günaydın kızlar.dün omega 3 aldım.doktorum gerek görmemişti.ama beslenmem çok kötü.o yüzden aldım.üzerinde kullanmakta olduğunuz ilaç varsa doktorunuza bildirin diyor.ben elevit ve ferro senol kullanıyorum.ne zaman almalıyım ilacı.diğerleriyle almamda bir sakınca olur mu?
iyi olmaya çalışıyorum canım.benim oğlan sabahın köründe ayakta uyumak ne mümkün.sen balık yağı kullanıyor muydun?
benim ikinci hamilelik canım.garga b..yemeden uyanan 4 yaşındaki oğlum.karnımdaki kızım ben uyanmadan uyanmıyor.senin ilk hamilelik mi?
:)))) hay Allah,ne güzel bi oğlun bi kızın olcak ha.Allah bağışlasın ikisinide,evet benim ilk,daha doğrusu ikinci hamileliğimde ilkim düştü,Allah bu bebeme sağlıkla kavuştursun artık.
e tabi ilk olunca daha bir heyecanlı oluyor insan.benim şu an yaşadığım sıkıntılardan heyecan falan yok.beslenme problemlerim ve beraberinde gelen psikolojik sorunlar engel oluyor ister istemez.bir de oğlum çok yoruyor,yatıp dinlenmek istesemde oyun oynamak istiyor vs vs...bu zor zamanları atlatsam sadece bebeğime odaklansam her şey çok güzel olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?