- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Kasılmalar düzenli değilse korkma canım. Bir de doğum sancısı sabit değil, gelip geçiyor belli aralıklarla.Ben uyiyim suan adet agrisi cekiom dua ediom daha erken diye ara sira kasilma oluor ama ins normaldir sen nasilsin
Bu agri geliooo suruoo sonra gecioo suan yok mesela ayaktayken sor yuruom cocugun kafasi tam ortada baya asada korkumdaha erken diye hani 37 38 olaydi ins ama senin gibi dogum olsun ya ins dua et bize bana bende karar verdim eger dayanirsam evde cekmek istiom cunku hastanede parmaklanmadansa yanii ordada birsey edemezkerki epeduralde 4cm vurcaz dediler yaniKasılmalar düzenli değilse korkma canım. Bir de doğum sancısı sabit değil, gelip geçiyor belli aralıklarla.
Ben ölmek istiyor m dayanamıyorum Doğumdan sonra da ben böyle rahatsızlığım devam ederse ben bu bebeğe bakamam al bu bebeği benden diye yalvarıyorum sinir krizi geçiriyorum Doğumdan sonrayı düşündükçe cümkünev Bebek 10 yaşındaki kızıma nasıl bakıcam ben allahım Doğumdan sonra iyileşicrksin bu sana şifa gelicek diyor lar büyüklerim ama artık inancım kalmadıarkadaslar panik atak rahatsızlığı olup hamile olanlar ya da hamile kalmayı düşünenler
burdan sıkıntılarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım
ben hamilelik öncesi sadece 1 ay hap kullanıp hamile kaldım özellikle su aralar gerçekten kötüyüm
kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyor
Benim daha kötü oldu ben ne yspıcam bilmiyorum beş aylık gebeliğim son bulsun diye yalvarıyorum cıldırıp sinir krizi geçiriyorum allahım niye oldu bu cocuk diyorumcanım bende panik atak hastasıyım çok şükür doğumumu yaptım kızım 2,5 aylık oldu bile...bende hamileleiğimde ataklar geçirdim ama çok fazla deil..ben tam hamile kalmadan önce çok yoğun ataklar geçirmiştim ama gebeliğimde azaldılar..inşallah seninkide azalır...şu aralar bu illet beni yine yokluyor sinir oluyorum..bu mevsimi hiç sevmiyorum o yüzden..
Ben son iki gündür pek iyi değilim, çarpıntı miğde bulantısı halsizlik arada ter basması yaşıyorum. Bu durum beni çok geriyo stres oluyorum. İnşallah bebişlerimiz etkilenmez bu durumlarımızdan. Canım sende dikkat et şekerine. Eşinlede çok gerginliğe girme çünkü pa bu durumları çok seviyo.Kızlar nasılsınız.uyuyamadıkça sinirlerim artık iyice gitti çok ağlıyorum acaba çok zarar veriyo mudur bebeğime durduramıyorum kendimitam toparlıyo gibi oluyorum eşimle bi kavga hop herşey yeni baştan sanki.biyandan bebeğe giden üzüntünün vicdan azabı.günde üç defa parmaklarımı delip şeker testi iyice strese girdim.çok yanlız ve umutsuzum
Canım ben de senin gibiydim kendimi koltuktan yere atıyodum düşssün diye al allahım bebeği diye yalvarıyodum.6ayda biraz daha rahatladım hormonlar toparladı düşünceler değişiyo o zaman,ya da kabullendim durumu bilemiyorum.ne diyim bilmiyorum yanlız değilsin ama bak.hemen ilaç kullanırsın olmadı doğurur doğurmaz ben de öyle düşünüyorum gerekirse emzirmem.merak etme hepsi bigün geçicek.bu beynimizin oyunu gerçek değil düşündüğümüz hiçbişey.Benim daha kötü oldu ben ne yspıcam bilmiyorum beş aylık gebeliğim son bulsun diye yalvarıyorum cıldırıp sinir krizi geçiriyorum allahım niye oldu bu cocuk diyorum
Mevsimsel mi bunlar anlamadım.belki doğumun yaklaştı ya ondandır.boşver şanslısın yine azcık kaldı senin.ya annem gelmişti toparlamıştı beni ne güzel dün gitti,eşim işssiz buara bebek de gelicek çok stres oluyo anlıyorum ınu da.ama ben zaten gece gündüz kaygı doluyum dün gelmiş eve gergin gergin hareketler.ya diyorum allah aşkına bana yansıtma zaten zor ayakta duruyorum en ufak bişi de yıkılıyorum yine.onun 15 dkda geçiyo siniri ben bebek gibi sabaha kadar ağladım yine.Ben son iki gündür pek iyi değilim, çarpıntı miğde bulantısı halsizlik arada ter basması yaşıyorum. Bu durum beni çok geriyo stres oluyorum. İnşallah bebişlerimiz etkilenmez bu durumlarımızdan. Canım sende dikkat et şekerine. Eşinlede çok gerginliğe girme çünkü pa bu durumları çok seviyo.
@Ssssa canım öyle şeyler düşünme, ne bebek bekleyenler var hasretle. Çok zorlanıyorsan psikiyatri ye git, sakinleştirici etkisi olan bitkisel şuruplar var.
Mevsim geçişleri pa için çok uygun bi ortam, e hamileliğin verdiği duygusal değişimlerde üstümüzde ondan oluyor canım. İnşallah çabucak iş bulur eşin. İnan bu sorunlar gelip geçisi insan sağlığıyla uğraşırken bunu çok daha iyi anlıyor biliyosun. Beden sağlığı kadar ruk sağlığımızda çok çok önemli. Doğumdan sonra rahatlayacax inşallah ben buna çok inanıyorumMevsimsel mi bunlar anlamadım.belki doğumun yaklaştı ya ondandır.boşver şanslısın yine azcık kaldı senin.ya annem gelmişti toparlamıştı beni ne güzel dün gitti,eşim işssiz buara bebek de gelicek çok stres oluyo anlıyorum ınu da.ama ben zaten gece gündüz kaygı doluyum dün gelmiş eve gergin gergin hareketler.ya diyorum allah aşkına bana yansıtma zaten zor ayakta duruyorum en ufak bişi de yıkılıyorum yine.onun 15 dkda geçiyo siniri ben bebek gibi sabaha kadar ağladım yine.
Ben ölmek istiyor m dayanamıyorum Doğumdan sonra da ben böyle rahatsızlığım devam ederse ben bu bebeğe bakamam al bu bebeği benden diye yalvarıyorum sinir krizi geçiriyorum Doğumdan sonrayı düşündükçe cümkünev Bebek 10 yaşındaki kızıma nasıl bakıcam ben allahım Doğumdan sonra iyileşicrksin bu sana şifa gelicek diyor lar büyüklerim ama artık inancım kalmadı
Canım geçmiş olsun ne gibi sikintilar yaşıyorsun mesela teshisin neydi më zamandır rahatsizsinBen ölmek istiyor m dayanamıyorum Doğumdan sonra da ben böyle rahatsızlığım devam ederse ben bu bebeğe bakamam al bu bebeği benden diye yalvarıyorum sinir krizi geçiriyorum Doğumdan sonrayı düşündükçe cümkünev Bebek 10 yaşındaki kızıma nasıl bakıcam ben allahım Doğumdan sonra iyileşicrksin bu sana şifa gelicek diyor lar büyüklerim ama artık inancım kalmadı
Ya maddi durumumuz iyi çok şükür bi problem yok aslında,ama mesleği zor bi meslek oyuncu kendisi.olunca güzel oluyo olmayınca da oturuyo evde.hep bi belirsizlik.ya geçici hepsi bunlara takmıyorum zaten de bazen öyle bi moda giriyorum ki herşey negatif düşünüyorum,evde gerginlik fln olunca sanki ömür boyu mutsuz olcaz gibi.İşallah dediğin gibi düzelir doğurunca.lohusa depresyonundan çok korkuyorum ama bakalım hamilelikte sınadın allahım doğurunca yardım et diye dua ediyorum.hepimiz içinMevsim geçişleri pa için çok uygun bi ortam, e hamileliğin verdiği duygusal değişimlerde üstümüzde ondan oluyor canım. İnşallah çabucak iş bulur eşin. İnan bu sorunlar gelip geçisi insan sağlığıyla uğraşırken bunu çok daha iyi anlıyor biliyosun. Beden sağlığı kadar ruk sağlığımızda çok çok önemli. Doğumdan sonra rahatlayacax inşallah ben buna çok inanıyorum
Aşırı kaygı endişe bebeği kanullenememe bir kızım var 10 yasında yeterdi diyor beynim sürekli buna mı bakcan eve mi böyle aşırı kaygı durumu çarpıntıCanım geçmiş olsun ne gibi sikintilar yaşıyorsun mesela teshisin neydi më zamandır rahatsizsin
2009 yılımdan beri vardı yani bu gebelikle niye artdı ve insanı hamileligi niye istemez normal degil buAşırı kaygı endişe bebeği kanullenememe bir kızım var 10 yasında yeterdi diyor beynim sürekli buna mı bakcan eve mi böyle aşırı kaygı durumu çarpıntı
2009!dan beri ama yani neden gebelikte kaygım endişem artdı cıldırcam istemiyorum diye yırtınıyorum beynim almıyorCanım geçmiş olsun ne gibi sikintilar yaşıyorsun mesela teshisin neydi më zamandır rahatsizsin
Hiçbişey kalıcı değil inşallah cnm atlatıcaz hepberaber. Lohusa sendromunu şimdiden düşünme, olsa bile oda geçici bişey ben ilkinde hiç yaşamadım inşallah bundada yaşamamYa maddi durumumuz iyi çok şükür bi problem yok aslında,ama mesleği zor bi meslek oyuncu kendisi.olunca güzel oluyo olmayınca da oturuyo evde.hep bi belirsizlik.ya geçici hepsi bunlara takmıyorum zaten de bazen öyle bi moda giriyorum ki herşey negatif düşünüyorum,evde gerginlik fln olunca sanki ömür boyu mutsuz olcaz gibi.İşallah dediğin gibi düzelir doğurunca.lohusa depresyonundan çok korkuyorum ama bakalım hamilelikte sınadın allahım doğurunca yardım et diye dua ediyorum.hepimiz için
Bende uyuyamıyorum...Pasiflor şurup içiyorum o da Bi işe yaramıyor.Ben anksiyete için psikoloğa gittim ve hipnoz ile Bi kaç seans işe yarar dedi.BilemiyorumKızlar nasılsınız.uyuyamadıkça sinirlerim artık iyice gitti çok ağlıyorum acaba çok zarar veriyo mudur bebeğime durduramıyorum kendimitam toparlıyo gibi oluyorum eşimle bi kavga hop herşey yeni baştan sanki.biyandan bebeğe giden üzüntünün vicdan azabı.günde üç defa parmaklarımı delip şeker testi iyice strese girdim.çok yanlız ve umutsuzum
Çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı oldun bu arada daha çok küçük kesen yeni oluşmuştur sanırım, dolayısıyla kalp atışları henüz başlamamıştır ve böyle oluncada ilacın bi zararı olmayacağını duymuştum. Ama hamile olduğunu bilmiyolarmıydı ona göre yapmışlardır sanırım. Merak etme dua et, bişey olmaz cnmArkadaşlar merhaba 4+4 hamileyşm taşikardim var dün akşam 200 ritimle acile gittim ve adenozib beloc yaptılar bebeğime bi zarar verir mi lütfen cevaplayın
Hamile olduğumu söyledim uzun süre direndim ama doktor bu atımında bebeğe zarar verebili dedi mecbur kaldım kese göründü bugün dua edin lütfen bir de kalp atışı ne zaman duyulurÇok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı oldun bu arada daha çok küçük kesen yeni oluşmuştur sanırım, dolayısıyla kalp atışları henüz başlamamıştır ve böyle oluncada ilacın bi zararı olmayacağını duymuştum. Ama hamile olduğunu bilmiyolarmıydı ona göre yapmışlardır sanırım. Merak etme dua et, bişey olmaz cnm
6. Veya 7. Haftalarda kalp atışı alınır arkadaşım. Bende ilk hamileliğimde ilaç kullanıyordum anksiyete ve panik atak için. Hamile kaldığımı anladığımda 5 haftalıktım ve hemen ilacı kestim, kalp atılınıda iki hafta sonra almıştık. Çok şükür bi zararını görmedim. Umarım sende görmezsinHamile olduğumu söyledim uzun süre direndim ama doktor bu atımında bebeğe zarar verebili dedi mecbur kaldım kese göründü bugün dua edin lütfen bir de kalp atışı ne zaman duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?