Panik atak başlangıcı dedi :(

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
859
103
Ablalarım , kardeşlerim bir zamandır kaygılı günler yaşıyordum. Üzüntülü, stresli... Herşey 15 gün önce başladı. Bir sabah uyandım yataktan kalktim başım dönüyor. Akabinde enseden bir ağrı girdi . Giriş o giriş.. Sabit bir ağrı değil ensede, sağda, solda , üstte. . Aslında ağrı gibi de değil uyuşma ve baskı hissi gibi.. Panik oldum tabi . Korkularım başladı, korktukça daha beter oldum. . Her korku da acilde aldım soluğu. Dün gece 3 te tomografiye girdim bisey çıkmadı. Bugün nörolojiye gittim. Anlattım uyuşma hissi çeneme indi korkuyorum dedim. Stresli misin dedi . Dün ki tomografi sonucuma baktı temiz dedi. Haftaya Mr randevusu verdi .Psikiyatri servisine yönlendirdi. Orda da anlattım durumu . Panik atak başlangıcı dedi . Secita diye bir ilaç yazdı . İçtim bugün bakalım neler olacak. Hala o baskı hissi geçmiş değil . Boyundan giriyor hafif bir ağrı kafamı sıkıyor sanki var mı böyle olan ? Benim gibi hayat dolu birine ne oldu böyle

Bende kullanıyorum 10 aydır falan ilk 4 ay 10mg ile başladım sonrada 20 mg a devam ediyorum ama pek bir işe yaramiyo sanki sürekli bu göğsümde ağrı mutsuzluk

Bende kullanıyorum 10 aydır falan ilk 4 ay 10mg ile başladım sonrada 20 mg a devam ediyorum ama pek bir işe yaramiyo sanki sürekli bu göğsümde ağrı mutsuzluk
Çok üzüldüm geçmiş olsun sorun neydi? Bende 10mg la başladım doktora gidip ise yaramıyor dediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…