Panik atak hastası olup hamile kalmak isteyenler, bebişlerini kucaklarına alanlar

Hepımizn derdi aynı bende okbym ve 7 haftalık hamileym doktor ilaç kullana bılıcegmı syledi ama korkuyorum byle dayanmak mümkün dgl eminim bebekte etkıleniyodur ilaç icersem bebegmde skntı olur die korkuyorum

mrb arkadaslar herkesın sorunu halıne gelen panık atak ılletınden kurtulmak zor ınanmak gerekıor falan denıor ama ona bıle ınanmıorum artık:) bende panık bozukluk var uc ene ılac kullandım ve suan esımde bende bebek ıstıoruz ama ben cok korkuorum mıde bulantılarım cok olursa ya bısey yıyemezsem dıe sureklı korku ıcındeyım napmam gerekıor:((((((

Bebeğiniz nasıl acaba şu anda? Doktorunuz ne dedi?Ben de hamile kalmak istiyorum ve Lustral kullanıyorum

sadece bende oldugunu dusunurdum oysakı cok ınsan varmıs bazen okadar caresız kalıorkı ınsan cevresındekıler hamıle ama panık atak nedır bılmıolar bız bunuda yasamak zorunda kalıoruz ama yapacak bişeyımız yok ilacsız gecmesı ıcın beklıoruz strestende bebegı olmayanlar varmı yada panık atakta vucudunu asırı etkıleyen dusuncelerınızı bılgılerınızı paylasabılırmısınız

mrb arkadaslar herkesı tek sorunu olan sey paık atak bendede var bırakmak bılmıor ve ben bebek sahıbı olmak ıstıorum bu sekılde dusuncesı olan yada baından gecenler paylasırsa cok sevınırım hepımıze gecmıs olsun

mrb siteye yenı kayıt oldum yazıorum ama kımse cvb vermıor sızın yazınızı okudum bı nebzede olsun rahatladım bende bebek sahıbı olmak ıstıorum ama uc yıldan fazladır panık atak hastasıyım ve okadr cok korkuorumkı ole caresızce beklıorum bu sekılde hamılelık cokmu zor olur