- 1 Ağustos 2014
- 1.442
- 4.333
instagramda panikatakdestekplatformu sayfası var, atağa farklı gözle bakmayı sağlıyor bakmanızı öneririm mutlakaMerhaba ben 26 yaşındayım 5 yıldır panik atak hastasıyım bu 5 yıldır ara ara bırakıp tekrar başlayarak ilaç kullanıyorum. En son gittiğim doktor terapi önerdi ve bugün ilk seansıma gittim benden bilgiler alarak 2 tane travmamın olduğunu ve bunun için bir kaç seans edmr sonrası da bilişsel davranışçı terapi uygulayacağını söyledi bu arada travma dediysem aklınıza kötü senaryolar gelmesin insanlık için küçük benim için büyük şeyler diyebilirim:) yani size söylense nolcak canım bundan diyebilirsiniz.Bu arada doktorum güven verdi daha önce gittiklerimin yanında gerçekten terapi ile ilgili eğitimi ve bilgisi olan bir doktor diyebilirim onda sıkıntı yok fakat yüksek bir ücret talep ediyor ve terapi aralarımın uzun olmamasını özellikle belirtti. Ve bana terapi görüceksen maddi olarak kendini hazırlayıp gelmelisin dedi bu cümlesiyle beni biraz demoralize etti. Sorum şu ki bu terapileri görüp gerçekten faydasını gören var mı tam olarak güvenip inanırsam lanet olsun parasına diyip gidicem o kadar kurtulmak istiyorum kaygılı halimden. Ama bir yandan da yaşadığımız dünya para etrafında döndüğü için acaba hepsi para tuzağı mı diye düşünüyorum. Deneyimleri olan arkadaşlarım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim