• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak başlangıcı dedi :(

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
859
103
Ablalarım , kardeşlerim bir zamandır kaygılı günler yaşıyordum. Üzüntülü, stresli... Herşey 15 gün önce başladı. Bir sabah uyandım yataktan kalktim başım dönüyor. Akabinde enseden bir ağrı girdi . Giriş o giriş.. Sabit bir ağrı değil ensede, sağda, solda , üstte. . Aslında ağrı gibi de değil uyuşma ve baskı hissi gibi.. Panik oldum tabi . Korkularım başladı, korktukça daha beter oldum. . Her korku da acilde aldım soluğu. Dün gece 3 te tomografiye girdim bisey çıkmadı. Bugün nörolojiye gittim. Anlattım uyuşma hissi çeneme indi korkuyorum dedim. Stresli misin dedi . Dün ki tomografi sonucuma baktı temiz dedi. Haftaya Mr randevusu verdi .Psikiyatri servisine yönlendirdi. Orda da anlattım durumu . Panik atak başlangıcı dedi . Secita diye bir ilaç yazdı . İçtim bugün bakalım neler olacak. Hala o baskı hissi geçmiş değil . Boyundan giriyor hafif bir ağrı kafamı sıkıyor sanki :( var mı böyle olan ? Benim gibi hayat dolu birine ne oldu böyle:(

Ablalarım , kardeşlerim bir zamandır kaygılı günler yaşıyordum. Üzüntülü, stresli... Herşey 15 gün önce başladı. Bir sabah uyandım yataktan kalktim başım dönüyor. Akabinde enseden bir ağrı girdi . Giriş o giriş.. Sabit bir ağrı değil ensede, sağda, solda , üstte. . Aslında ağrı gibi de değil uyuşma ve baskı hissi gibi.. Panik oldum tabi . Korkularım başladı, korktukça daha beter oldum. . Her korku da acilde aldım soluğu. Dün gece 3 te tomografiye girdim bisey çıkmadı. Bugün nörolojiye gittim. Anlattım uyuşma hissi çeneme indi korkuyorum dedim. Stresli misin dedi . Dün ki tomografi sonucuma baktı temiz dedi. Haftaya Mr randevusu verdi .Psikiyatri servisine yönlendirdi. Orda da anlattım durumu . Panik atak başlangıcı dedi . Secita diye bir ilaç yazdı . İçtim bugün bakalım neler olacak. Hala o baskı hissi geçmiş değil . Boyundan giriyor hafif bir ağrı kafamı sıkıyor sanki :KK43: var mı böyle olan ? Benim gibi hayat dolu birine ne oldu böyle:KK43:

Bende kullanıyorum 10 aydır falan ilk 4 ay 10mg ile başladım sonrada 20 mg a devam ediyorum ama pek bir işe yaramiyo sanki sürekli bu göğsümde ağrı mutsuzluk

Bende kullanıyorum 10 aydır falan ilk 4 ay 10mg ile başladım sonrada 20 mg a devam ediyorum ama pek bir işe yaramiyo sanki sürekli bu göğsümde ağrı mutsuzluk
Çok üzüldüm geçmiş olsun sorun neydi? Bende 10mg la başladım doktora gidip ise yaramıyor dediniz mi

Back