• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak ve çarpıntı

Amin İnşallah, çok sağolun .umarım dediğiniz gibi olur ah bir düşünmeden durabilsem ,şu anda bile bir elim nabzımda diğeri kronometre ‘de .hayatımda ki en yoğun yaşadığım zamanlar.önerilerinizi dikkate alacağım.bir de çalışıyordum.korona yüzünden evde çok kaldım.büyük ihtimal harekete alışan vücudumu, birden hareketsizliği alıştırınca en ufak eforda kalbım hızlanmaya başladı.
Yakın zamanda saat aldım özellikleri arasında nabız sayısı veriyo ekg çekiyo bu özelliklerini görünce bi süre takıntım başladı habire bakıyorum arada ekg çekiyorum aaa dedim yine geliyo benimkiler hemen o özelliği kapattım ve hiç bakmıyorum unuttum gitti inan birazda herşey bizim elimizde ama oraya odaklanırsak gittikçe daha beter oluyo ben bu konuda müthiş tecrübe edindim daha başka şeylerde varda etkilenme diye anlatmıyorum :)

Size de çok geçmiş olsun.sizi o kadar iyi anlıyorum ki ,hayat kalitesini çok düşürüyor bu durum.yemeklerden sonra kalbim çarpacak ,atağa çevirecek diye yemek yiyemez oldum mesela. 3 kilo vermişim. Ben artık bu işin üstesinden gelmek istiyorum eğer bir şeyler başarabilirsem tabi ki size de dönüş yaparım.
Çok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin inşAllah.. herkese gerçekten şuan o durum içindeyim kaygı artışı ve vücut ısımın arttığını hissediyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah

Yakın zamanda saat aldım özellikleri arasında nabız sayısı veriyo ekg çekiyo bu özelliklerini görünce bi süre takıntım başladı habire bakıyorum arada ekg çekiyorum aaa dedim yine geliyo benimkiler hemen o özelliği kapattım ve hiç bakmıyorum unuttum gitti inan birazda herşey bizim elimizde ama oraya odaklanırsak gittikçe daha beter oluyo ben bu konuda müthiş tecrübe edindim daha başka şeylerde varda etkilenme diye anlatmıyorum :)
Kesinlikle katılıyorum,odaklanmayı bırakmam lazım .ne güzel siz bunu başarmışsınız.benim aklım sürekli orada .iki adım atsam ay kalbim mi çarpıyor düşüncesinde .inşallah ben de odaklanmayı bırakabilirim .aman anlatmayın,daha fena olmayayım:)

Çok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin inşAllah.. herkese gerçekten şuan o durum içindeyim kaygı artışı ve vücut ısımın arttığını hissediyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah
Çok sağolun ,amin inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah siz de atlatırsınız en kısa zamanda .

merhaba cok soran oldu depresyon panik atak kaygi bozuklugu icin tedavi aldim cok fayda gördüm ve almaya devam ediyorum, soran mesaj atan cok olunca tekrar yazmak istedim. benim psikologum corc avci , kendisi cok yardimci oluyor ,atak dönemi nasil basedeceginizle ilgili , nasil kontrol edebileceginizle ilgili. ama burdan fiyat yazmam dogru olmaz diye fiyat yazmamistim cok soran oldu o yüzden ortalama fiyat i yazmak istedim ortalama 300 civari seans ücreti verdim ama sizin hastaliginiza göre belki fiyat oynar bilemicem. özelden mesaj yazabilirsiniz sizi kendisine yönlendirebilirim.terapimi evden aldim yani online, ben memnun kaldim arkadaslar. allah herkese acil sifa versin. cok zor bu panik atak , heralde genetik annemde anneannemde bende var. geceleri falan kalbim güp güp atardi simdi cok daha iyiyim sükürler olsun.

merhaba cok soran oldu depresyon panik atak kaygi bozuklugu icin tedavi aldim cok fayda gördüm ve almaya devam ediyorum, soran mesaj atan cok olunca tekrar yazmak istedim. benim psikologum corc avci , kendisi cok yardimci oluyor ,atak dönemi nasil basedeceginizle ilgili , nasil kontrol edebileceginizle ilgili. ama burdan fiyat yazmam dogru olmaz diye fiyat yazmamistim cok soran oldu o yüzden ortalama fiyat i yazmak istedim ortalama 300 civari seans ücreti verdim ama sizin hastaliginiza göre belki fiyat oynar bilemicem. özelden mesaj yazabilirsiniz sizi kendisine yönlendirebilirim.terapimi evden aldim yani online, ben memnun kaldim arkadaslar. allah herkese acil sifa versin. cok zor bu panik atak , heralde genetik annemde anneannemde bende var. geceleri falan kalbim güp güp atardi simdi cok daha iyiyim sükürler olsun.
Hastalığa göre fiyat oynamıyor bunu nereden çıkardınız seans ücreti sabittir 300 se 300dür 500 se 500 dir he süreyi doktor hastaya göre 5 10 dk uzatır orası doktorun istiyatifine kalmış seansın içeriğinde teşhisini dinleyerek koyar şimdi hastalığı şizofrense 500 600 panikatak ise 300 mü olacak seans bi açıklık getirin anlayalım

Back