Panik atak mi başka birşey mi kafayı yemek üzereyim

Anladım canım o zaman kendini rahatlatıcı meditasyon müzikleri açıp öyle uyumaya çalış inşallah faydası olur
Valla uyumaya korkar oldum gece yatağa yattım mi başlıyor acaba yine aynısı olucak mi diye kaygılar sonra her gece aynı sey oluyor akşam jki kere daldım ikisininde de kalp çarpıntısı ile uyandım

Banada secita verdi uyku içinde zestat verdi ama uyku ilacını içmeye korkuyorum ya uykumda panik atak olursa ve ben derin uyuyup uyanamazsam diye korkuyorum
Bende aynı sekılde korkarak uyku ıcın verılenı kullanmamıstım
Ama arkadasımda oanık atak yok uyku bozuklugu ıcın verılen uyku ılacını ıcmezse rahat uyuyamadıgını soyluyordu

Suan 1 senedır antıdepresan kullanıyorum o sorunlar gectı . Lutfen ılacına devam et bıkac ay ıcınde gececek

Panik atak sizde de uykusuzluk yaptı mi böyle

Bende de panik atak var bayadır ilaç psikoterapi aldım iyiyim doğumdan sonra yine kötüyüm bu aralar ama sana tavsiyem doktor istemese bile sen iste 24 saatlik EKG holter baktır benim de öyleydi ekstra atımlarım çıktı tansiyonum da yükseliyor genel olarak hala tansiyon çarpıntı ilaçları kullanıyorum yani sebep sadece psikolojik olmuyor maalesef ekstra atımlar yüzünden panik atak hastası oldum başından bilip ona göre tedavi olsaydım böyle ilerlemezdi kaç yıl sonra aklıma geldi istemek

Çok geçmiş olsun..doktorunuz hangi ilacı verdi ek atimlar için

Beloc 25 mg kullandım bende ama çok tansiyonumu düşürdü dideral kullanıyorum şuanda ama beloc daha etkili sanki
Valla bence çok fark etmiyor desem yalan olmaz yaşam tarzı değişikliği çok iyi gelmişti bana ama küçük bebeğim var diye değişiklik değil sadece yaşamaya çalışıyorum desem yeridir beloc 4 tane kullanıyordum bazen yine aynıydı olunca bazen geçmek bilmiyor

Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah duzeliriz biran önce hepimiz

Panik atak sizde de uykusuzluk yaptı mi böyle
Evet 16 senedir ooooo
Devamlı gece uyurken birden uykumdan cırpınarak uyanır
Sabahlara kadar balkonda gezerdım
Okadar uykum varki
Gözüm kapanıyorken birden yine kalbimin carpıntısıyla ırkılıyorum
Sabaha kadar bir sıçra
Arada Rüya gör
Sabah hiç uyumamış gibi kalk
Gun ıcınde uykulu gez
Gece olmasını ıstemezdım
Bırden nefesım kesılıyor koluma agrı gırıyor
Tamam gıdıyorum dıyorum o an evın ıcınde kosturuyorum
Kendımı soguk suyun altına atıyorum
Yer ayaklarımdan kayıyor o an gıdıyorum dıyorum
O buz gıbı suda ıslak halımle kımlıgımı alıp eşime bagırıyorum koş koş acike götür beniii…
Tabi 16 senedir senelerce gecelerı gündüzleri acıle kostugum için artık pek umursamıyor
Umursamıyorda degılde o gececek dıyor
Ama onun o sakınlıgı benı daha cok gerıyor

Birgün sol koluma agrı girer birden uyuşur
Birgun kalbıme agrı gırer
Birgün ıkı atar bır atmaz
Carpıntı olurken arada durur
Nabzım yükselir yada düşer
Elımde tansıyon aletı gezerım

Sabaha kadar nasıl tarıf edeyım gercekten yaşarken can çekişiyorum

Beloc 25 mg kullandım bende ama çok tansiyonumu düşürdü dideral kullanıyorum şuanda ama beloc daha etkili sanki
Onu nıye kullanıyorsun
Banada onun gıbı bır ılac verdıler nabzım 40 lara düştü
Sen ömür boyu bunu kullanacaksın dedı
Yok bır hafta kullanamadım bıraktım
Bızımkı panık ataktan
Kalple ılgılı sıkıntımızdan degılkı

Çok geçmiş olsun..ben ne gece ne gündüz uyuyamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Devamlı kullanmayacağım zaten ataklarim hafifleyene kadar kullanırsın dedj doktor sonra gerek kalmaz dedi

Banada taktılar 1500 mü neydı ek atımlar fılan cıkmıstı galıba
Beloc tarzı bır ılac verdı omur boyu kullanacaksın dedı
Bır hafta kullanamadım tansıyonum nabzım düştü
Rezıl oldum bıraktım
Bende kansızlık var onu düzeltmeye calısınca bırde antıdepresan kullanıyorum onunla gectı

Geceleri panik atak olduğunda hafif uyku ilacı veriyorlar hiç aksatmayın gidin sersemlik de yapmayan ilaçlar çekmeyin ve uzmana gidin

Xanax kullanmıstım bı ara
Sımdıde yazdırdım ama ıcmeyede korkuyorum
15 sene once ıcmıstım
Benım e nabızı bı gorun gunluk doktor girişi var
Gezmeye gıder gıbı doktora gıdıyorum
Bırde ınanmayıp aynı bolumun farklı hastanelere gıdıyorum
Isyan etmek ıstemıyorum ama gercekten zor hayatımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…