• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yardimm Lutfen...

merouvertee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
87
67
8
Oncelikle herkese merhaba.. Bir hafta once psikiyatri uzmanına gittim bana antidepresan yazdı. Dun de kadın dogum uzmani mantar icin funit yazdi. Ben doktora kullandigim ilaci soylemeyi unuttum. Bazi yerlerde bu ilacin icindeki madde kullandigim antidepresanin etkinligini artirabilecegini yaziyor baska bir doktora sordum saat araliklarla kullanabilirsin sorun olmaz dedi. Kendimi cok gergin hissediyorum. Vesvesemi yapiyorum bilmiyorum. Bu tarz ilaclari ayni gun kullananlar varsa bana yardimci olurlarsa cok sevinirim...

Son düzenleme:
Dr.a telefonla ulasmaya sormaya calisin bence ama korktugunuz gibi bisey oldugunu sanmiyorum.panik atak herseyi kotu dusunmemize sebeb malesef.acil sifalar
Pazartesiye kadar ulasmam pek mumkun degil malesef. Banada panik ataktan dolayi kotu dusunuyormusum gibi geliyor ama engel olamiyorum ne yazikki. Cevapladiginiz tesekkur ederim.

Başka bir doktora sormuşsunuz, aralıklı kullanınca zararı olmaz demiş.
Burda doktor bir üye yoksa, alacağınız cevap sağlıklı olmayacaktır.
İçiniz rahat etmiyorsa çevrenizde, danışacak ikinci bir doktor bulmaya çalışın.
Acil şifalar diliyorum.

Sizden bir de ricam olacak.
Kullandığınız psikiyatri ilaçlarının adını ve dozunu burda açıkca paylaşmayın ki kendi kendine panik atak teşhisi koymuş üyeler,
alıp kullanmaya kalkmasın.
Bizim ülkemizde ne yazık ki eş-dost tavsiyesi ile ilaç özellikle de antidepresan kullanmak,
son derece sıradan bir durum.
İnternetten teşhis koymak da vaka-i adliyeden.
Dikkatli olmakta fayda var.

Panik ataktan dolayi boyle dusunuyosunuz eger icinize sinmiyosa pazartesyi bekleyip doktorunuza sorun genelde 1 ini sabah 1 ini aksam aldiginizda sorun olusturmaz

Başka bir doktora sormuşsunuz, aralıklı kullanınca zararı olmaz demiş.
Burda doktor bir üye yoksa, alacağınız cevap sağlıklı olmayacaktır.
İçiniz rahat etmiyorsa çevrenizde, danışacak ikinci bir doktor bulmaya çalışın.
Acil şifalar diliyorum.

Sizden bir de ricam olacak.
Kullandığınız psikiyatri ilaçlarının adını ve dozunu burda açıkca paylaşmayın ki kendi kendine panik atak teşhisi koymuş üyeler,
alıp kullanmaya kalkmasın.
Bizim ülkemizde ne yazık ki eş-dost tavsiyesi ile ilaç özellikle de antidepresan kullanmak,
son derece sıradan bir durum.
İnternetten teşhis koymak da vaka-i adliyeden.
Dikkatli olmakta fayda var.
Cok haklisiniz ne yazikki bazi arkadaslar doktor recete etmeden tavsiyeler uzerine ilac kullanmakta. Konuyu duzenleyecegim. Icime sinmezse baska bir doktora daha danisacagim. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Panik ataktan dolayi boyle dusunuyosunuz eger icinize sinmiyosa pazartesyi bekleyip doktorunuza sorun genelde 1 ini sabah 1 ini aksam aldiginizda sorun olusturmaz
Banada panik atak boyle dusunmeme sebep oluyormus gibi geliyor. Zaten doktorlar birini sabah birini aksam recete etmisti. Olmadi pazartesiyi bekleyip soracagim. Yorumunuz icin tesekkurler.

Bişeycik olmaz rahat ol.
Yıllardır antidepresan kullandığım için biraz tecrübeliyim.
Vesvese yapıosun.
Banada oyle geliyor cunku sizin gibi yillarca antidepresan kullananan insanlar ve mutlaka baska ilaclar kullandiklarida oluyodur. Bunu goz onunde tutarak bu tarz ilaclari ona gore yaziyorlardir herhalde. Ama icimde de ya bisey olursa duygusu. Gercekten bu panik bozukluk cok zor bir durum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Yorumunuz icin cok tesekkur ederim.

Öncelikle geçmiş olsun.Antidepresanı yeni almaya başladıysanız daha fazla kötü olmuş olabilirsiniz.Bende uzun süre kullandım bir keresinde doktorun verdiği ilaç beni daha da kötü yapmıştı.Doktor bazı ilaçların bazı kişilere bu şekilde etki edebileceğini söyledi.2 3 hafta içinde azalmazsa bence doktorunuzla tekrar görüşün başka ilaç verir muhtemelen size.

Back