- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
gidicem devam ederse, tecrübesi olan arkadaşlardan yorum istiyorum belirti olabilir mi yaşadıklarım diyeDoktora mi gitseniz?
gidicem devam ederse, tecrübesi olan arkadaşlardan yorum istiyorum belirti olabilir mi yaşadıklarım diye
Ortamdan uzaklaşarak derin nefes alarak kendime geliyorum.Benim kayinvalidemde de panik atak var o ilacsiz kendi kendine sakinlesemiyor kriz gelince. Sen en son nasıl normale döndün?
Belki panik atak değil sadece fobidir..
Ortamdan uzaklaşarak derin nefes alarak kendime geliyorum.
TeşekkürlerHimm belki panik atağın da seviyeleri vardır bilemiyorum. Mutlaka doktora git canım
geçmiş olsun.. bir anda mı ortaya çıkıyordu yazdıklarınız yoksa herhangi bir şey karşısında mı ?Benim sol tarafta uyusma ve karincalanma, aniden nabzimin yukselmesi, kalp carpintim, olecekmis hissim oluyordu. ilk olarak acile ardindan dahiliyeye ordan kardiyolojiye oradan da psikiyatriye gittim. Kalbimle ilgili bir suru tetkik yapildi sorunun psikolojik olduguna karar verildi.
Ilki kotu bir donemden gecerken aniden ortaya cikti. Sonraki iki gun 4-5 saat arayla devam etti. Iki gece ust uste uykumdan uyanip acillik oldum, ben olecegimi dusunuyordum o kadar kotu durumdaydim gunlugumun bazi sayfalarini yirtmistim kimse okumasin arkamdan diye bir suru tahlil yapildi dahiliye kansizliktandir dedi rahatladim gibi oldu. Aradan 1 ay gecti yine ayni seyleri yasadim bu sefer daha beter kardiyolojiye gittim onlar arastirdi kalbimde bir sey bulamadi. En son psikiyatriye gittim 8 ay antidepresan kullandim sakinlestim.geçmiş olsun.. bir anda mı ortaya çıkıyordu yazdıklarınız yoksa herhangi bir şey karşısında mı ?
Çok geçmiş olsun allah şifa versin. benim karanlıkta nefessiz kalmam terlemem ve denizde nefes alamam şüphe etmeme sebep oldu, günlük hayatımda bir belirti yokIlki kotu bir donemden gecerken aniden ortaya cikti. Sonraki iki gun 4-5 saat arayla devam etti. Iki gece ust uste uykumdan uyanip acillik oldum, ben olecegimi dusunuyordum o kadar kotu durumdaydim gunlugumun bazi sayfalarini yirtmistim kimse okumasin arkamdan diye bir suru tahlil yapildi dahiliye kansizliktandir dedi rahatladim gibi oldu. Aradan 1 ay gecti yine ayni seyleri yasadim bu sefer daha beter kardiyolojiye gittim onlar arastirdi kalbimde bir sey bulamadi. En son psikiyatriye gittim 8 ay antidepresan kullandim sakinlestim.
Bunu en iyi isin uzmani bilir. Umarim hafif bir seydir size de gecmis olsun.Çok geçmiş olsun allah şifa versin. benim karanlıkta nefessiz kalmam terlemem ve denizde nefes alamam şüphe etmeme sebep oldu, günlük hayatımda bir belirti yok
teşekkürlerBunu en iyi isin uzmani bilir. Umarim hafif bir seydir size de gecmis olsun.
son 1 aydır yaşamadım, öncesinde zor bir dönem geçirdim evet.Son zamanlarda yaşadığınız ağır ya da rutininizi bozan bişey yaşadınız mı?
Zaten pat diye çıkmıyor ortaya.birikiyor farkında olmadan.sonra basit bişey tetikliyorson 1 aydır yaşamadım, öncesinde zor bir dönem geçirdim evet.
Geçmiş olsun.tetikleyen bişey oldumuMerhabalar sayfada yeniyim.. Bende de anksiyete bozukluğu var hem ruhen hem fiziken daralıyorum ölüm korkusu ekstrasistoller uyuşma yutkunma sorunu herşey mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?