- 23 Ağustos 2012
- 49.977
- 1
- 232.070
- 798
Merhabalar önerileriniz için teşekkür ederim.
Ben hiç hastalık gözüyle bakmadım kendime heyecanlı oluşuma verdim teşhis konulan dek.ailemden babamda öyleydi çünkü
Doğumdan sonra mutlaka uzman yardımı alacağım.
Şimdi doğum öncesi alacağım her yardım beni iyice gerecek ve strese sokacak tahmin edebiliyorum.yani normal doğum kolay geçsin diye bir çok aktivite toplu oluşumlar nefes egzersizleri vs hiç biri beni rahatlatmıyor aksine daha kötü oluyorum. bunun için şuan doğum öncesi terapiste gitmek Fikri beni neden korkutuyor onu da bilmiyorum
Benimki genel değildi yine belden uyusturmaliydi ama benim panigim tutup bağırmaya basliyinca o an sakinleştirici verdiler dozunda..hafif baygın oluyorsun doğum bitene kadarMerhaba genel anestezi istiyorum olsun gitsincunku o anı canlandırmak bile beni korkutuyor.
Bu bana tuhaf geldi…insanlari keyfi sezeryan yapiyolar, bu dr neyin pesindeMerhaba.bu ısrarı bende anlamadim.normal doğum diyor başka bir şey demiyor tıbbi zorunluluk olmadıkça olmaz diyor bebeğin kilosu vs
Ben de belden uyusturmali oldum, uyaniktim ama aynı hastanede uyutularak doğum yaptırılan hamileler de gördüm, yatisim yapılmadan önce ki bazı hamileler tamamen uyutulmak istiyor. Size neden böyle bir hak tanimamis bana çok tuhaf geldi. Böyle bir hakkı yok ki.Saçma bir ısrar .benim anestezi doktorum da kabul etmedi genel anestezi istedim panik atagim var dedim belden uyusturmali yapacağız dedi ,sezaryen doğumda uyutamayiz dedi .. doğuma girdim yıktım amaliyathaneyi saniyesinde uyuttular
Benim gittiğim özel hastane de normal doğum yandaşıydı. Ben son gün dayanamadım. Gelmişim 40 haftama hala tık yok. İyi ki gitmişim tansiyonum 16 ya fırlamış, doğuma 22 ile girdim. Ondan sonra da bende travma kaldı. 4 ay delirdim resmen. Belki ondan şimdi de böyleyimdir hxjdjdBu bana tuhaf geldi…insanlari keyfi sezeryan yapiyolar, bu dr neyin pesindeicine sinmiyorsa ozele git
Iyide yani burda doguran kadinlara sorsan 10 kadindan 7 si bence sezeryanlidir. Normal dogum olsunda en yapilmayacak yerde normal dogum diye tutturmanin manasi nedir yani? Hadi yasalarda boyle bi kanun olsa ok, ama herkes kendi seciyo doguracagi tarihi… millet makyajliBenim gittiğim özel hastane de normal doğum yandaşıydı. Ben son gün dayanamadım. Gelmişim 40 haftama hala tık yok. İyi ki gitmişim tansiyonum 16 ya fırlamış, doğuma 22 ile girdim. Ondan sonra da bende travma kaldı. 4 ay delirdim resmen. Belki ondan şimdi de böyleyimdir hxjdjd
Hahah beni görmen lazımdıIyide yani burda doguran kadinlara sorsan 10 kadindan 7 si bence sezeryanlidir. Normal dogum olsunda en yapilmayacak yerde normal dogum diye tutturmanin manasi nedir yani? Hadi yasalarda boyle bi kanun olsa ok, ama herkes kendi seciyo doguracagi tarihi… millet makyajli
Full saclar fonlu giriyo doguma
Dogum nasil olacak bilemiyorsunki..keske hersey planlanabilse.. herkes ister mis gibi girsin dogursun mis gibi ciksinHahah beni görmen lazımdımakyaj malzeme takma kirpik bile götürdüm. Göyaa çıkıcam makyaj falan yapıp çekim yaptırıcam leş gibiydim.
Hastane normal doğum yanlısıydı. Mesela zorunlu sezaryene normal doğum ücreti alıyorlardı ama kendin istersen 3 katı falandı.
Devlet Hastanesi'nde yaptım ben doğumu. devlet çok hastanın isteğine göre davranmıyor aslında iyiki davranmıyor.. genel anestezi de komplikasyon olma uyanama gibi sorunlar olduğu için önermiyorlar.. çok güzel bir doğum oldu benim için tum korkularıma rağmen.Ben de belden uyusturmali oldum, uyaniktim ama aynı hastanede uyutularak doğum yaptırılan hamileler de gördüm, yatisim yapılmadan önce ki bazı hamileler tamamen uyutulmak istiyor. Size neden böyle bir hak tanimamis bana çok tuhaf geldi. Böyle bir hakkı yok ki.
Bu arada, tamamen uyutulmak, belden aşağı uyusturulmaya göre daha zor oluyor. Bu da bir gerçek.
MerhabaGebelik sonrası panik atak geçirdim ve ne kadar zordur bilirim.
Neden ilaç kullanmıyorsunuz ? Bunun için ilaçlar var ve bebeğe zararı olmayan ilaçlar. Bu şekildeyseniz doğumdan sonra ki hormon durumuyla baş etmeniz zor gözüküyor.
Ben direkt özele gittim , her şey normalken acil sezaryene alındım. Ondan sonrasında ise panik atak yaşadım. Eğer böyle bir şeyi bilseydim direkt sezaryen olurdum.
Kendini en iyi tanıyan sensin. Boşu boşuna zorlaştırmaya çalışandan kaç.
Sanırım öyle yapacağım.Bu bana tuhaf geldi…insanlari keyfi sezeryan yapiyolar, bu dr neyin pesindeicine sinmiyorsa ozele git
Merhaba teşekkürlerDevleti bırakıp özele devam edin devlet hastanesi kolay kolay sezeryan doğum yapmıyor. Benim ilki sezeryan olduğu için ikinciyi devlette yaptım ameliyathane de tam mı epidural mı dediler. Panik atağım var heyecan yapmaktan korkuyorum tam olsun dedim anestezi doktoru epidural tavsiye ederim çabuk kendine gelirsin diğer türlü ayılma süresi falan var dedi kabul ettim ama iğneden sonra bacaklar tutmayınca ben heyecan yaptım oksijen verdiler bebek çıkınca hemen sakinleştirici yaptılar. Sonra rahatladım uyuşukluk da geçince kendime geldim yanımda tam bayılan vardı gerçekten çok zor ayıldı. Birazcık cesaret ederseniz epidural sezeryan düşünün bebeğinizi kucağınıza verince herşey geçiyor zaten. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
Doktorunla konus bi sıkıntı yaşarsan uyuturlar hemenMerhaba teşekkürler
Okadar korkagim ki epidural bile yapamam sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?