayan diyor ve gecen ay peki tamam dedim ve hop hamileyim ve ben yine anksiyete krizlerine girdim uc gunum berbat gecti somrasinda kanama basladi ve kimyasal gebelik denildi simdi cesaret edemiyorum napicami sasirsim fikirlerinize ihtiyacim var

Benim ilk hamileligim bende dogum korkusu,hastane fobisi var hastaneye gidip atak geciren biriyim dogumu dusundukce amksiyetem tavan yapiyor senin baska takintilarin vardir belki hem bir kere yapmis basarmissin yine yapabilirsin bence ben daha ilaca baslamadim belki kullansam bukadar kotu olmaz sende dayanamazsan ilac alirsin bu formda cok var ilac kullanip saglikli cocuk doguran

Merhaba arkadaşlar ben de anksiyeteli hamileyim doktorum redepra30 mg verdi ama ilacı içmedim çok zor dayaniyorum

Benimde 50mg selectra verdi ama bende kullanamiyorum ayniyim ayrintili ultrasonu bekliyorum bisey cikmazsa basliycam

Back