• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Pandomim'in gelinlik ayakkabıları

çok zarif :71:
bende burnu açık ve platform düşünyorum, oyüzden çok beğendim canım, o en güzel gününde güle güle giy inşAllah :16:

Bizim gibi yakın boylarda olan bayanların içinde kalıyor bu platformlu ayakkabılar, ama çok güzel güle güle giyin inşallah.

ayakkabılarını süper çok begendım tatlım, harikaymıs hem kurdeleli hem parıltılı hem yuksek topuklu... 10 numara 5 yıldız, bakalım ben nası denk gelıcek gdıp alıcam bır tane hep aldıgım yerden, nısan ayakkabılarım da buna benzıyordu benım gelınlık ayakkabılarım da bu senınkınden bulursam alırım :32:

çok güzel gerçekten, zaten platform ayakkabıda bi başka havalı oluyo güle güle giy tatlm ben fatihte oturuyorm eneside bilirim, artık bekar arkadaşlara tavsiye ederiz. Rabbim tamamına erdirsın mutluluklar

bende cok beğendim platform topuk ayakkabılar cok moda ve cok zarif duruyorlar allah tamamına erdirsin mutluluklar şimdiden

ayakkabılarını süper çok begendım tatlım, harikaymıs hem kurdeleli hem parıltılı hem yuksek topuklu... 10 numara 5 yıldız, bakalım ben nası denk gelıcek gdıp alıcam bır tane hep aldıgım yerden, nısan ayakkabılarım da buna benzıyordu benım gelınlık ayakkabılarım da bu senınkınden bulursam alırım :32:

fatihte enes kunduradan aldım. sanırım sen karşıda oturuyosun canım. diğer topikten okudum.
kadıköyde de şubesi var. oraya filanda bi bak vardır diye düşünüyorum :)
daha güzelleri senin olsun

çok güzel gerçekten, zaten platform ayakkabıda bi başka havalı oluyo güle güle giy tatlm ben fatihte oturuyorm eneside bilirim, artık bekar arkadaşlara tavsiye ederiz. Rabbim tamamına erdirsın mutluluklar

teşekkür ederim. :69:

bende cok beğendim platform topuk ayakkabılar cok moda ve cok zarif duruyorlar allah tamamına erdirsin mutluluklar şimdiden

teşekkür ederim :69:

teşekkür ederim aminnn.

Teşekkür ederim.
tabiki sorabilirsin canım :)
50 Liraya aldım :)
Fatih enes kunduradan. başka modellerde vardı. Eğer istanbuldaysan bakmanı tavsiye ederim kesinlikle. Hem fiyatları uygun hemde çok rahatlar. Başka mağazalarda da denedim ama en rahatı ve uygun fiyatlısı buydu :66::64:

ayakkabıların çok güzel
mutlulukla ve huzurla giyersin inşallah :16:
birsey sorabilirmiyim..
enes kundurada gelinlik altına güzel babetler varmıydı..nişanlımla boylarım aynı olduğu için babet giymek zorundayım :59: eğer uzun olsaydı kesinlikle bende platform topuk giyerdim..

çok güzelmiş gerçekten... güle güle giyersin umarım :1::1::1:

teşekkür ederim :))

ayakkabıların çok güzel
mutlulukla ve huzurla giyersin inşallah :16:
birsey sorabilirmiyim..
enes kundurada gelinlik altına güzel babetler varmıydı..nişanlımla boylarım aynı olduğu için babet giymek zorundayım :59: eğer uzun olsaydı kesinlikle bende platform topuk giyerdim..

Canım gelinlik altı içinde düz babetlerden vardı.
Dantelli filan babetler vardı. Değşiik şeyler vardı gelinlik için babet olarakta :)
Ben bitanede babet alıcam ne olur ne olmaz yanımda bulunsun.
Hem onların fiyatları daha da uygundur diye düşünüyorum :1:

teşekkür ederim :))

Canım gelinlik altı içinde düz babetlerden vardı.
Dantelli filan babetler vardı. Değşiik şeyler vardı gelinlik için babet olarakta :)
Ben bitanede babet alıcam ne olur ne olmaz yanımda bulunsun.
Hem onların fiyatları daha da uygundur diye düşünüyorum :1:

çok tskler cnm çok yardımcı oldum bana.nerede bulabılırım diye düşünüyordumm :16:
fatihin neresinde tam olarak tarif edebilirmisin...

Gülle gülle giy cok s1k bir ayakabi...Topigi yüksemis beya...

Platforum oldugu icin rahat diyorlar cok merak ediyorum gercekten bu kadar rahat edilirmi bu platform ayakabilarla. Ben günlük giymek icin aldim ama fazla yürüyemiyorum rahat ama fazla yüksek geliyor bana...gülle gülle giy insallah...

Mutluluklar...:nazar:

çok tskler cnm çok yardımcı oldum bana.nerede bulabılırım diye düşünüyordumm :16:
fatihin neresinde tam olarak tarif edebilirmisin...

Canım rica ederim :)
Şöyle tarif edeyim. Fatih durağını geçiyosun.
Ondan sonraki durak Yavuz selim durağı olması lazım.
Hemen o durağın arkasındaki mağaza zaten. otobüsten inmeden bile görürsün :)
Zaten kime sorsanda bilir orda :)

Gülle gülle giy cok s1k bir ayakabi...Topigi yüksemis beya...

Platforum oldugu icin rahat diyorlar cok merak ediyorum gercekten bu kadar rahat edilirmi bu platform ayakabilarla. Ben günlük giymek icin aldim ama fazla yürüyemiyorum rahat ama fazla yüksek geliyor bana...gülle gülle giy insallah...

Mutluluklar...:nazar:

Teşekkür ederim pamuk helva. Gerçekten topuklu olmasına karşın rahatlar.

Back