Panik atak mi başka birşey mi kafayı yemek üzereyim

Geceleri panik atak olduğunda hafif uyku ilacı veriyorlar hiç aksatmayın gidin sersemlik de yapmayan ilaçlar çekmeyin ve uzmana gidin
Zestat verdi 15 mg içeceğim bu aksam kaç gecedir mahfoldum uykusuzluktan.gece panik atak tuttuğu için korkuyorum içmeye uykumda panik atak olursam anlamazsam diye ama icicem böyle uykusuz daha kötü oldum suratım çöktü mahfetti beni uykusuzluk

Hepimiz aynıyız merak etmeyin yalnız değilsiniz bu konuda

Yok yok korkmayın Kardiyoloji psikolojik dediyse ilaçlarınızı için benim de nabzım çok yükseliyor ama benim şöyle panik atak yaşadığımda artıyor

Ben de giderdim baktırmadığım yerim kalmamıştı panik atak yaşamayan asla bilemez bizi

Benim de bazen geceleri aşırı çarpıntı oluyor hatta sabah uyandığım gibi oluyor saatim var ölçüyorum 120 leri geçiyor
Ayni şeyleri yaşıyoruz o zaman.benim gece uyandırıyor uykudan diyelim derin uyuyorum o gece uyanmadim sabah kalkar kalkmaz muhakkak çarpıntı oluyor yataktan doğruldugum gibi başlıyor sizinde öyle mi acaba? Geçen sabah 140 nabzı gördüm ambulans götürdü kırmızı alanda gözlem altında tuttular ve o gün saatlerce sürdü dideral içince sakinleşti panik atak bu kadar uzun sürdüğü oluyor mu bilemiyorum ya hala biraz korkum var ya panik atak degilse diye

Panik atak da bazen maalesef çok uzun sürüyor benim gece üşüyerek uyanmamla başlıyordu birden nabzım artıyordu sabah kalkar kalkmaz anksiyete oluyor bende sürekli hastalık düşünüyorum terapi aldım ben şimdi o kadar takmıyorum önceden olsa branş branş doktorları geziyordum

Çok zor hastalık gerçekten..seneler önce ilk teşhis konulduğunda bile bu kdr kötü olmamıştım iğne iplige çevirdi beni bu sefer.zaten zayiftim iyice eridim.gece uyku ilacını içtim uyuttu beni bir güzel sabah yine yüksek nabizla uyandım ama yanıma su almıştım bir iki yudum su içtim kafamı oraya vermedim on beş dk içinde düştü nabzım Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden çok zor

Nasıl tesadüf bu gece ben de 5 civarı uyandım çok aç olarak uyandım gözlerim kararır gibi oldu nabız aniden yükseldi saatimle ölçtüm 144 çıktı bu hastalık beter maalesef ben uzun süredir iyiydim bu sıra yine yokluyor

Bizim gece atakları olduğu için ya gece ya sabaha karşı geliyor çarpıntı benim akşam elim uyuştu hissizlesti o şekilde uyandım bir baktım nabzım hızlanıyor hemen su içtim kendimi takmayacagim dedim on bes dk içinde düştü uyumuşum sonra tekrardan 9-10 saat uyku uyudum akşam uykusuzluk beni mahfetmisti

Gece sol tarafımıza döndüğümüzde de üzerine yatıyoruz ya kolumuz uyuşuyor bizzat yaşadım kaç kez o yüzden de olmuş olabilir korkma gece uykusuzluk da çok kötü ben de günlerce uyumadığımı bilirim benim önceden gündüz olurdu panik atak şimdi gece uyanınca ve sabah uyandığımda

Benimde öyle gündüz olurdu şimdi gece veya sabah oluyor ama gece ve sabah olanı en kötü olanı iclerinde

Merhaba haşimato bende de var henüz gitmedim anti tpo1300 çıktı bu dediğimiz bende de oluyor sürekli vucudum ağrıyor gece bazen nefessiz kalıp uyanıyorum kalbim atıyor güm güm

verdiği ilaçları mutlaka kullanın 9 yıldır panik atak hastasıyım her gün acillere koşardım size verilen ilaçları kullanıyorum 20 mg ve çok şükür bir kaç yıldır bi sıkıntım yok bazen arada oluyor ama nadir şimdi extrasistol başladı ben de geceleri uyuyamıyorum pat pat bir şey göğsümün ortasında kalpte erken vuru diyorlarda napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…