- 25 Mayıs 2021
- 113
- 15
- 48
arkadaşlar merhaba, ben partnerime normal şartlarda sonsuz güvenimin olduğu bir ilişki içerisindeyim. lakin ne zaman olay hazlara ve ilişki yaşamaya gelse yaşadığımız ilişkiden (sürtünmeli yaşıyoruz bu arada, yargılamazsanız beni çok mutlu edersiniz) sonra her zaman hamilelik endişesi duyuyorum. bir şeyler yaşarken de hep yumurtlama günüme denk geliyor ve ilişkiden 1 hafta geçtikten sonra kasık ağrılarımı hissediyorum, memelerimdeki hassasiyete dikkat ediyorum, bacaklarıma ağrılar giriyor vs vs. ve bunlar ben hamilelik ihtimalini düşündükten sonra gerçekleşiyor.
psikolojik yaptığımı biliyorum çünkü daha önce de böyle şeyler yaşadım. tedavimi aldım, panik atak ve anksiyetem vardı fakat şimdi gayet de iyiyim. lakin partnerimle tekrar bişeyler yaşamak istersem sknradan sorun olmasını istemiyorum. ben bu kasık ağrılarını psikolojik olarak mı çıkarıyorum, yani yalancı gebelik gibi mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim
psikolojik yaptığımı biliyorum çünkü daha önce de böyle şeyler yaşadım. tedavimi aldım, panik atak ve anksiyetem vardı fakat şimdi gayet de iyiyim. lakin partnerimle tekrar bişeyler yaşamak istersem sknradan sorun olmasını istemiyorum. ben bu kasık ağrılarını psikolojik olarak mı çıkarıyorum, yani yalancı gebelik gibi mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim