- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
İnşallah doğumla birlikte geçip gider canım. Bir daha da gelmez.. Allah hepimize şifa versin inşallah, sağlığımızı ve aklımızı almasın..İnşallah bu hafta bellı olacak hayırlısyla bı gecsındı bu panık ataklık hamllkte basma geldı artk hormonlar da gıdeck ınsallah pa da gecip gider
Amin inşallah sen nasıl oldun bebek ne kadarlık oldu hamılelkten farklımısn suanİnşallah doğumla birlikte geçip gider canım. Bir daha da gelmez.. Allah hepimize şifa versin inşallah, sağlığımızı ve aklımızı almasın..
Bebiş bir aylık oluyor yarın şükür:)Amin inşallah sen nasıl oldun bebek ne kadarlık oldu hamılelkten farklımısn suan
Hiç bir şey den zevk almıyorum Doğum sonrası da devam ederse ne yaparım ben bakamam aglıcak uyumucak aşırı kaygılanıyorum zaten vardı 10 yıldır cocuk yapmıyordum oldu anlamadık daha çok artdı benim hayatım bitti normalde kaygılı bir insanım hep yarın nasıl olur yarın yapacağım iş bu geceden sıkar beni uyutmazdı şimdi de hamilelik Doğum rabbim ben bu bebeğe balamıcaksam yüzüme baksın ferahlı kapı açsın çok acı cekşyorum her şey zor geliyor bugun yemek yapmak eger yarına yemeğim varda kaygım olmuyor ams yoksa sabah 6 da yemek yapmaya kalkışıyordum bu kadar yaygın dı benim hamilelikle berbat durumdayım ya bunlar bitecek rabbim bu çocukla yada sonum geldi düşüncesi öldürüyor beniAaaa bak sakın öyle deme yaşamaz dersin Allah hastalik ile sinar sen yalniz degilsin ki bak benim bebegim 7aya gidiyoruz kaygilarim hastalığım devam ediyor ama diyorum Rabbim sen varsin sen beni darda hastalikta koyma emin ol bende ayni sen gibiydim ama o tekme atinca dedim düşünsene bana tutunmaya çalışan bir melek bak kizin ne guzel buyuk benim oglum 4yasinda daha sen kizina arkadas ol bebegin dogunca o sana yardimci olucak ben fazla giremiyorum malum iki cocukla ve yalnizim zamanim olmuyor yeni girdim ve lutfen kendini hep dua ile sakinlestir unutma bizim Rabbimizden baska kimseniz yok herkes bos ve gecici ve unutmayalniz degilsin bende hamileyken sen gibiydim simdi diyorum eski soylediklerime tövbe estağfurullah cekip duruyorum kendine iyi bak lutfen dua ederken benim şifa icinde dua et hamilesin kabul olur dualarin ismen edersen mutlu olurum hepimizi şifa bulup iyileşelim inşallah adim aslı.
Ben pek iyi sayılmam düşük tehlikm ilkinde olduğu gibi salı gunu Rahim gazına dikiş atılck ona taktım biran önce olsam da kurtulsam tabi yine risk ortadan kalkmıyorum surekli yatıcm 17 haftalık Bi düşügm var insallah dikiş fayda eder
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canım. Bizim gruptada vardı dikiş atılan bir arkadaş, sağlıcakla kavuştu bebeğine. Senin kaç milimmiş rahim ağzın?Ben pek iyi sayılmam düşük tehlikm ilkinde olduğu gibi salı gunu Rahim gazına dikiş atılck ona taktım biran önce olsam da kurtulsam tabi yine risk ortadan kalkmıyorum surekli yatıcm 17 haftalık Bi düşügm var insallah dikiş fayda eder
15 gun önce 33 Du şimdi 28e düşmüş 35 cıksaydı dikiş atmıycakdı inşallah bu dada vardır Bi hayır insallah enfeksiyon Fln yasamm ondanda korkuyorum ama yapacak bişey yokAllahın izniyle bişey olmaz inşallah canım. Bizim gruptada vardı dikiş atılan bir arkadaş, sağlıcakla kavuştu bebeğine. Senin kaç milimmiş rahim ağzın?
Mesela nelere kaygı takıntı yaşıyordunuz mesela bebeğin uyumaması bile sıkar beni şimdiden ona kaygılanıyorum endişeleniyorum vesvese Doğumdan sonra geçer diyorlar ama ben ısınamıyorum bebeğe offf korkuyorum rabbime yalvarıyorum ferahlık ver 10 yıldır panik atak depresyon şimdi birden hamilelik le kaygı endişe yaygınBebiş bir aylık oluyor yarın şükür:)
Gaz sancılarımız oluyor, bu hafta iyice arttı, iki gündür zerre uykusuz sabahlıyoruz. Sağlık olsunda hiç önemli değil gerisi. İnan suan daha yeni kahvaltı ediyorum :))
Kaygılarım ve bedensel şikayetlerim hamileliüin son iki ayına göre daha az. Ama ram anlamıyla bitmiyor tabi. Benim 14 senedir var malum. Aman napıyım benn kaygılansamda geçiyor hayat kaygılanmasamda, saldım çayıra mevlam kayıra:)))
Canımmm benim yokluğun okadar belliki
Allahın izniyle bişeycik olmaz canım, tutunur sana bebeğin inşallah. Dinlen bolca, yorma kendini bol bol dua et. Allaha emanet olunBen pek iyi sayılmam düşük tehlikm ilkinde olduğu gibi salı gunu Rahim gazına dikiş atılck ona taktım biran önce olsam da kurtulsam tabi yine risk ortadan kalkmıyorum surekli yatıcm 17 haftalık Bi düşügm var insallah dikiş fayda eder
Sagol canım anneme geldim direk zaten hastaneden uzun Bi surede burada kalcm inşallah en azından 28 haftaya kadar dayanabilirsm sende Allaha emanet olAllahın izniyle bişeycik olmaz canım, tutunur sana bebeğin inşallah. Dinlen bolca, yorma kendini bol bol dua et. Allaha emanet olun
Ben bu dediğini geçen sene bu zamanlar yaşadım, karıncalanma ve seyirmede vardı. Nörolojiye gittim, mr çekildi, tahlil yapıldı sonuç psikolojik.. Anksiyeteyle artıyosa muhtemelen psikolojiktir ama en güzeli emin olmak için muayeneye gitmekYa kızlar sol kolum yanar gibi uyuşuyodu ya şimdi de bazı günler sol yanağım bazı günler çenem ve boynum yanıyo gibi uyuşuyo.bu hamilelikle mi ilgili yoksa anksiyete kaynaklı mı?bişeye gerilince daha çok yanıyo.hergünüm böyle geçiyo.böle bişey olanınız var mı?
Benim genelde 32 di. Ama şu var, arkadaşımın doktoru rahim ağzının uzayıp kısalabilen bir yapısı olduğunu söylüyodu. Öyle çok moralini bozacak bir rakam değil aslında, Allah izin versin yeterki arkadaşım. Sağlıcakla al inşallah kucağına..15 gun önce 33 Du şimdi 28e düşmüş 35 cıksaydı dikiş atmıycakdı inşallah bu dada vardır Bi hayır insallah enfeksiyon Fln yasamm ondanda korkuyorum ama yapacak bişey yok
Takıntılarımı saysam belki gülersiniz:) en basiti sayılara karşı takıntılıyım, halı desenlerine, basamak sayısına, yılların tek çift oluşuna, saçımın şekline, kıyafetin üstümde duruşuna.. Bunlar en basitleri. Diğerlerini hiç sorma bazen içinden çıkamaz hale geliyorum.Mesela nelere kaygı takıntı yaşıyordunuz mesela bebeğin uyumaması bile sıkar beni şimdiden ona kaygılanıyorum endişeleniyorum vesvese Doğumdan sonra geçer diyorlar ama ben ısınamıyorum bebeğe offf korkuyorum rabbime yalvarıyorum ferahlık ver 10 yıldır panik atak depresyon şimdi birden hamilelik le kaygı endişe yaygın
Ayy sende tamamlıyosun artık hamileliği :) hayırlı zamanda kavuştursun Rabbim inşallah. Bnde korka korka bekledim ama Allah yardım ediyor bunu hep korku arttıgında hatırlat kendine. Sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah:)Canımmm benim yokluğun okadar bellikiben iyiyim çok şükür, yarın nst var artık kesin sezeryan tarihi verir sanırım. 12 veya 13 nisan gibi alırız demişti ama bakalım. Ben ameliyatı düşündükçe kaygım tavan yapıyor tabi ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bi yandan son hazırlıklar heycan ve mutluluk veriyo tabi :) bebeğime kavuşacağım anı düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kavuşturdun banada inşallah. Senin bebeğin nasıl, gaz probleminşz ne alemde?
M Mismelek556 canım ben o söylediklerini hamilelikten çok önce yaşamıştım. Kalbimde bi sorunmu var acaba diye diye kalp krizi belirtileri yaşamaya başlamıştım. Sol kolda uyuşma çenede uyuşma ağrı vs. Gebelikle alakalı olabilirmi seninki bilmiyorum, doktoruna danış istersen. Ama bence anksiyete yine burada tek suçlu diye düşünüyorum.
Ayy heyecanlandım yaa:) sağlıcakla kavuşun inşallah canım:) bakalım ne zaman gelmek ister paşa gönlünüz :) son zamanlar hep oluyo o duygu karmaşası, ağırlaştın iyice biliyorum ama tadını çıkar valla:) insan özlüyo ya, sanki çok uzun zaman geçmiş gibi şimdi:)Çok zor uykusuzluk canım allah kolaylık versin. Bugün gittim doktora nst de yine kasılmam çıktı ama doktor artık serum takmayacam dedi. Bundan sonra normal artık dedi. 12 nisanada gün verdi. Haftaya pazartesi son kontrol. Bende dedimki hareketlerini okadar aşşağıda hissediyorumki okadar beklermi acaba dedim :) allah hayırlısını versin. Artık ondan geriye sayım başladı bizde, heycan korku stres tavan yapıyo tabi, ama hoş bi sakinlikte yok değil. Çok tuhaffy4zy4qmurum
Bebek yoruyor senı anlaşılan ama belkı onunla mesgul oldukca daha iyi gelıyor sana beynın onnla ugrasyrBebiş bir aylık oluyor yarın şükür:)
Gaz sancılarımız oluyor, bu hafta iyice arttı, iki gündür zerre uykusuz sabahlıyoruz. Sağlık olsunda hiç önemli değil gerisi. İnan suan daha yeni kahvaltı ediyorum :))
Kaygılarım ve bedensel şikayetlerim hamileliüin son iki ayına göre daha az. Ama ram anlamıyla bitmiyor tabi. Benim 14 senedir var malum. Aman napıyım benn kaygılansamda geçiyor hayat kaygılanmasamda, saldım çayıra mevlam kayıra:)))
Canım ılkıne nasıl baktınsa ıkıncıyede oyle bakarsın demek onunda bu dünyada rızkı varmıs.cocuk gezmeye de engel olmaz sen ıcını ferah tut o senın canından kanından ondan degerlı hayatta hıc bırsey yok onun varlıgı belkı senn uzerndekı tum sıkıntıları gecırecekTakıntı endişe ve şuanda Doğum olcak ben kaldıramam korkuları beni mahvediyor Doğum dan sonra geçer diyorlar aldırmadım da ama çok pişmanım ben tek çocukla iyiydim ben iki çocuğa bakamam Of Doğum olcak ben hiç bir şey yapmıyayım giyinmeyeyim gezmeyeyim hiç bir şey zevk vermiyor allahım geçer mi bu durum benim gibi hat Safa'da olup Doğumdan sonra nasıl oldunuz lütfen yardım edin ben ikinci cocuk sorumluluğundan çok korkuyorum birde erkek cocuk fobim var dı erkek olcak allahım nasıl olur diye deliecrm hep düşsün diye çok bekledim aldırmadım doktor düşmesin diye pregestron hap verdi ben yinede içtim yinede allahım ben sana bırakıyorum hakkımda hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın dedim cünkü panik atağın vardı 10 yıldır ikinci cocuk yapmıyordum nasıl oldu anladım rabbim bu derdi benden alsın ben bu çocuğa nasıl bakcam Doğumdan sonra kötü olursam Ne yaparım
Uykusuzluk had safhada, böyle olunca tahammülüm azalıyor. Oğluma fazla vakit ayıramıyorum, bir de havalar soğuk şimdi, çıkıyım gezdireyim oğlanı desem bebiş daha bir aylık, zor olcak. Allah sağlık güç kuvvet versin de yeter ki, az bi zaman sonra bişiler yaparız inşallah:) kafam meşgul oluyo tabi ama uykusuzluk çok tetikliyo bilirsin. O yüzden çabalıyorum, dua ediyorum, uykusuzda olsam yılmamaya çalışıyorum.Bebek yoruyor senı anlaşılan ama belkı onunla mesgul oldukca daha iyi gelıyor sana beynın onnla ugrasyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?