- Konu Sahibi ojelikizzz
Panik atak, panik bozukluk, beklenti anksiyetesi olan bayanlar ise okula gidebiliyor musunuz? Zorlaniyor musunuz, atak geldiginde napiyorsunuz? Ilerde ise baslarsam nolucak diye simdiden en buyuk korkum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gidiyordum atak yaşadığım zaman.
Bir şey yapamazsın ki, geçeceğini bilerek bekleyeceksin sadece.
Ama bilinçli olmak lazım.
Atak bazen çok aniden de geliyor, bazen de kendini belli ediyor.
Belli ettiği zamanlarda hemen hava almaya çalış, telkin et kendini.
Benim öyle süreçlerim de olmuştu.
Fena şeyler tabii ama çabalamak lazım kurtulmak için.
Beklenti anksiyeteni sorduğun soruda da göstermişsin.
İlerde şu olursa ne olacak gibi düşünceler hayatı zehir eder.
Uğur Koşar'ın kitabını okudun mu? Allah de ötesini bırak böyle sorunlar için ilaç olabilecek nitelikte bence.
Kafa yapını değiştirmezsen kurtulamazsın bunlardan çünkü.
Güçlü olmak için elinden geleni yap.
Okudum canim neler yapmadim ki. 3 yildir +ilac tedavisi ve terapi de gordum kendimi de telkin ediyorum olmuyo olmuyo mutlaka geri geliyo. Hiçbir sey dusunmuyorum mesela derste oturuyorum birden boyle sanki ruhum benden cikiyormus gibi oluyo birden basim boyle yere duscek sanki, basim falan donuyo. Bu hastalik tam anlamiyla bitiyor mi yoksa bitecek diye kendimi mi kandiriyorum (
Arkadaslar ofelya thomas a gidin ilacsiz bu dertten kurtulacaksiniz inanmak guc olabilir ben de binbir endise ile gittim ankarada yeri bir anda karar verdim esimle atladik gittik orda bile defalarca atak gecirdim bir sonraki derken vedalastimOkudum canim neler yapmadim ki. 3 yildir +ilac tedavisi ve terapi de gordum kendimi de telkin ediyorum olmuyo olmuyo mutlaka geri geliyo. Hiçbir sey dusunmuyorum mesela derste oturuyorum birden boyle sanki ruhum benden cikiyormus gibi oluyo birden basim boyle yere duscek sanki, basim falan donuyo. Bu hastalik tam anlamiyla bitiyor mi yoksa bitecek diye kendimi mi kandiriyorum (