- Konu Sahibi cerenseren
-
36 yaşındayım. 12 yıldır panik atak tedavisi görüyorum hamile kalmayı çok istiyorum. yaşım gereği riskli gebelik grubuna giriyorum.benim durumumda olan ve hamile kalan arkadaşlarımla tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ben hamıleliğimin 7 .ayında panık atak geçirdim.doktoru tavsiyesiyle ilaç kullanmaya başladım tehlikeli ama çok bunaldığın zaman yarın içebilirsin dediler bende öyle yaptım ama ataklarım yinede oluyodu ama hamilelikte panık atak gerçekten berbat bişey ya allah kımseye vermesin hamıleliğimi doyasıya yaşayamadım bile ölüm korkusundan.
benim yengem de dediğiniz gibi panik atak ve yıllardır ilaç kullanıyordu ve istek dışı hamile kaldı ilaçlarını bıraktı başlarda biraz kötüydü fakat şu an iyi 6 aylık hamile:)
merhaba bende 8 senedir panik atak hastasıyım malesef ama işin garibi ne ilaç içiyorm ne bir doktıra gidiyorum ibadet ve tespihle geçiyo hayatım maneviyatta çok önemli hamilelige gelince bende 2 yavrumu kaybettim hastalık beni buldu şimdi gene hamileyim başlarda çok korktum çünkü hastaydım nasıl geçerki bu hastalık ne yaptıysam olmadı sıkıntılar aglama nöbetleri vs izde biliyosunuz hastalıgın seyrini şimdi hamileyim bu hamleligimde çok geçirdim mesela ama bebegim hep firenledi beni size tavsiyem korkmayın inanın çok kötü günler geçirdim rabbime şükrtediyorumki evladımı bana bagışladıgı için doktorlara sordum panik atak bebege asla zarar vermez dediler kendşnşze zarar verirsiniz okadar dediler karnımdaki inanın çok engelliyo beni hafif geçiriyorum mesela dün hiç bir şey olmadan geldi birden yatrken bir korku kapladı hayde çarpıntyı sıkıntı vs eşim sakinleştirdi allahım hepimize yardım etsin hastalık gelince aynı şunu deyin ben kendim yapıyorum bu benim beynimin bir oyunu birine telefon açın yada televizyonu zapikleyin inanın kafayı dagıtınca çok çabuk geçiyo birde deyin gel hastalık bakalım senmı benmı güçlüyüz diye kafa tutun önce beynımız kabullenicekki sonra kendimiz allah yardımcımız olsun
canım sende benim gibi yıllardır tedavi görüyormuşsun. sen ben ve bizim gibi olanlara allah yardım etsin. gerçekten çok çok zor. kesinlikle tedavi esnasında hamile kalıp sağlıklı bebişi olan arkadaşlar olumlu yaşadıkları her şeyi paylaşsın. bunun bana ve bizlere umut ışığı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.off bu dert bende de var((
ben evli değilim ancak yaklasık 10 yıldır ben de pa hastasıyım
sürekli ilaç kullanıyorum yasamayan bılmıyor bırak dıyorlar ancak olmuyor ıste
benım de hayatta en cok ıstedıgım sey cocuk ve ben de bu surecı nasıl ılacsız gecırecegım çok merak edıyorum ve Allah a hep dua edıyorum,Rabbim herkesın yardımcısı olsun .bu hastalık çok zor.
Evet lütfen bizim gbi olup da bebek sahıbı olanlar OLUMLU şeyler anlatsınlar ki,bizde olumlu etkılenelım,,olumsuzları paylasmasınlar bence:)
ben hamıleliğimin 7 .ayında panık atak geçirdim.doktoru tavsiyesiyle ilaç kullanmaya başladım tehlikeli ama çok bunaldığın zaman yarın içebilirsin dediler bende öyle yaptım ama ataklarım yinede oluyodu ama hamilelikte panık atak gerçekten berbat bişey ya allah kımseye vermesin hamıleliğimi doyasıya yaşayamadım bile ölüm korkusundan.
canım sende benim gibi yıllardır tedavi görüyormuşsun. sen ben ve bizim gibi olanlara allah yardım etsin. gerçekten çok çok zor. kesinlikle tedavi esnasında hamile kalıp sağlıklı bebişi olan arkadaşlar olumlu yaşadıkları her şeyi paylaşsın. bunun bana ve bizlere umut ışığı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?