• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

iyi olmaya çalışıyorum canım.benim oğlan sabahın köründe ayakta uyumak ne mümkün.sen balık yağı kullanıyor muydun?

günaydın kızlar.dün omega 3 aldım.doktorum gerek görmemişti.ama beslenmem çok kötü.o yüzden aldım.üzerinde kullanmakta olduğunuz ilaç varsa doktorunuza bildirin diyor.ben elevit ve ferro senol kullanıyorum.ne zaman almalıyım ilacı.diğerleriyle almamda bir sakınca olur mu?

omega 3ün markası ne,bende ilk aylarımda kullanacaktım belık yağı,nutriwey amway ürünü bu tamamen bitkiselliğinden bahsediliyordu,hatta ana sağlıktaki ebem bile kullan dedi,sonra hastanede kendi dr.uma danıştım ben içeriğini bilmiyorum kullan diyemem şimdi dedi,ölelikle kaldı benim de omega3.hamile kalmadan önce kullanıyodum sinirlerime bile faydasını çok görmüştüm aslında ama dr. önermeyince işte.....kaldı....

iyi olmaya çalışıyorum canım.benim oğlan sabahın köründe ayakta uyumak ne mümkün.sen balık yağı kullanıyor muydun?

he he he:))) maşallah annesi,ne güzel tek kıpırdasınlar,onlar kıpırdamayınca da aklımız çıkıyor bişimi oldu acaba die.benimde kızda öle sabah oldumu başlıyor kıpırdamaya maşallah,acıkıyor heralde...

benim ikinci hamilelik canım.garga b..yemeden uyanan 4 yaşındaki oğlum.karnımdaki kızım ben uyanmadan uyanmıyor.senin ilk hamilelik mi?

benim ikinci hamilelik canım.garga b..yemeden uyanan 4 yaşındaki oğlum.karnımdaki kızım ben uyanmadan uyanmıyor.senin ilk hamilelik mi?

:)))) hay Allah,ne güzel bi oğlun bi kızın olcak ha.Allah bağışlasın ikisinide,evet benim ilk,daha doğrusu ikinci hamileliğimde ilkim düştü,Allah bu bebeme sağlıkla kavuştursun artık.

:)))) hay Allah,ne güzel bi oğlun bi kızın olcak ha.Allah bağışlasın ikisinide,evet benim ilk,daha doğrusu ikinci hamileliğimde ilkim düştü,Allah bu bebeme sağlıkla kavuştursun artık.

amin canım.inşallah sağ sağlim alırsın bebişini kucağına.haftalarımız yakın birbirine benim 22.hafta. sanırım senin 24.aralık annesiyiz yani.beraber sayarız artık son günlerimizi:)))))

evet nasip olursa aralıkta olcaklar,insan 6.aydan sonra baya baya giriyor doğum psikolojisine,gün saymaya,çok korkuyorum doğumdan bildiğin gibi deilim ama çaktırmıyom ayrı mesele:)))9

e tabi ilk olunca daha bir heyecanlı oluyor insan.benim şu an yaşadığım sıkıntılardan heyecan falan yok.beslenme problemlerim ve beraberinde gelen psikolojik sorunlar engel oluyor ister istemez.bir de oğlum çok yoruyor,yatıp dinlenmek istesemde oyun oynamak istiyor vs vs...bu zor zamanları atlatsam sadece bebeğime odaklansam her şey çok güzel olucak....

e tabi ilk olunca daha bir heyecanlı oluyor insan.benim şu an yaşadığım sıkıntılardan heyecan falan yok.beslenme problemlerim ve beraberinde gelen psikolojik sorunlar engel oluyor ister istemez.bir de oğlum çok yoruyor,yatıp dinlenmek istesemde oyun oynamak istiyor vs vs...bu zor zamanları atlatsam sadece bebeğime odaklansam her şey çok güzel olucak....

canım bende senin gibiyim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,şükür Allah'a kusmalarım geçti gibi,şimdi panik atakla uğraşıyom bende,ilaçta kullanamıyorum,eşim istemiyo zaten,kendi çabalarımla bazen hakından gelsemde çoğu zaman yenik düşüyorum paniklerime,aklımı bişilerle meşgul edebilirsem no problem benden iyisi yok,ahh bide kendime göre iş bulamazsam vay halime,sabah eşimi işe gönderiyorum onun gelme saatini 4gözle bekliyorum yani,işte böle bacım ömürlerimizden yiyoz b.tan bi hastalıktan ötürü,vallaha varya böle hiç bişiyi dert etmeyen o insanlara o hamilelere okadar özeniyorumki,ne güzel hayatı dolu dolu yaşamak varken günleri zehir etmek kendine çekilcek hastalık deil,şükür genede Rabbim tüm dertlerin kötüsünden korusun,katlanamayacağımız sıkıntı güç bela vermesin inşallah...
canım buarada ben bi kahvaltımı yapayım,sabah içtiğim bi bardak sütle duruyom,yatağı topla sağı solu topla çamaşır as buraya yaz derken epey vakit olmuş,benim ufaklığı aç bırakmayayım daha fazla,döndüğümde burda olursan devam ederiz okiş;)

tabiki canım.aman bebişi aç bırakma.benim için de ye.malum ben bir şey yiyemiyorum doğru dürüst.nasılsa burdayız.konuşuruz daha çok çok....

napıyım canım.oğlanla oyun oynadık ev işleri falan.şimdi uyuyor uyanınca kayınvalideme gidicez onu bekliyorum.sen naptın.

aynı bende,bulaşıkları yıkadım,kuruyan çamaşırlarımı dürdüm ev işi işte.

Back