Ben tek cocuk kalsın istiyordum çal şıcaktım artık 10 yasında kızım birşeyler gecti bitdi artık tekrar Bebek gaz mama bilmem ne uykusuzluk onları düşündükçe ağlıyorum ben altından kalkamam çok kardeşi olup hayırsız olan var Benim doktorun bana hep derdi panik atak tedavisi görürken boşver kardeşi Benimde bir tane kızım var yarın evlendiğinde herkes kendi evinde kardeşin bir yârarı olmuyor ben şunanda verdiğim 10 yıl aranın boşluğuna düştüm beş aylığım endişe kaygı depresyon beni Doğumdan sonrası nı düşündürüyor birde erkek cocuk istemiyordum hiç ızdırap cekiyor ruhum bu endişe lcaka canım hoşgeldin, okudum yazdıklarını. Öncelikle çok geçmiş olsun, kızın kardeş istemekte çok haklı, ben 34 yaşındayım tek çocuğum annem çalıştığı iöin tekrar çıcuk düşünmemiş ve ben hala bu yaşımda bile söyletim neden kardeşsizim ben diye. Hayırlısı tabi. Senin kuzında istemekte haklı annesi. Zor zamanlar geçirmişsin sende istememekte haklısın, bende ikinci bebeğime hamileyim çok az zamanımız kaldı anksiyete korku kaygı ile geçti gebeliğim ama şükür ilaca ihtiyaç duymadım. Bu forumda herkes senin gibi tek değilsin unutma. Çocuk düşünürsen de düşünmesende hamile kalsanda kalmasanda buraya sıkıntılarını yaz birbirimize herzaman destek oluruz.korkma duanı eksik etme. Bir daha gebe kalmayı düşünüyorsan eğer öncesinde psikiyatrk ile görüş veya psikolog desteği alalar ilerlemeye çalış. Ben mesela ilaç kullanamadım gebeliğinden ötürü ama psikolog desteği aldım üç ay, çok faydası oldu. Hiçbişey çözümsüz değil yüreğini ferah tut :)
Kaygıyla rabbim hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin