slm arkadaşlar ben bu rahatsızlıkla ocak ayında tanıştım. ilk başlarda çok kötüydü evde dışarda hiçbir yerde duramıyordum, ellerimi ovalayıp duruyrdum ve hiç oturamıyr evin içinde koridorda gezinip duruyrdum,o kadar çok atak geçiriyordum ki anlatamam allahım kimseye yaşatmasın çok kötü ve zor birsey düzenli psikiyatrise gidiyorum dr çok iyi birisi zaten ialçlar 3-4 haftada yavaş yavaş iyi gelmeye başladı şuan günde 115 mg antidepresan panik atak ilaçı kullanıyrm. çok şükür gecen aylara göre daha iyiyim siz nasılsınız bilmiyrm ama ben çok üzülüp ağladığımda atak geçiriyorum o anda yüzüm sapsarı oluyr gözlerim küçülüyor uykum varmış gibi uyuşuk oluyrm ama hiç oturamıyrm titriyorum kalp çarpıntısı yok ama o anda herseyden çok korkuyrm eşim gel çıkalım arabayla dolanalım yada gezdireym vb ne dese o anda dışarı çıkmakdan herseyden korkuyrm, duşa gir ılık su iyi gelir diyor ama hemen o anda giremiyorum yarım saat sonra falan ancak gireblyrm bu hastalık çok zormuş gercekden bu arada atak sırasında ve normalde sakız gercekden iyi geliyor gevşetiyor şimdilik paylaşacaklarım bunlar inş. derdimizi paylaşarak fikir alış verişinde bulunur birbirimize yardımcı oluruz inş. hepimiz iyileşiriz