Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de yoğun depresyon ve anksiyete yaşıyorum.20.haftalığım.o kadar kötü durumdayım ki bana cipralex verdiler.ama 1 hafta içebildim sadece daha kötü yaptı dayanamadım,bi de yabancı sitelerde forumları çok okudum kötü şeyler okudukça içemedim daha.şimdi doğuma kadar dayanmaya çalışıcam.ama sabahtan akşama ağlıyorum,bazen uyuyamıyorum da.sizin nasıldı hamilelik ne gibi şeyler vardı?plasenta yaşlanması strese bağlımıymış yani şimdi ne durumda kızınız gelişim anlamında?konuşması fln.ben de ilaç içmeyerek doğru mu yapıyorum acaba diye çok düşünüyorum çünki daha mı zararlı diye.ama öbürü de kimyasal sonuçta direkt beyni etkiliyo bilemiyorum hiç

Ben iciyorm üstelik tüpbebek içmeme gibi bi luksum yok malesef dr kullanabilirsin diyo prof kendisi tabiki keşke gerek olmasa ama gereklilerde yapck bişey yok canim bu arada daha çok yeni benimki 7 haftalik

Ic bence kizim gelisim olarak zihinsel olarak iyi ama cok sinirli cok duygusal ben pismanim simdiki aklim olsa icerdim cunku kendimde bebegimde cok cekti gelisemedi

Aramıza yeni katılanlar olmuş, hoşgeldiniz arkadaşlar. Ben derimki mümkün olduğunca ilaçsız deneyin ama başka çare yoksada tabi yapacak bişey yok....

Selam.cnm. benide verdi piskatrim ama.ben almiom.cunku cocugu sara olurmu iki gun hastanede dogundan sonra kalabilrimis

Selam.cnm. benide verdi piskatrim ama.ben almiom.cunku cocugu sara olurmu iki gun hastanede dogundan sonra kalabilrimis
Sen çok güçlüsün canm takip ediyorum seni herkesin dayanma gücü ve hastalığı farklı dr.lar diyo ya bizde hastalık yokdur hasta vardır o şekil yani keşke bizde sizler gibi idare edebildi ama olmuyo isde ayrıca benim kardeşim bütün hamileliği boyunca hiçbir ilaç kullanmadı ağrı kesici bile başı ağrırdı ağrıdan ağlardı yine içmezdi ama bebek doğunca 10 gün küvete kaldı

Nasip cnm ya Rabbin ne isterse o Allah verio herseyi bu dunya imtihan dunyasi saglik olsun hersey olur maddi maddiyat hersey saglik iman olsun
Takma hocalari dinle ben öle yapiom yaziorum hocalari rahatliom

Nasip cnm ya Rabbin ne isterse o Allah verio herseyi bu dunya imtihan dunyasi saglik olsun hersey olur maddi maddiyat hersey saglik iman olsun
Takma hocalari dinle ben öle yapiom yaziorum hocalari rahatliom
Aynn öyle bizimde imtihanınız buymuş rabbim beterinden korusun

7 haftalık bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyo yaww bi türlü bulamadm
Masallah daha yeni iyi guzel hamilelik dilerim stress etme hic birseye tadini cikart
Profilsen galiba ya bende zor yaptim
Benimde randavum var bakalimm hayilrisi

Allah hepimize yardım etsin.ama karnında çocukla bunu yaşamak çok zormuş gerçekten.durduramıyorum kendimi 2 gündür ağlıyorum.çok çileli çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…