Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir mi bilmiyorum ki çok içimde yaşayan biriyim anlatmayı pek beceremem bunlar tetikliyor olabilir mi bilmiyorum devlete gidiyordum özele para hakgetire amcamın kızı bir doktor numarası verdi ona yazdım oda ağzının ucunda dozunuz yetmiyor olabilir dedi şuan nabzımı ölçtüm 58 çıktı ama beni çok yoruyor
Eğer yüksek miktarda aliosaniz o da nabzinizi düşürebilir.dozunu biraz azaltabilir belki sizde benim gibi panik atak hastasisiniz sanırım kalbinizde sıkıntı var mi
Eğer yüksek miktarda aliosaniz o da nabzinizi düşürebilir.dozunu biraz azaltabilir belki sizde benim gibi panik atak hastasisiniz sanırım kalbinizde sıkıntı var mi
Evet 6 senedir panik atak hastasıyım doğuştan da kalp hastasıyım ara ara bıraktım antidepresan ilaçlarımı sonradan şiddetli anksiyete ye çevirdi kalp ilaçlarımın dozu yüksek değil biri 25 mg biri 10 mg nabzım yüksek olunca zaten rahatsız edici oluyor düşük olunca daha rahat oluyorum