- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
Çok teşekkür ederim benm başımdan iki olay geçti ondan sonra böyle oldumPsikolojik destek almaniz lazim. Panik ataklarin altinda yatan korlulari ve stresi cözmeden gecmis. Sükür fiziksel bir sorun yok. Panik ataklar insani gercekten yoruyor, ama terapi görmeden gecmez. Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim benm başımdan iki olay geçti ondan sonra böyle oldumher iki olayda sevdiklerimle ilgiliydi psikiyatri ye gittim doktor beyin buna dayanmaz dedi iki ilaç verdi gün içinde uyku yaptığı için bıraktım
İlaçları bırakmayın başka nasıl geçecek? Uyku yapsın biraz birşey olmaz o kadardan. Her ilacın yan etkisi vardır.Çok teşekkür ederim benm başımdan iki olay geçti ondan sonra böyle oldumher iki olayda sevdiklerimle ilgiliydi psikiyatri ye gittim doktor beyin buna dayanmaz dedi iki ilaç verdi gün içinde uyku yaptığı için bıraktım
Muhtemelen birkaç günlük yan etkisiydi. İlacı bırakmayın.Çok teşekkür ederim benm başımdan iki olay geçti ondan sonra böyle oldumher iki olayda sevdiklerimle ilgiliydi psikiyatri ye gittim doktor beyin buna dayanmaz dedi iki ilaç verdi gün içinde uyku yaptığı için bıraktım
Bunu iki kere yaşadım ilki korona olduğumda ikincisi kürtaj olduğumda. ikisinde de aynı şekilde hastaneden çıkmadım karnım ağrıdı kanserim başım ağrıdı beyin kanaması geçiriyorum hatta öyle saçma hastalıklar buldum ki yok akciğerim söndü nefes alamıyorum daha neler neler. Hatta iş ileri boyutlara gitti önce eve giremedim annemde kaldım günlerce. Sonra evimden çıkamadım markete dahi gitmedim titreme geliyordu dışarı çıkınca. En son psikolojik tedavi görmeye başladım. Şimdi 3 ay oldu çok şükür kendime geldim ilacımıda artık bırakıyorum. Size tavsiyem daha fazla vakit kaybetmeden psikiyatriye gidin. Çünkü bekleyince geçmeyip aksine kötüleyen bir hastalık buMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı varsa bu durumu nasıl atlattiniz ben 23 yaşındayim 2 cocuk annesiyim bundan 8 ay önce hersey yolundaydı hastahane yolunu dahi bilmiyordum hasta olduğum zamanlar bile evde kndi yaptiklarimla iyileşiyordum takıntı yapmıyordum ama artık öyle değil mayıs ayının başından beri hayat bana zindan en ufak bir yerim ağrıdığında hemen kötü hastalık düşünüyorum netten araştırıyorum ve daha da kötü oluyorum atak geçiyorum o süreç içinde 3 kere dahiliye gittim 1 kere genel cerrahi gittim hemotoloji gittim sayısız acillerdeydim çok şükür tüm tahliller ultrason emr tomografi sonuçları hepsi temiz cikti ama ben doktorlara inanmıyorum o derece gelmişim sürekli hastaneye gidip baştan aşağı tüm teknikleri yaptırmak istiyorum ailemden biri en ufak bi rahatsızlığından hemen ağlıyorum kessin kötü birsey var diye kndimi yiyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum Allaha el açıyorum ama yine kötüyüm beynimde hep kötü hastalıklar var hep netten araştırma yapıyorum benm durumda olan varsa lütfen yazın en azından banada iyi gelir kusura bakmayın uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Aynilarini yasiorumMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı varsa bu durumu nasıl atlattiniz ben 23 yaşındayim 2 cocuk annesiyim bundan 8 ay önce hersey yolundaydı hastahane yolunu dahi bilmiyordum hasta olduğum zamanlar bile evde kndi yaptiklarimla iyileşiyordum takıntı yapmıyordum ama artık öyle değil mayıs ayının başından beri hayat bana zindan en ufak bir yerim ağrıdığında hemen kötü hastalık düşünüyorum netten araştırıyorum ve daha da kötü oluyorum atak geçiyorum o süreç içinde 3 kere dahiliye gittim 1 kere genel cerrahi gittim hemotoloji gittim sayısız acillerdeydim çok şükür tüm tahliller ultrason emr tomografi sonuçları hepsi temiz cikti ama ben doktorlara inanmıyorum o derece gelmişim sürekli hastaneye gidip baştan aşağı tüm teknikleri yaptırmak istiyorum ailemden biri en ufak bi rahatsızlığından hemen ağlıyorum kessin kötü birsey var diye kndimi yiyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum Allaha el açıyorum ama yine kötüyüm beynimde hep kötü hastalıklar var hep netten araştırma yapıyorum benm durumda olan varsa lütfen yazın en azından banada iyi gelir kusura bakmayın uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Sizin nasıl ne gibi belirtiler oluyor ben herseyi kafaya takıyorum en ufak ağrıda hemen netten araştırıyorum daha çok kötü oluyorumAynilarini yasiorum
Allah korusun Rabbım.hic bir kulunu.o hastalıkla sınamasın insaAllah cok zor gerçekten hepsi psikolojikmen oluyor beynimizin bizimle oynadığı bir oyun Rabbım bizleri çocuklarımıza bağışlasın insaAllahNisan 2022de basladi hersy ust uste hastalik ameliyat falan geldi basima 2cocugm var onlarn hastaligi sonra hazirand memede brads 3 sold kitleler cikti yasiorm ama yasamak denirse subatta ultrosnm var sirtim agrio kac kere acile gittim kas agrisi dediler tahliller yapildi akciger flmi cekildi genede kendimi yiyorum kansermiym acaba kemiklermemi sicradi die bilmiyorum ama hiciyi degilim aileme anlatmiorum cok takiosun hergn doktorami gidilir diolar psikoljk diolar ole iste
Aminn aminAllah korusun Rabbım.hic bir kulunu.o hastalıkla sınamasın insaAllah cok zor gerçekten hepsi psikolojikmen oluyor beynimizin bizimle oynadığı bir oyun Rabbım bizleri çocuklarımıza bağışlasın insaAllah
Evet izmirdeyim canm.ne yazık ki bnm oglumunda boynun da lenf bezi şişmesi var o da bni çok korkuttu doktor tahlil röntgen ultrason çektirdi çok şükür kötü birsey çıkmadı herhangi bi belirti olmadığı sürece korkmaniza gerek yok dedi doktor şubat başı kontörlü var tekrar sizin oğlunuzda halen o şişlik duruyor muEski mesajlarina baktim izmirdemisin bnde izmirdyim ayrica lenf nodl basliklarina yazmissim ayni seyi yasamisiz bnmd oglumn boynund lenf sismesi oldu mayis 2022de gecen aya kadar gitmedgm doktor kalmadi sonnda biri ultrosn yaptida reaktifmiss korkma dedi hala duruyor takma dedi kbb doktoru
Mayista farkettim cok ortakulak enf geciriyordu her ay doktrdydik egeye goturdum acile artik gelmemden biktilar incelenck boyutta degil dediler takip et dediler buyurse gel dediler tabi ben duramam bir cok ozele gittim kbb doktoruna hepsi 3ay takip et buyuyosa getr dedi sonra ozel atasaglik oraya gitm ordaki bisey yok bunda dedi israrimla tahlil yapti gereksiz ama yapalim dedi bsey yok dedi gidemedigimde telefonla tacz ettim resmen artik suursuzca davraniuodum ama englde olamdm kendime en sonyine hasta die egeye gttim bi ultrosn bakalm dedi uzun suredir ordaysa bakilsin dedi buyudumu dedi hayr dedim ekol hast gttim ord muayne oldu yzd99 bsey yok ama ultrosnla bakablrz dedi cektrdik reaktif yaziodu 0.6mm cok uzn yazdim k.bkma hala duruyor ama boynunu yana yatrinca kocaman duruoEvet izmirdeyim canm.ne yazık ki bnm oglumunda boynun da lenf bezi şişmesi var o da bni çok korkuttu doktor tahlil röntgen ultrason çektirdi çok şükür kötü birsey çıkmadı herhangi bi belirti olmadığı sürece korkmaniza gerek yok dedi doktor şubat başı kontörlü var tekrar sizin oğlunuzda halen o şişlik duruyor mu
internete soruyosan yeter zaten. Kolun kopsa devlete gitsen umursamaz ölümcül değil dikiveririz diye. Ama net öyle mi. Tıklanmak uğruna her haltı yazıyolarMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı varsa bu durumu nasıl atlattiniz ben 23 yaşındayim 2 cocuk annesiyim bundan 8 ay önce hersey yolundaydı hastahane yolunu dahi bilmiyordum hasta olduğum zamanlar bile evde kndi yaptiklarimla iyileşiyordum takıntı yapmıyordum ama artık öyle değil mayıs ayının başından beri hayat bana zindan en ufak bir yerim ağrıdığında hemen kötü hastalık düşünüyorum netten araştırıyorum ve daha da kötü oluyorum atak geçiyorum o süreç içinde 3 kere dahiliye gittim 1 kere genel cerrahi gittim hemotoloji gittim sayısız acillerdeydim çok şükür tüm tahliller ultrason emr tomografi sonuçları hepsi temiz cikti ama ben doktorlara inanmıyorum o derece gelmişim sürekli hastaneye gidip baştan aşağı tüm teknikleri yaptırmak istiyorum ailemden biri en ufak bi rahatsızlığından hemen ağlıyorum kessin kötü birsey var diye kndimi yiyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum Allaha el açıyorum ama yine kötüyüm beynimde hep kötü hastalıklar var hep netten araştırma yapıyorum benm durumda olan varsa lütfen yazın en azından banada iyi gelir kusura bakmayın uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Aynı durumdayız. Bizde izmirdeyiz Aralık başında oğlumun boynunda başını yana çevirdiğinde ortaya çıkan bir sislik farkettim. Ultrason ve kan testi yapıldı boyutu takip edilecek denildi. Enfeksiyon kaynaklı önemli değil deniliyor. 3 doktora sordum üçününde cevabı aynı.fakat benim aklım bana oyunlar oynuyor. doktorların yorumlarını tekrar tekrar aklımdan geçiriyorum bir sorun yok diyip kendimi ikna ediyorum sonra bir bakıyorum kaygılarım korkularım beni ele geçirmiş duaya ve namaza sığınıyorum biraz rahatlıyorum. Ama bu bir kısır döngü sürekli beni dibe çeken bir duygu karmaşası icindeyim. Nasil kurtulunur bilemiyorum.Mayista farkettim cok ortakulak enf geciriyordu her ay doktrdydik egeye goturdum acile artik gelmemden biktilar incelenck boyutta degil dediler takip et dediler buyurse gel dediler tabi ben duramam bir cok ozele gittim kbb doktoruna hepsi 3ay takip et buyuyosa getr dedi sonra ozel atasaglik oraya gitm ordaki bisey yok bunda dedi israrimla tahlil yapti gereksiz ama yapalim dedi bsey yok dedi gidemedigimde telefonla tacz ettim resmen artik suursuzca davraniuodum ama englde olamdm kendime en sonyine hasta die egeye gttim bi ultrosn bakalm dedi uzun suredir ordaysa bakilsin dedi buyudumu dedi hayr dedim ekol hast gttim ord muayne oldu yzd99 bsey yok ama ultrosnla bakablrz dedi cektrdik reaktif yaziodu 0.6mm cok uzn yazdim k.bkma hala duruyor ama boynunu yana yatrinca kocaman duruo
Ne yazık ki öyleinternete soruyosan yeter zaten. Kolun kopsa devlete gitsen umursamaz ölümcül değil dikiveririz diye. Ama net öyle mi. Tıklanmak uğruna her haltı yazıyolar
Canım genelde çoğunlukla enfeksiyon dan oluyor zaten çevremde o şekil çok gördüm doktor başka belirtiler yoksa korkmaniza gerek yok demişti oğlumun daha önce gözle görülüyordu şimdi dediğin gibi boynunu yana çevirince görünüyor Rabbım evlatlarımızı korusun insaAllahMayista farkettim cok ortakulak enf geciriyordu her ay doktrdydik egeye goturdum acile artik gelmemden biktilar incelenck boyutta degil dediler takip et dediler buyurse gel dediler tabi ben duramam bir cok ozele gittim kbb doktoruna hepsi 3ay takip et buyuyosa getr dedi sonra ozel atasaglik oraya gitm ordaki bisey yok bunda dedi israrimla tahlil yapti gereksiz ama yapalim dedi bsey yok dedi gidemedigimde telefonla tacz ettim resmen artik suursuzca davraniuodum ama englde olamdm kendime en sonyine hasta die egeye gttim bi ultrosn bakalm dedi uzun suredir ordaysa bakilsin dedi buyudumu dedi hayr dedim ekol hast gttim ord muayne oldu yzd99 bsey yok ama ultrosnla bakablrz dedi cektrdik reaktif yaziodu 0.6mm cok uzn yazdim k.bkma hala duruyor ama boynunu yana yatrinca kocaman duruo