• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak olup hamile kalmak isteyenler

cerenseren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
120
2
46
İzmir
36 yaşındayım. 12 yıldır panik atak tedavisi görüyorum hamile kalmayı çok istiyorum. yaşım gereği riskli gebelik grubuna giriyorum.benim durumumda olan ve hamile kalan arkadaşlarımla tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.:58:

merhaba. bende bir panik atak hastasıyım yaşım 24 hamile kalmak istiyorum bende elbette ama bu atakla biraz zor geçer gibi gelio bana . normal zamanımda bile çok kötüyüm hamile kalırsam nasıl geçiririm bu hamilleliği birde anneden çocuğa etki ediyomuş. bende çok istiyorum hamile kalmak. ama yaşınız daha erken bence riskli değil....

ben hamileliğin heyecanıyla atakların daha hafif geçeceğini düşünüyorum. zaten ilk üç aydan sonra ilaç kullanımı devam edilebiliryormuş. çok merak ediyorum acaba bizim durumumzda olup tedavi görürken hamile kalan oldumu?

36 yaşındayım. 12 yıldır panik atak tedavisi görüyorum hamile kalmayı çok istiyorum. yaşım gereği riskli gebelik grubuna giriyorum.benim durumumda olan ve hamile kalan arkadaşlarımla tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.:58:

arrkaşlar aranızda tedavi olurken hamile kalan hiç olmadımı? sizlerle bunu paylaşmak istiyorum .konuyla ilgili yaşayan varsa tecrüberini anlatabilirmi? kendimi bu konuda yalnız hissediyorum paylaşımlarınızı bekliyorum.:58:

Merhaba bende 7 senedir pa hastasıyım ve ilaç kullanıyorum 5 senelikte evliyim.. Bir dış gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendiğimde sevinmem 1 saat bile sürmedi o heyecan bana fazla geldi ve ataklar çok yoğun bir şekilde başladı.. O kadar kötü oldum ki bebek istiyor olmama rağmen aldırmayı düşündüm.. Allahtan ki dış gebelik çıktı ve bir iğneyle halloldu şimdi ise ödüm kopuyor hamile kalmaktan çok zor bir hastalık yaşamayan anlamaz Allahımm gerçekten kimsenin başına vermesin.. Ne çok mutluluk ne çok heyecan ne çok üzüntü hepsi tetikliyor ataklarımı üniversite mevzunu olmama rağmen iş var ama bu hastalık yüzünden çalışamıyorum.. çünkü o zaman heyecan yapıyorum herkes gibi ama sonra ataklar çok şiddetli gelmeye başlıyor.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :(

ben bu atakların geçeceğine inanıyorumbi bırakabilsem keşke tedavim bunun üzerine görüyorum canım ama bebeği çok istiyorum bu yüzden mutsuzum :50:

benim yengem de dediğiniz gibi panik atak ve yıllardır ilaç kullanıyordu ve istek dışı hamile kaldı ilaçlarını bıraktı başlarda biraz kötüydü fakat şu an iyi 6 aylık hamile:)

off bu dert bende de var :(((
ben evli değilim ancak yaklasık 10 yıldır ben de pa hastasıyım
sürekli ilaç kullanıyorum yasamayan bılmıyor bırak dıyorlar ancak olmuyor ıste
benım de hayatta en cok ıstedıgım sey cocuk ve ben de bu surecı nasıl ılacsız gecırecegım çok merak edıyorum ve Allah a hep dua edıyorum,Rabbim herkesın yardımcısı olsun .bu hastalık çok zor.

Evet lütfen bizim gbi olup da bebek sahıbı olanlar OLUMLU şeyler anlatsınlar ki,bizde olumlu etkılenelım,,olumsuzları paylasmasınlar bence:)

ben hamıleliğimin 7 .ayında panık atak geçirdim.doktoru tavsiyesiyle ilaç kullanmaya başladım tehlikeli ama çok bunaldığın zaman yarın içebilirsin dediler bende öyle yaptım ama ataklarım yinede oluyodu ama hamilelikte panık atak gerçekten berbat bişey ya allah kımseye vermesin hamıleliğimi doyasıya yaşayamadım bile ölüm korkusundan.

ben hamıleliğimin 7 .ayında panık atak geçirdim.doktoru tavsiyesiyle ilaç kullanmaya başladım tehlikeli ama çok bunaldığın zaman yarın içebilirsin dediler bende öyle yaptım ama ataklarım yinede oluyodu ama hamilelikte panık atak gerçekten berbat bişey ya allah kımseye vermesin hamıleliğimi doyasıya yaşayamadım bile ölüm korkusundan.

gecmıs olsun canım,,,

pekı ılk defa hamılelıkte mı oldu oncesınde de gecırmısmıydın ?

merhaba bende 8 senedir panik atak hastasıyım malesef ama işin garibi ne ilaç içiyorm ne bir doktıra gidiyorum ibadet ve tespihle geçiyo hayatım maneviyatta çok önemli hamilelige gelince bende 2 yavrumu kaybettim hastalık beni buldu şimdi gene hamileyim başlarda çok korktum çünkü hastaydım nasıl geçerki bu hastalık ne yaptıysam olmadı sıkıntılar aglama nöbetleri vs izde biliyosunuz hastalıgın seyrini şimdi hamileyim bu hamleligimde çok geçirdim mesela ama bebegim hep firenledi beni size tavsiyem korkmayın inanın çok kötü günler geçirdim rabbime şükrtediyorumki evladımı bana bagışladıgı için doktorlara sordum panik atak bebege asla zarar vermez dediler kendşnşze zarar verirsiniz okadar dediler karnımdaki inanın çok engelliyo beni hafif geçiriyorum mesela dün hiç bir şey olmadan geldi birden yatrken bir korku kapladı hayde çarpıntyı sıkıntı vs eşim sakinleştirdi allahım hepimize yardım etsin hastalık gelince aynı şunu deyin ben kendim yapıyorum bu benim beynimin bir oyunu birine telefon açın yada televizyonu zapikleyin inanın kafayı dagıtınca çok çabuk geçiyo birde deyin gel hastalık bakalım senmı benmı güçlüyüz diye kafa tutun önce beynımız kabullenicekki sonra kendimiz allah yardımcımız olsun :29::29::29:

benim yengem de dediğiniz gibi panik atak ve yıllardır ilaç kullanıyordu ve istek dışı hamile kaldı ilaçlarını bıraktı başlarda biraz kötüydü fakat şu an iyi 6 aylık hamile:)

gerçekten bırakabildiyse ne mutlu. darısı ben ve benim durumumda olan bütün arkadaşlarımın başına. allah yengenize hayırlı doğum ve hayırlı bebek nasip etsin canım

merhaba bende 8 senedir panik atak hastasıyım malesef ama işin garibi ne ilaç içiyorm ne bir doktıra gidiyorum ibadet ve tespihle geçiyo hayatım maneviyatta çok önemli hamilelige gelince bende 2 yavrumu kaybettim hastalık beni buldu şimdi gene hamileyim başlarda çok korktum çünkü hastaydım nasıl geçerki bu hastalık ne yaptıysam olmadı sıkıntılar aglama nöbetleri vs izde biliyosunuz hastalıgın seyrini şimdi hamileyim bu hamleligimde çok geçirdim mesela ama bebegim hep firenledi beni size tavsiyem korkmayın inanın çok kötü günler geçirdim rabbime şükrtediyorumki evladımı bana bagışladıgı için doktorlara sordum panik atak bebege asla zarar vermez dediler kendşnşze zarar verirsiniz okadar dediler karnımdaki inanın çok engelliyo beni hafif geçiriyorum mesela dün hiç bir şey olmadan geldi birden yatrken bir korku kapladı hayde çarpıntyı sıkıntı vs eşim sakinleştirdi allahım hepimize yardım etsin hastalık gelince aynı şunu deyin ben kendim yapıyorum bu benim beynimin bir oyunu birine telefon açın yada televizyonu zapikleyin inanın kafayı dagıtınca çok çabuk geçiyo birde deyin gel hastalık bakalım senmı benmı güçlüyüz diye kafa tutun önce beynımız kabullenicekki sonra kendimiz allah yardımcımız olsun :29::29::29:

canım benim öncelikle allah sana sabır versin ve bu bebeğini sana bağışlasın. evet ibadetde eminim çok iyi gelir. allah yardımcın olsun canım. inşallah doktorumda bana ilaçlarımı bıraktırırda bende hamile kalabirim bu ilacı bırakamamak beni kahrediyor. bütün mutluluğumun önüne geçiyor daha ağır basıyor. gerçekten yaşamayan bizi anlamaz :43:

off bu dert bende de var :(((
ben evli değilim ancak yaklasık 10 yıldır ben de pa hastasıyım
sürekli ilaç kullanıyorum yasamayan bılmıyor bırak dıyorlar ancak olmuyor ıste
benım de hayatta en cok ıstedıgım sey cocuk ve ben de bu surecı nasıl ılacsız gecırecegım çok merak edıyorum ve Allah a hep dua edıyorum,Rabbim herkesın yardımcısı olsun .bu hastalık çok zor.

Evet lütfen bizim gbi olup da bebek sahıbı olanlar OLUMLU şeyler anlatsınlar ki,bizde olumlu etkılenelım,,olumsuzları paylasmasınlar bence:)
canım sende benim gibi yıllardır tedavi görüyormuşsun. sen ben ve bizim gibi olanlara allah yardım etsin. gerçekten çok çok zor. kesinlikle tedavi esnasında hamile kalıp sağlıklı bebişi olan arkadaşlar olumlu yaşadıkları her şeyi paylaşsın. bunun bana ve bizlere umut ışığı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

sen en azından hamileliğini yarılamışsın canım allah tamamını erdirsin. bence doktor verdiyse ilacı kullan. darısı inşallah ben ve benim gibi arkadaşların başına. kendine iyi bak canım.

canım sende benim gibi yıllardır tedavi görüyormuşsun. sen ben ve bizim gibi olanlara allah yardım etsin. gerçekten çok çok zor. kesinlikle tedavi esnasında hamile kalıp sağlıklı bebişi olan arkadaşlar olumlu yaşadıkları her şeyi paylaşsın. bunun bana ve bizlere umut ışığı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

evet 10 seneyı gectı benım artık ılacsız yasayabılecegıme ınanmıyorum malesef gtmedıgımdr kalmadı benım.tek ısteğim allahtan sağlıklı bir cocuk :) tabı bunun ıcın de once bir eş:))))

evet olumlu paylasımlar ıstıyoruz olumsuzlar yazmasın zaten paniğiz:)))

Back