- 28 Ocak 2018
- 114
- 54
- 28
- 40
Ben de yoğun depresyon ve anksiyete yaşıyorum.20.haftalığım.o kadar kötü durumdayım ki bana cipralex verdiler.ama 1 hafta içebildim sadece daha kötü yaptı dayanamadım,bi de yabancı sitelerde forumları çok okudum kötü şeyler okudukça içemedim daha.şimdi doğuma kadar dayanmaya çalışıcam.ama sabahtan akşama ağlıyorum,bazen uyuyamıyorum da.sizin nasıldı hamilelik ne gibi şeyler vardı?plasenta yaşlanması strese bağlımıymış yani şimdi ne durumda kızınız gelişim anlamında?konuşması fln.ben de ilaç içmeyerek doğru mu yapıyorum acaba diye çok düşünüyorum çünki daha mı zararlı diye.ama öbürü de kimyasal sonuçta direkt beyni etkiliyo bilemiyorum hiçArkadaslar ben sitede yeniyim allah uzun omur versin bi kizim var 2 yasinda ona hamileyken cok zor gunler yasadim antidepresann kullaniyodum hamile olunca kestim ama doguma kadar bittim diyebilrm sıkıntidan plezantam.yaslandi 32den sonnra kizim gelisemedi 36dasezeryanla alindi mecburen emzirirken ilacimi kullandim cunku dayanacak gucum kalmamsti simdi bidaha cocuk yapamam diyorum ama sonra kizim yalniz mi kalacak diye uzuluyorum hamileyken ilac kullanip cocugu saglikli olan varmi yada suan hamileyken ilac kullanan benim kadin dogumcum kesinlikle kullanamazssin demisti cvb yazarsaniz cok sevinirim
Ben iciyorm üstelik tüpbebek içmeme gibi bi luksum yok malesef dr kullanabilirsin diyo prof kendisi tabiki keşke gerek olmasa ama gereklilerde yapck bişey yok canim bu arada daha çok yeni benimki 7 haftalikArkadaslar ben sitede yeniyim allah uzun omur versin bi kizim var 2 yasinda ona hamileyken cok zor gunler yasadim antidepresann kullaniyodum hamile olunca kestim ama doguma kadar bittim diyebilrm sıkıntidan plezantam.yaslandi 32den sonnra kizim gelisemedi 36dasezeryanla alindi mecburen emzirirken ilacimi kullandim cunku dayanacak gucum kalmamsti simdi bidaha cocuk yapamam diyorum ama sonra kizim yalniz mi kalacak diye uzuluyorum hamileyken ilac kullanip cocugu saglikli olan varmi yada suan hamileyken ilac kullanan benim kadin dogumcum kesinlikle kullanamazssin demisti cvb yazarsaniz cok sevinirim
Ne vardı hamilelikte anksiyete mi depresyon mu?Ic bence kizim gelisim olarak zihinsel olarak iyi ama cok sinirli cok duygusal ben pismanim simdiki aklim olsa icerdim cunku kendimde bebegimde cok cekti gelisemedi
Lustral 5 senedir ara verdiğim oldu tabi işkence gibiydiPeki ne kullaniyosun aryem eger ozel olmazssa
Peki kadin dogumcun izin veriyomu icmene ilaciLustral 5 senedir ara verdiğim oldu tabi işkence gibiydi
Evet canim tabi herkesin durumu farklidir ona gore izin verilmedikçe icilmemeliPeki kadin dogumcun izin veriyomu icmene ilaci
Aynn öyle insallah herşey Allahdan yapack bişey yokInsallah saglikla alirsin bebisini kucagina hangi anne icmek isterki hamileyken ilac ama mecbur icmemek daha kotu
Selam.cnm. benide verdi piskatrim ama.ben almiom.cunku cocugu sara olurmu iki gun hastanede dogundan sonra kalabilrimisArkadaslar ben sitede yeniyim allah uzun omur versin bi kizim var 2 yasinda ona hamileyken cok zor gunler yasadim antidepresann kullaniyodum hamile olunca kestim ama doguma kadar bittim diyebilrm sıkıntidan plezantam.yaslandi 32den sonnra kizim gelisemedi 36dasezeryanla alindi mecburen emzirirken ilacimi kullandim cunku dayanacak gucum kalmamsti simdi bidaha cocuk yapamam diyorum ama sonra kizim yalniz mi kalacak diye uzuluyorum hamileyken ilac kullanip cocugu saglikli olan varmi yada suan hamileyken ilac kullanan benim kadin dogumcum kesinlikle kullanamazssin demisti cvb yazarsaniz cok sevinirim
Sen çok güçlüsün canm takip ediyorum seni herkesin dayanma gücü ve hastalığı farklı dr.lar diyo ya bizde hastalık yokdur hasta vardır o şekil yani keşke bizde sizler gibi idare edebildi ama olmuyo isde ayrıca benim kardeşim bütün hamileliği boyunca hiçbir ilaç kullanmadı ağrı kesici bile başı ağrırdı ağrıdan ağlardı yine içmezdi ama bebek doğunca 10 gün küvete kaldıSelam.cnm. benide verdi piskatrim ama.ben almiom.cunku cocugu sara olurmu iki gun hastanede dogundan sonra kalabilrimis
Nasip cnm ya Rabbin ne isterse o Allah verio herseyi bu dunya imtihan dunyasi saglik olsun hersey olur maddi maddiyat hersey saglik iman olsunSen çok güçlüsün canm takip ediyorum seni herkesin dayanma gücü ve hastalığı farklı dr.lar diyo ya bizde hastalık yokdur hasta vardır o şekil yani keşke bizde sizler gibi idare edebildi ama olmuyo isde ayrıca benim kardeşim bütün hamileliği boyunca hiçbir ilaç kullanmadı ağrı kesici bile başı ağrırdı ağrıdan ağlardı yine içmezdi ama bebek doğunca 10 gün küvete kaldı
Aynn öyle bizimde imtihanınız buymuş rabbim beterinden korusunNasip cnm ya Rabbin ne isterse o Allah verio herseyi bu dunya imtihan dunyasi saglik olsun hersey olur maddi maddiyat hersey saglik iman olsun
Takma hocalari dinle ben öle yapiom yaziorum hocalari rahatliom
Evet bu oanik atkata korkularda imtuhan kazanacaz insaAllahAynn öyle bizimde imtihanınız buymuş rabbim beterinden korusun
7 haftalık bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyo yaww bi türlü bulamadmEvet bu oanik atkata korkularda imtuhan kazanacaz insaAllah
Bana.dua.edin yarin kontroum va
Sen kac haftaliksin
Masallah daha yeni iyi guzel hamilelik dilerim stress etme hic birseye tadini cikart7 haftalık bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyo yaww bi türlü bulamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?