Panik atak ve anksiyetesi olup hamile kalanlar yardımcı olabilir misiniz??

Merhaba mesajınızı daha yeni görüyorum ama nasılsınız hamile kaldınız mı. Ben de öğretmenim ilaç kullanıyorum daha doğrusu değiştirdik ama zorlanıyorum hamile kalmaktan çok korkuyorum. İşimde de çok zorlanıyorum bu sebeple siz nasılsınız

Merhaba hamileyim hormonlardan mi bilmiyorum artık stresim hiç kalmadı diyebilirim inşallah siz de iyi olursunuz ilaç kullanmadım ve hamilelikten sonra da böyle olursam kullanmayı düşünmüyorum

Merhaba hamileyim hormonlardan mi bilmiyorum artık stresim hiç kalmadı diyebilirim inşallah siz de iyi olursunuz ilaç kullanmadım ve hamilelikten sonra da böyle olursam kullanmayı düşünmüyorum
Sizin adınıza çok sevindim. Bazı annelere hormonlar iyi geliyor diyorlar siz onlardansınız demek. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sizin adınıza çok sevindim. Bazı annelere hormonlar iyi geliyor diyorlar siz onlardansınız demek. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim inşallah siz de bu sorunları atlatıp çok mutlu olursunuz inşallah hamile kalıp ben gibi bebeğinizi beklersiniz

Acaba düşük yapmanız antidepresandan mı? Hangi ilaçları kullanıyodunuz düşük yaptgnz bebegınızde? Bende entidepresan kullanarak hamıle kalmak istıyorum ama etkilenip düşecek diye korkuyorum

Merhabalar. Ben de yaklaşık 1 senedir anksiyete ve panik atak sebebi ile paxil 10 mg kullanıyorum. Arada atak gelirse de 0,5 mg xanax kullandım ama o kadar sık gerek kalmadı. Çocukluğumdan beri malesef kaygı bozukluğu ve panik atak şikayetim hep vardı. Şimdi ilaçlara devam ederken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Plansız bir gebelik. Öğreneli 4 gün oldu. Malesef gece gündüz fark etmiyor, ne zaman uykuya dalacak olsam anında çarpıntıyla yerimden zıplıyorum. Asla uyuyamıyorum. Bugün hem psikiyatristim hem de kadın doğumcum ile görüştüm. İkisi de bu dönemde güvenle kullanılabilecek olan lustrali önerdiler. Sabah yarım kullanacağım. Bilmiyorum belki bu bilgi bile rahatlatır beni ve kullanmama gerek kalmaz. Ama benim kişisel fikrim şu ki; eğer ilaç kullanmayı her gün ölüp bayılmaktansa ya da kafada kurup kurup çıldıracak gibi olmaktansa önerilen dozda ilaç kullanımı hem anne hem bebek için daha sağlıklı. Umuyorum hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kullanıyormusun ilacı. Nasıl oldun.

Cocuk yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…