• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Pandomim'in gelinlik ayakkabıları

hala göremiyorum:((( çok merak ettim ama

pc de filanmı sorun var acaba. bide kk nın eklentisinden eklim senin için :)

$19625135705766066940.jpg $94493836196648331974.jpg $90834523507881773031.jpg $96859764026424112861.jpg

çok şık ..ne güzel pırıl pırıl
hayırlı olsun:71:

teşekkür ederim.

çok güzelmiş :) güle güle giyersin umarımm :16:

teşekkür ederim...

çok güzel çok begendım bende böyle sevıyorum burnu acık ve platformulu nişanlım çok uzun bana en az 10 15 cmlık topuk lazım:))

teşekkür ederim aminnn.

Teşekkür ederim.
tabiki sorabilirsin canım :)
50 Liraya aldım :)
Fatih enes kunduradan. başka modellerde vardı. Eğer istanbuldaysan bakmanı tavsiye ederim kesinlikle. Hem fiyatları uygun hemde çok rahatlar. Başka mağazalarda da denedim ama en rahatı ve uygun fiyatlısı buydu :66::64:

nerdeyse aynı ayakkabılaRIN önü kurdele YERİNE MİNİK TAŞLI OLANINI 10 ay önce 180 liraya almıştım nasıl oluyo bu fiyat farkı biz buralarda kazıklanıyoruzzz :47:

buarada güle güle giyin çok kibar bi ayakkabı..

teşekkür ederim aminnn.

Teşekkür ederim.
Tabiki sorabilirsin canım :)
50 liraya aldım :)
fatih enes kunduradan. Başka modellerde vardı. Eğer istanbuldaysan bakmanı tavsiye ederim kesinlikle. Hem fiyatları uygun hemde çok rahatlar. Başka mağazalarda da denedim ama en rahatı ve uygun fiyatlısı buydu :66::64:

inanmıyorum çok uyguna almışsın..
Güle güle giy.
Mutluluklar

nerdeyse aynı ayakkabılaRIN önü kurdele YERİNE MİNİK TAŞLI OLANINI 10 ay önce 180 liraya almıştım nasıl oluyo bu fiyat farkı biz buralarda kazıklanıyoruzzz :47:

buarada güle güle giyin çok kibar bi ayakkabı..

çok tatlılar:) güle güle giy:3:

cok hos görünüyor :nazar:

inanmıyorum çok uyguna almışsın..
Güle güle giy.
Mutluluklar

Teşekkür ederim arkadaşlar. Güle oynaya giydim çok şükür.

Back