• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak anksiyete

Birumutec

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
11
3
6
27
Arkadaşalr selam 8 aylık bir bebegim var emiyor 4 aydır kaygı korku sıkıntı yasıyorum ataklar geliyor geçiyor ölüm gibi yaşamak çok zor oldu adapte olamıyorum sıkıntı çok çarpıntı heycan bayılcak gibi olmak korkmak Ortamda sanki yok muşum gibi sahte geliyor herşey psikiyatri ilaç diyor direk ilgi sıfır psikolog kocaelide önereceğiniz bir doktor varmı yada başka yöntem ?

Arkadaşalr selam 8 aylık bir bebegim var emiyor 4 aydır kaygı korku sıkıntı yasıyorum ataklar geliyor geçiyor ölüm gibi yaşamak çok zor oldu adapte olamıyorum sıkıntı çok çarpıntı heycan bayılcak gibi olmak korkmak Ortamda sanki yok muşum gibi sahte geliyor herşey psikiyatri ilaç diyor direk ilgi sıfır psikolog kocaelide önereceğiniz bir doktor varmı yada başka yöntem ?
Güzel kardeşim seni gayet iyi anlıyorum aynısını ben de yaşadım, mutlaka terapi ve ilaç tedavisi olması gerek ama öncelikle etrafındaki insanlara senin durumunun ne kadar ciddi olduğunu anlatman gerekli, şu an önemli olan senin sağlığın yoksa kimseye faydan olmaz, sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabilesin. Tedaviye başlattıktan sonra kısa zamanda iyileşeceksin merak etme, seninki muhtemelen doğumdan sonra gelen kaygı bozukluğu ve panik, etrafındakiler de sana gerekli ilgiyi göstermediyse yogunlaşmıştır. 🌸🌸🌸🌸

Güzel kardeşim seni gayet iyi anlıyorum aynısını ben de yaşadım, mutlaka terapi ve ilaç tedavisi olması gerek ama öncelikle etrafındaki insanlara senin durumunun ne kadar ciddi olduğunu anlatman gerekli, şu an önemli olan senin sağlığın yoksa kimseye faydan olmaz, sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabilesin. Tedaviye başlattıktan sonra kısa zamanda iyileşeceksin merak etme, seninki muhtemelen doğumdan sonra gelen kaygı bozukluğu ve panik, etrafındakiler de sana gerekli ilgiyi göstermediyse yogunlaşmıştır. 🌸🌸

Bugün psikiyatriye gittim dinlemeden ilaç verdi emziriyorum dedim gece iç dedi sute geçer dedi bende yırttım reçeteyi sinurden psikoloğa gidip terapi almak istiyorum sizce ilaçsız atlatabilirmyn

Bugün psikiyatriye gittim dinlemeden ilaç verdi emziriyorum dedim gece iç dedi sute geçer dedi bende yırttım reçeteyi sinurden psikoloğa gidip terapi almak istiyorum sizce ilaçsız atlatabilirmyn
Bunu aslında doktor bilmeliydi, yani eğer emziriyorum dediyseniz. Anlamak zor bu psikiyatristleri. Bence direkt bir psikolog gidin, biliyorsunuzdur onlar ilaç yazmıyor doğrudan terapi yapıyorlar. Atlatacaksınız merak etmeyin.

Günlük hayatım yok gibi zorla yapıyorum herşeyi gözlerime perde inmiş kafamın arkasında başın hissi heycan korku sıkıntı nefes yetersizliği çarpıntı vs vs bir ortamdasanki sadece buguk sesler gercek değilmiş gibi geliyor tek kalmak hiç istemyrm

Günlük hayatım yok gibi zorla yapıyorum herşeyi gözlerime perde inmiş kafamın arkasında başın hissi heycan korku sıkıntı nefes yetersizliği çarpıntı vs vs bir ortamdasanki sadece buguk sesler gercek değilmiş gibi geliyor tek kalmak hiç istemyrm
Allahım yardımcınız olsun. Emin olun beyniniz size oyun oynuyor, hepsi geçecek ama şu durumda korku sizi hapsetmiş durumda mutlaka iyi bir yardım almalısınız, ne olur pes etmeyin bu sadece psikolojik bir hastalık ve tedavisi var. Birçok insan bunu yaşıyor, yanlız değilsiniz.

Canim benzeri ve daha fazlasi bende de olmustu 2 yil once dogum yaptigimda doktora gitmedim ihmal ettim.sonra cok kotu seyler geldi basima tedavini aksatma ins iyi bi doktora git mutlaka

Güzel kardeşim seni gayet iyi anlıyorum aynısını ben de yaşadım, mutlaka terapi ve ilaç tedavisi olması gerek ama öncelikle etrafındaki insanlara senin durumunun ne kadar ciddi olduğunu anlatman gerekli, şu an önemli olan senin sağlığın yoksa kimseye faydan olmaz, sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabilesin. Tedaviye başlattıktan sonra kısa zamanda iyileşeceksin merak etme, seninki muhtemelen doğumdan sonra gelen kaygı bozukluğu ve panik, etrafındakiler de sana gerekli ilgiyi göstermediyse yogunlaşmıştır. 🌸🌸🌸🌸
Siz iyilestiniz mi benzeri hatta cok daha fazlasini bende yasadim suan kizim 2 yasinda bi cok sey gecti ama yasamiyor hissi hala devam ediyor siz nasil atlattiniz

4 ay annemde kaldim canim kimse beni anlamadi.lohusalik bu kadar surmez simariklik yapma dediler.cok kotu seyler yasayan anlar tedavi ol mutlaka tedavisiz gecmiyor allah yardimcon olsun

Back