Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm kızlar nasılsınız yazyagmurum bebiş nasıl logusalık nasıl geciyo rahatlama varmı

Slm kızlar nasılsınız yazyagmurum bebiş nasıl logusalık nasıl geciyo rahatlama varmı
Selam canım. Şükürr iyiyiz. Lohusalık çok stresli başladı ailevi olaylardan dolayı. Ama bir çizgi çektim sorunlara, kendi çekirdek ailemle ilgileniyorum sadece :) panik atak yokluyor illaki ama direniyorum elimden geldiğince. Sen nasılsın canım?

Bende iyiyim cok sukur sıkıntı her ailede oluyor takmamakla en iyisini yapıyorsun canım boşver bebeğinin tadını cıkar

Bende iyiyim canım, son ayımıza girdik artık arada rahatsızlıklar oluyor tabi olmadan olmuyor doğumdan sonrası için rahatlarız inşallah sen nasılsın napıyorsun

Allah kolaylıgını versin inş.bosver sen sorunları lohusalılkta zaten insan hasas oluyor

Bende iyiyim canım, son ayımıza girdik artık arada rahatsızlıklar oluyor tabi olmadan olmuyor doğumdan sonrası için rahatlarız inşallah sen nasılsın napıyorsun
Bende iyiyim çok şükür bulantilarim azaldı ne guzel az zamanınız kaldı bende o günleri bi görsem tabi her dönemin kendine göre zorlukları vardır mutlaka ama olsun değer yani

Allah kolaylıgını versin inş.bosver sen sorunları lohusalılkta zaten insan hasas oluyor
Aminnn, boşverdim canım, sonuçta benimde bir ailem düzenim var. Elimden geleni de yaptığıma inanıyorum, gerisi onlara kalmış..
Sen nasılsın, nasıl geçiyor hamileliğin bu ara?

Banada yardım edin ben endişe kaygı beni öldürecek bende beş aylık hamileyim be hep bir kaygı Doğum sonrası bebeğe bakamama korkusu ve istemediğim bir hamilelik hasta olduğum için de aldırmak istedim ama allahdan korktum Allah yardım eder dedim sonuç suanda 10 yaşındaki kızım için endişe ediyorum annem hasta diyor ben daha çok kahroluyorum beş aylık hala allahım ben buna bakamam insaallah yaşamaz diyorum o da zor hastalığım da zor allahım çarçabuk hayırlı kapı açsın

Hastalik derken panik atak deme cnm bk arkadas neler yazmis yasamis bide epeduralsiz sen epedural alirsin ileri dusunme o gunu bu gunu dusun Rabbim verdiyse vardir bildigi imtuhan dunyasi nede olsa rahat yasamak icun gelmedik sukur elhamdulillah muslumanuz ku muslumanlarr imtuha olck öle dusun

İnanon beş aylık acaba keske kaybetsem de ağır haplarımı içsem diye uyku yok hep. Gelecek korkusu sürekli Doğum Bebek bu hassaslıkla Bebek büyütemem allahım iyi olmıcaksam bakamıcaksam bir kapı açsın çok kötüyüm

Hap içemiyorum sürekli bir pişmanlık niye oldu nasıl oldu aldırsaydım doğarsa bakamam

Çok kötü bir rahatsızlık gerçekden hamileligi düşünmüyordum nasıl oldu diye kendi kendimi yiyorum olacaklara engel olamadım mı cünkü bu rahatsızlık beni öldürmğyır süründürüyor

Canım hiç öyle düşünme, be insanlar çocuk sahibi olmaya öalışan ama olmuyor. Rabbim onu sana verdiyse hayırlısıylada doğumu yapıcan merak etme. Burdahepimiz aynıyız, aynı korkular ve kaygılar içindeyiz. Yanlız olmadığını bil. Burdan tüm dertlerini paylaş yaz anlat. Ama sakın o kötü duygulara yenilme. Geçicek. Emin ol geçicek. Bu dertlemi doğdun??? Hayır demi, o halde geçeceğinede inan. Bak bi kuzın daha varmış ona bak ve güçlü dur. Biz anneler her daim güçlü olmak zorundayız. Dua et bolca. İlaç uyuşturucu dua güç verici

Sürekli beynimde Doğum Bebek neden oldu bu diye sıkıntı dönüyor beyin sürekli geleceğe çalışıyor durduramıyorum Allah hayırlı kapı açsın

Sürekli beynimde Doğum Bebek neden oldu bu diye sıkıntı dönüyor beyin sürekli geleceğe çalışıyor durduramıyorum Allah hayırlı kapı açsın
Ben de başlarda aynı öyleydim canım her sabah kalkıyodum yoğun pişmanlık nabtım ben aldırmalıydım aldırmalıydım diye otomatik düşünceler asla durduramıyodum beynimi.seni çok iyi anlıyorum.ki ben planlı yaptım bebeği buna rağmen öyle oldum.şimdi biraz daha kabullendim sanki.şimdide bebek karnımda bunları yaşadı acaba zihin sağlığı nasıl olcak gibi endişelerim oluyo.bu hastalık çok istediğim bu hamileliğe denk geldi diye kahroluyorum.ama biyerden sonra bırakıyosun işte nolcaksa olsun diye.allahım diyorum sana emanet.bakımla ilgili endişelenme hiç doğan büyüyo çingeneler sokakta büyütüyo onları düşün hep.bi de annen ya da bi büyüğün varmı arada sende kalabilcek.annem çok kötüledipim zamanlar hep geliyo çok iyi geliyo onun burda olması.

Nilaycım buarada nasılsın nasıl geçiyo günlerin.bayaa az kaldı senin heyecan var mı nasıl hissediyosun?

Nilaycım buarada nasılsın nasıl geçiyo günlerin.bayaa az kaldı senin heyecan var mı nasıl hissediyosun?
Heycan olmazmı ya, sezeryan olcağım için kaygı korku heycan hepsi var ama düşünmemeye çalışıyorum. Üstesinden gelirim. Sen nasılsın canım iyimisin biraz daha

Heycan olmazmı ya, sezeryan olcağım için kaygı korku heycan hepsi var ama düşünmemeye çalışıyorum. Üstesinden gelirim. Sen nasılsın canım iyimisin biraz daha
İdare ediyorum bu şeker durumu çıktığında bi kriz dönemi atlattım yine ama toparladımmyine.çok ağlıyorum bitek arkadaşlrıma insanlara karşı hep düşmanca duygular besliyorum.herşeye alınıp ağlıyorum.böyle olduğum için ağlıyorum bazen.ama akşama doğru sakinleşiyorum genelde sabah öğlen arası oluyo bu krizler.işallah zarar vermiyodur çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…