slm arkadaşlar ben bu rahatsızlıkla ocak ayında tanıştım. ilk başlarda çok kötüydü evde dışarda hiçbir yerde duramıyordum, ellerimi ovalayıp duruyrdum ve hiç oturamıyr evin içinde koridorda gezinip duruyrdum,o kadar çok atak geçiriyordum ki anlatamam allahım kimseye yaşatmasın çok kötü ve zor birsey düzenli psikiyatrise gidiyorum dr çok iyi birisi zaten ialçlar 3-4 haftada yavaş yavaş iyi gelmeye başladı şuan günde 115 mg antidepresan panik atak ilaçı kullanıyrm. çok şükür gecen aylara göre daha iyiyim siz nasılsınız bilmiyrm ama ben çok üzülüp ağladığımda atak geçiriyorum o anda yüzüm sapsarı oluyr gözlerim küçülüyor uykum varmış gibi uyuşuk oluyrm ama hiç oturamıyrm titriyorum kalp çarpıntısı yok ama o anda herseyden çok korkuyrm eşim gel çıkalım arabayla dolanalım yada gezdireym vb ne dese o anda dışarı çıkmakdan herseyden korkuyrm, duşa gir ılık su iyi gelir diyor ama hemen o anda giremiyorum yarım saat sonra falan ancak gireblyrm bu hastalık çok zormuş gercekden bu arada atak sırasında ve normalde sakız gercekden iyi geliyor gevşetiyor şimdilik paylaşacaklarım bunlar inş. derdimizi paylaşarak fikir alış verişinde bulunur birbirimize yardımcı oluruz inş. hepimiz iyileşiriz
merhaba bende panik atak hastasıyım ilk atak geçirdiğimde yeni evliydim acilde serum yemiştim.kabullenememiştim.aradan bir buçuk yıl geçtikten sonra gebeliğimde yaşadım ve her allah ın günü panik atak geçiriyordum.benim panik atağım nefes alamama şeklinde oluyordu.en sonunda kabullendim ve bi süredir artık pek geçirmiyorum.en şiddetlisini doğumdan sonra yaşadım.çok stresli bir dönemdi.yaşadıklarım hiç aklımdan çıkmıyordu.sabaha karşı dört gibi atak yaşadım.
bedenim ilk önce cayır cayır yandı daha sonra ise zangır zangır titredi sanki bedenimden çıktı ruhum ve demek ki ölüm buymuş dedim önceki panik ataklara benzemiyordu.eşim götürdü serum yedim gözümü açtığımda sabah sekizdi.bebeklerime sağolsun annem baktı ve o şokla bir hafta bebeklerime bakamadım o korkuyla ve üzüntüden sütüm kesildi.emzirmeme ve sağmama rağmen gelmedi.tabi lohusalık psikolojisi de eklendi. kabullendim doktor a gittim bi süre ilaç kullandım sonra kendi isteğimle bıraktım aslında devam etmem gerekirdi en güzeli buna sebep olan kişileri ve olayları geride bırakmaktı ve bende bunu yaptım.
o yüzden sende seni üzen ne varsa hayatından çıkar ve seni hiçbirşey in üzmesine izin verme.hiçbirşey i içine atma.
merhabalar geçmiş olsun kızlar panik atak bendede var bende evden ayrılamıyorum aygazı kapattımmı kapatmadımmı,ütünün fişini çektimmi çekmedimmi buna benzer şeyler bir yere gitsem bile aklıma geldiği anda geri dönüyorum.çocuklarımda eşimde bu durumdan şikayetci. psikiyatriye gittim ama sonuç deyişmedi.