- 24 Ekim 2024
- 41
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi sevoli2276
Panik atak olabilir benim de belirtilerim böyle doktor teşhisi değil ama öyle olduğunu düşünüyorum, gece veya sabahları kalp çarpıntısıyla uyanıyorum kalp atışımı ağzım da hissediyorum resmenGerçekten kafayı yemek üzereyim bir haftadır gözüme gram uyku girmiyor hayatımda ilk defa böyle uykusuzluk çekiyorum tam uykuya dalıyorum kalp çarpıntısı ile uyanıyorum gece uyusam bile sabah yataktan kalkar kalkmaz kalp çarpıntısı başlıyor geçen sabah nabzım 140 a çıktı acillik oldum hemen kardiyoloji doktoruna gittim eko EKG hepsi çekildi sonuç sinüs taşikardisi.ayni zmaanda hashimoto hipotiroidi hastasıyım.ozellikle geceleri oluyor çok uykusuzluk çekiyorum çok zayıfladım kilo verdim özellikle geceleri olması beni korkutuyor ve sabah erken saatlerde zirveye çıkıyor nabzım psikiyatriye de gittim panik atak dendi ama ikna olamıyorum bir türlü panik atak böyle mi oluyor ne olur başına gelenler yazar misiniz bu süreçte çokta kilo verdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Gece bir buçuk iki gibi uyaniyorum uyusam bile ve mutlaka kalp çarpıntısı ile uyanıyorum bazı geceler derin uyuyorum ve sabah kalktığımda yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bu seferde çarpıntı kalbim çok hızlı atıyor zirveye ulaşıyor resmen sizinde böyle mi oluyorPanik atak olabilir benim de belirtilerim böyle doktor teşhisi değil ama öyle olduğunu düşünüyorum, gece veya sabahları kalp çarpıntısıyla uyanıyorum kalp atışımı ağzım da hissediyorum resmen
Evet bir bir anlattığınız her şeyi yaşıyorum kardiyolojiye gitmeyi de düşünüyorum daha gitmedim bazen çok beter oluyorum derin nefesler alıp veriyorum o an ne yapıyorsam pozisyon değiştiriyorum. Mesela oyuruyorsam Uzanıyorum veya tam tersi nabzımı normalde çekmeye çalışıyorum ve işe yarıyorGece bir buçuk iki gibi uyaniyorum uyusam bile ve mutlaka kalp çarpıntısı ile uyanıyorum bazı geceler derin uyuyorum ve sabah kalktığımda yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bu seferde çarpıntı kalbim çok hızlı atıyor zirveye ulaşıyor resmen sizinde böyle mi oluyor
Gecmis olsun Panik Atak. aynilarini yasadim simdi antidepresan bagimlisiyim hapi birakmayinca cok iyiyim birakinca aynilari oluyor.Gerçekten kafayı yemek üzereyim bir haftadır gözüme gram uyku girmiyor hayatımda ilk defa böyle uykusuzluk çekiyorum tam uykuya dalıyorum kalp çarpıntısı ile uyanıyorum gece uyusam bile sabah yataktan kalkar kalkmaz kalp çarpıntısı başlıyor geçen sabah nabzım 140 a çıktı acillik oldum hemen kardiyoloji doktoruna gittim eko EKG hepsi çekildi sonuç sinüs taşikardisi.ayni zmaanda hashimoto hipotiroidi hastasıyım.ozellikle geceleri oluyor çok uykusuzluk çekiyorum çok zayıfladım kilo verdim özellikle geceleri olması beni korkutuyor ve sabah erken saatlerde zirveye çıkıyor nabzım psikiyatriye de gittim panik atak dendi ama ikna olamıyorum bir türlü panik atak böyle mi oluyor ne olur başına gelenler yazar misiniz bu süreçte çokta kilo verdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Evet bir bir anlattığınız her şeyi yaşıyorum kardiyolojiye gitmeyi de düşünüyorum daha gitmedim bazen çok beter oluyorum derin nefesler alıp veriyorum o an ne yapıyorsam pozisyon değiştiriyorum. Mesela oyuruyorsam Uzanıyorum veya tam tersi nabzımı normalde çekmeye çalışıyorum ve işe yarıyor
Atak geldiğinde kalbim öyle bir atiyor ki pat pat diye ses geliyor kalbimden kalbim takılı kalıyor sanki çok korkuyorum dışarıdan duyuluyor yani kalp atışı o dereceEvet bir bir anlattığınız her şeyi yaşıyorum kardiyolojiye gitmeyi de düşünüyorum daha gitmedim bazen çok beter oluyorum derin nefesler alıp veriyorum o an ne yapıyorsam pozisyon değiştiriyorum. Mesela oyuruyorsam Uzanıyorum veya tam tersi nabzımı normalde çekmeye çalışıyorum ve işe yarıyor
Bana da secita ve zestat verdi henüz başlamadım daha bugün gittim zaten ama yarın başlayacağım kısmetse bu gece yine uyku yok yine kalp çarpıntısı ile uyandım kalbim bogazimda atıyordu dideralle rahatladımGecmis olsun Panik Atak. aynilarini yasadim simdi antidepresan bagimlisiyim hapi birakmayinca cok iyiyim birakinca aynilari oluyor.
Peki her uyuduğunuzda mi oluyordu sizinde bır kaç saat dalmışım yine çarpıntıyla uyandım uyumaya korkar oldumPanik atak bende oluyor
Kan degerlerınız nasıl z. Kansızlıkta etkılıyorGece bir buçuk iki gibi uyaniyorum uyusam bile ve mutlaka kalp çarpıntısı ile uyanıyorum bazı geceler derin uyuyorum ve sabah kalktığımda yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bu seferde çarpıntı kalbim çok hızlı atıyor zirveye ulaşıyor resmen sizinde böyle mi oluyor
Kansızlık yok ona da baktılar tiroid hastasiyim ama değerlerim normal araliktaydi bir kaç gün önce.Kan degerlerınız nasıl z. Kansızlıkta etkılıyor
Evet aniden uyanıp korku Max oluyorduPeki her uyuduğunuzda mi oluyordu sizinde bır kaç saat dalmışım yine çarpıntıyla uyandım uyumaya korkar oldum
Çok geçmiş olsun size deEvet aniden uyanıp korku Max oluyordu
Ben antideprasan kullanıyorum önce paxil simdi efexxor iyi geldiÇok geçmiş olsun size de
Banada secita verdi uyku içinde zestat verdi ama uyku ilacını içmeye korkuyorum ya uykumda panik atak olursa ve ben derin uyuyup uyanamazsam diye korkuyorumBen antideprasan kullanıyorum önce paxil simdi efexxor iyi geldi
Bu hayatta olmaz uyumazsanız anksiyete daha çok artar döngüye girersiniz kesinlikle kullanınBanada secita verdi uyku içinde zestat verdi ama uyku ilacını içmeye korkuyorum ya uykumda panik atak olursa ve ben derin uyuyup uyanamazsam diye korkuyorum
Bugün secitaya basliycam zestatida cesaretimi toplayıp icicem bakalım ama benim son bir haftadır aralıksız her gece ataklarim oluyor sanki benim uyumami istemiyor bu hastalık her uykuya daldigimda hızlı nabizla uyanıyorum uyanmayip derin uyuduğumda sabah uyandigimda ise kaçınılmaz son atakların zirvesini yaşıyorum nabız 130-140 lari buluyor gerçekten herkeste böyle mi oluyor bende başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladımBu hayatta olmaz uyumazsanız anksiyete daha çok artar döngüye girersiniz kesinlikle kullanın
Sıkıntı yok ilaçlarınızı kullanın 2-3 hafta içinde baya bir iyileşme olacakBugün secitaya basliycam zestatida cesaretimi toplayıp icicem bakalım ama benim son bir haftadır aralıksız her gece ataklarim oluyor sanki benim uyumami istemiyor bu hastalık her uykuya daldigimda hızlı nabizla uyanıyorum uyanmayip derin uyuduğumda sabah uyandigimda ise kaçınılmaz son atakların zirvesini yaşıyorum nabız 130-140 lari buluyor gerçekten herkeste böyle mi oluyor bende başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
İnşallah.. teşekkür ederim.Sıkıntı yok ilaçlarınızı kullanın 2-3 hafta içinde baya bir iyileşme olacak
Sen hapi al canimBana da secita ve zestat verdi henüz başlamadım daha bugün gittim zaten ama yarın başlayacağım kısmetse bu gece yine uyku yok yine kalp çarpıntısı ile uyandım kalbim bogazimda atıyordu dideralle rahatladım