Psikolog dan yardım almalısınız hepsi geçecek sabırlı ol.Aşırı kaygı endişe bebeği kanullenememe bir kızım var 10 yasında yeterdi diyor beynim sürekli buna mı bakcan eve mi böyle aşırı kaygı durumu çarpıntı
Cnm yasin kac bak 10 yasinda kizin kucuk degil cogu 1 yasindayken hamile kalio ini cocukla bas edio kimi 3 ha kolay degil ama ya bizde böle biliorumm normal dogum mu oldu peki2009!dan beri ama yani neden gebelikte kaygım endişem artdı cıldırcam istemiyorum diye yırtınıyorum beynim almıyor
Hiç merak etme “annelik” o kadar büyük bi güçki, aslında aşamayacağımız birçok şey için bize güç veriyo ama biz farkına varamiyoruz kaygılardan. Allah büyük bir şekilde bütün zor görünen şeyleri halledersin cnm. Bende bak kuzımun okula başladığı zamanlarda gebeliğimin ilk aylarıydı mide bulantıları falan yaşadım, ama çok şükür çabuk atlattım. Arkadaşlarım vardı yardımcı oldular falan derken geçti, şimdi okul devam ediyor ve ben nisanda doğum yapıcam hemde sezeryan yine. Nasıl çocuğumla ilgilenicem dersleri falan diye düşünüyorum ama rabbime güveniyorum halledicem. Belkide buna sebep daha çabuk iyileşirimSezeryan ama ben Doğumdan ve bebeğin ilk günlerinden kızımın okul ihtiyacları derslerini düşündükçe endişe kaygı panik atağım artıyor Doğumdan sonra ya depresyonum ağırlaşırsa Ne yaparım kıZıma saglıklı bir anne olamazsam hep böyle korkular
İnşallahhh insaallh Allah yardımcımız olssun Benim panik atak kaygı endişe verdı sanki düzenim bozuldu ikinci çocukla bebekle uğraşmak zor çocukları hayata hazırlamak zor bir kızım vardı yeterdi işte gibi düşünceler geliyor beynim yanıyor sonraHiç merak etme “annelik” o kadar büyük bi güçki, aslında aşamayacağımız birçok şey için bize güç veriyo ama biz farkına varamiyoruz kaygılardan. Allah büyük bir şekilde bütün zor görünen şeyleri halledersin cnm. Bende bak kuzımun okula başladığı zamanlarda gebeliğimin ilk aylarıydı mide bulantıları falan yaşadım, ama çok şükür çabuk atlattım. Arkadaşlarım vardı yardımcı oldular falan derken geçti, şimdi okul devam ediyor ve ben nisanda doğum yapıcam hemde sezeryan yine. Nasıl çocuğumla ilgilenicem dersleri falan diye düşünüyorum ama rabbime güveniyorum halledicem. Belkide buna sebep daha çabuk iyileşirim
Aynı aynı şeyleri yaşıyoruz canım.bi şekilde 26.haftaya kadar geldim işte.burası çok destek oldu sağolsunlar.senin haftalarda daha kötüydüm ben de.bi de benim ilk çocuğum senden belki bin katı daha korku doluyum ya çocuğu kabullenemezsem sevemezsem ömür boyu pişman olursam çocuk yaptığıma gibi düşünceler hep.çocuk isterken hamile kaldıktan sonra fikrim tamamen değişti öyle pis bi hastalık.dediğin gibi beynim panik halinde.lohusalıktan ben de öok korkuyorum,en kötü diyorum emziremem hemen ilaca başlarım.bakalım belli de olmaz belki doğumdan sonra rahatlarız.Tabi bizim her ser sandıgımız hayır dır rabbim güç birşeyi boşuna vermez rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin doğru yol göstersin bakalım Doğum sonrası nasıl olucak insaallah iyi olur
Çok geleceği düşünmemeye çalışıyorum buarada kısır döngü gibi oluyo yoksa.belgin diyorum kendime şuanda yapabiliceğn bişi yok,şuanki görevin hamileliği tamamlamak sonrasını sonra düşüncez artık diye telkin ediyorum.burda çok insan dinledim geçmez gibi geliyo ama geçiyo diyolar,insanın bütün düşünceleri değişebiliyo sonradan.işallah öledir gerçekten de.belki de iyi ki yapmışız dicez ilerde bilemeyiz ki.Tabi bizim her ser sandıgımız hayır dır rabbim güç birşeyi boşuna vermez rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin doğru yol göstersin bakalım Doğum sonrası nasıl olucak insaallah iyi olur
Çok geleceği düşünmemeye çalışıyorum buarada kısır döngü gibi oluyo yoksa.belgin diyorum kendime şuanda yapabiliceğn bişi yok,şuanki görevin hamileliği tamamlamak sonrasını sonra düşüncez artık diye telkin ediyorum.burda çok insan dinledim geçmez gibi geliyo ama geçiyo diyolar,insanın bütün düşünceleri değişebiliyo sonradan.işallah öledir gerçekten de.belki de iyi ki yapmışız dicez ilerde bilemeyiz ki.[/QUO
Gelecegi birak benim dusuncem taaa ahirette nasil olcak kizimm ya iyi olmassa diorum ama Allah buxuk ya ah ah bu hastalikta imtuhan sabirrr
Doğum sonrası endişe depresyon geçirirmiyim o korku ben ufak bir grip oluyor kızım allahhh niye oldu ah çocuğum canı yanıyor bir yeri ağrısın Ogün sabaha kadar ah kötü bişey mi hani Gaye'siz olamıyorum her şeyi kafama takıyorum ama öyle böyle değil her şey zor geliyor birde şaşkınım ki ben çok dikkat ediyordum en son Adetden sonra benim ağzım dilim mi bağlandı ben hamile kaldım cünkü rahatsızım diye hep korkuyordum hamile kalmakdan insaallah hayır olurTabi bizim her ser sandıgımız hayır dır rabbim güç birşeyi boşuna vermez rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin doğru yol göstersin bakalım Doğum sonrası nasıl olucak insaallah iyi olur
Artık bu benim bu yapım mı hastalık mı oyüzden bana ikinci cocuk çok geliyor ağır geliyor takılıyor kafamaDoğum sonrası endişe depresyon geçirirmiyim o korku ben ufak bir grip oluyor kızım allahhh niye oldu ah çocuğum canı yanıyor bir yeri ağrısın Ogün sabaha kadar ah kötü bişey mi hani Gaye'siz olamıyorum her şeyi kafama takıyorum ama öyle böyle değil her şey zor geliyor birde şaşkınım ki ben çok dikkat ediyordum en son Adetden sonra benim ağzım dilim mi bağlandı ben hamile kaldım cünkü rahatsızım diye hep korkuyordum hamile kalmakdan insaallah hayır olur
Rabbim ya işte benim le hamile olanlar ya düştü ya erken Doğumdan kaybetti ben istemedim ama hiç bir şekilde zarar vermedim ve düşük için hap verdi doktor onu bile saati saatine içtim ki içmesem düşer onun vebalini çekemem diye aman takdir Allah'ın ben sadece Doğum sonrası tekrarlar mı depresyonum o beni çok geriyor rabbim hayırlı kapı açsın hayırlıysa emanetine bakabileceksem doğsunArtık bu benim bu yapım mı hastalık mı oyüzden bana ikinci cocuk çok geliyor ağır geliyor takılıyor kafama
Cnm bende ayniyim hamile kaldim.ya birsey omirsa hastaysa su bu dogumda beceremessem ikinmaya su bu dogum dan sonra bakamassam ben halsiz kalirsamm cocuk aglarsaa ilerde iyimi olcak hastamiii ahiretttiii Allahini bilsin insaAllah falan istee ikinci cocuk istiom ama 5 yasinda falan diom bunu byuuteyim.diyom falan panik atak var veee yarin is olcaksa yada fatira yatacaksaa hic uyuyamiommm sonrasi kafam agridan kaldiramiom ev isi bitti dolaplari yaptim ama gel bana sor hergun ya yetistiremessem su yaoikcakti bu alimcakk falan aha bugunde cikti acisiiiiEger yarın bir şey yapılacaksa o bugünden kaygı oluşturuyor yatamıyorum oturamıyırum huzur bulamıyorum bu Doğumda benim için kafa ma takıldı Doğumdan sonra Bebek nasıl olur nasıl eder bu düşünce benim hayatımı mahvediyor
Bu beni çok rahatsız ediyor rabbim feeahlık versin bakabileceksem yaşasın doğsun zaten ani oldu maddiyatı düşün sağlığı düşün kızım 6. Sınıfa geçecek tam Doğum yapcam onun masrafı allahım hayırlı kapı açsın allahım feraha cıkarsın ne yapıcaz bilmiyorumCnm bende ayniyim hamile kaldim.ya birsey omirsa hastaysa su bu dogumda beceremessem ikinmaya su bu dogum dan sonra bakamassam ben halsiz kalirsamm cocuk aglarsaa ilerde iyimi olcak hastamiii ahiretttiii Allahini bilsin insaAllah falan istee ikinci cocuk istiom ama 5 yasinda falan diom bunu byuuteyim.diyom falan panik atak var veee yarin is olcaksa yada fatira yatacaksaa hic uyuyamiommm sonrasi kafam agridan kaldiramiom ev isi bitti dolaplari yaptim ama gel bana sor hergun ya yetistiremessem su yaoikcakti bu alimcakk falan aha bugunde cikti acisiiii
Suan zaten agdet agrim.var dua ediom erken daha diye agliyacam o sekul
Öle dusunme kismetiyle gelir bebek Rabbim verdi bildigu var demek uzulme sen cnm ben cok seviniom.iyiki verdi Rabbim bana evlat korkum dogumdan birsey olursa su bu vesvese cok bendeBu beni çok rahatsız ediyor rabbim feeahlık versin bakabileceksem yaşasın doğsun zaten ani oldu maddiyatı düşün sağlığı düşün kızım 6. Sınıfa geçecek tam Doğum yapcam onun masrafı allahım hayırlı kapı açsın allahım feraha cıkarsın ne yapıcaz bilmiyorum
Bende de vesvese var ayrıca kaygı endişe panik atak hastasıydım 10 yıldır çok dikkat etdik bir anda OlmaZ daha dedik ama nasıl oldu anlamadık hala düşünüyorum ben kesinlikle düşünmüyor ken nasıl oldu cocuk olcak ben hala nasıl oldu diyorum tabiki rabbim istedi ki oldu ama Doğum sonrası kaygı endişe panik atak Bebek kızım sıkıntıları geleceği düşünmek beni çok geriyor çok dua ediyorum rabbim insaallah bu bebeği bana 10 yıllık rahatsızlığıma şifa göndermiştirÖle dusunme kismetiyle gelir bebek Rabbim verdi bildigu var demek uzulme sen cnm ben cok seviniom.iyiki verdi Rabbim bana evlat korkum dogumdan birsey olursa su bu vesvese cok bende
Yasiniz kac pekiBende de vesvese var ayrıca kaygı endişe panik atak hastasıydım 10 yıldır çok dikkat etdik bir anda OlmaZ daha dedik ama nasıl oldu anlamadık hala düşünüyorum ben kesinlikle düşünmüyor ken nasıl oldu cocuk olcak ben hala nasıl oldu diyorum tabiki rabbim istedi ki oldu ama Doğum sonrası kaygı endişe panik atak Bebek kızım sıkıntıları geleceği düşünmek beni çok geriyor çok dua ediyorum rabbim insaallah bu bebeği bana 10 yıllık rahatsızlığıma şifa göndermiştir
Bende on yıldır panik atak hastası yım, benişlerimiz şifa olur inşallah vesveselerimizden kurtuluruz inşallahBende de vesvese var ayrıca kaygı endişe panik atak hastasıydım 10 yıldır çok dikkat etdik bir anda OlmaZ daha dedik ama nasıl oldu anlamadık hala düşünüyorum ben kesinlikle düşünmüyor ken nasıl oldu cocuk olcak ben hala nasıl oldu diyorum tabiki rabbim istedi ki oldu ama Doğum sonrası kaygı endişe panik atak Bebek kızım sıkıntıları geleceği düşünmek beni çok geriyor çok dua ediyorum rabbim insaallah bu bebeği bana 10 yıllık rahatsızlığıma şifa göndermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?