çok zarif
bende burnu açık ve platform düşünyorum, oyüzden çok beğendim canım, o en güzel gününde güle güle giy inşAllah
çok güzel cnm mutlulukla giyin inş.
Bizim gibi yakın boylarda olan bayanların içinde kalıyor bu platformlu ayakkabılar, ama çok güzel güle güle giyin inşallah.
ayakkabılarını süper çok begendım tatlım, harikaymıs hem kurdeleli hem parıltılı hem yuksek topuklu... 10 numara 5 yıldız, bakalım ben nası denk gelıcek gdıp alıcam bır tane hep aldıgım yerden, nısan ayakkabılarım da buna benzıyordu benım gelınlık ayakkabılarım da bu senınkınden bulursam alırım
çok güzel gerçekten, zaten platform ayakkabıda bi başka havalı oluyo güle güle giy tatlm ben fatihte oturuyorm eneside bilirim, artık bekar arkadaşlara tavsiye ederiz. Rabbim tamamına erdirsın mutluluklar
bende cok beğendim platform topuk ayakkabılar cok moda ve cok zarif duruyorlar allah tamamına erdirsin mutluluklar şimdiden
teşekkür ederim aminnn.
Teşekkür ederim.
tabiki sorabilirsin canım :)
50 Liraya aldım :)
Fatih enes kunduradan. başka modellerde vardı. Eğer istanbuldaysan bakmanı tavsiye ederim kesinlikle. Hem fiyatları uygun hemde çok rahatlar. Başka mağazalarda da denedim ama en rahatı ve uygun fiyatlısı buydu
çok güzelmiş gerçekten... güle güle giyersin umarım
ayakkabıların çok güzel
mutlulukla ve huzurla giyersin inşallah
birsey sorabilirmiyim..
enes kundurada gelinlik altına güzel babetler varmıydı..nişanlımla boylarım aynı olduğu için babet giymek zorundayımeğer uzun olsaydı kesinlikle bende platform topuk giyerdim..
teşekkür ederim :))
Canım gelinlik altı içinde düz babetlerden vardı.
Dantelli filan babetler vardı. Değşiik şeyler vardı gelinlik için babet olarakta :)
Ben bitanede babet alıcam ne olur ne olmaz yanımda bulunsun.
Hem onların fiyatları daha da uygundur diye düşünüyorum
çok tskler cnm çok yardımcı oldum bana.nerede bulabılırım diye düşünüyordumm
fatihin neresinde tam olarak tarif edebilirmisin...
Gülle gülle giy cok s1k bir ayakabi...Topigi yüksemis beya...
Platforum oldugu icin rahat diyorlar cok merak ediyorum gercekten bu kadar rahat edilirmi bu platform ayakabilarla. Ben günlük giymek icin aldim ama fazla yürüyemiyorum rahat ama fazla yüksek geliyor bana...gülle gülle giy insallah...
Mutluluklar...
hayırlı ugurlu olsun canım:88:
ama ben göremiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?