• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Pandomim'in gelinlik ayakkabıları

Pandomim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
11.791
1
406
37
İstanbul
Bunlarda benim gelinlik ayakkabılarım. Özellikle burnu kapalı istiyordum.
Fakat okadar gezip bakmama rağmen ayaklarım en çok bu ayakkabıda rahat etti =)
İçimede çok sindi. İnşallah güle:66: oynaya:64: giyerim düğünümde :nazar:

Son düzenleme:
önemli olan gönlüne sinmiş olması ,hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin .....

çok şıkkkk:52: :52: çok güzel ben burnu açık ve platform istiyorum görünce iştee bu dedim :69: harika güle güle giyin inşallah!!! kaça aldığını sorabilir miyim??

önemli olan gönlüne sinmiş olması ,hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin .....

teşekkür ederim aminnn.

çok şıkkkk:52: :52: çok güzel ben burnu açık ve platform istiyorum görünce iştee bu dedim :69: harika güle güle giyin inşallah!!! kaça aldığını sorabilir miyim??

Teşekkür ederim.
tabiki sorabilirsin canım :)
50 Liraya aldım :)
Fatih enes kunduradan. başka modellerde vardı. Eğer istanbuldaysan bakmanı tavsiye ederim kesinlikle. Hem fiyatları uygun hemde çok rahatlar. Başka mağazalarda da denedim ama en rahatı ve uygun fiyatlısı buydu :66::64:

ayakkabılarına bayıldım canım ya çok ama çok güzeller hem normal krem beyaz bir elbisenin altındada şahane durur

Teşekkür ederim buketim. Evet açık renk elbisenin altına bile giyebilirim. Çok rahatlar topuklu olmasına rağmen. :64:

Aslıcım ayakkabılarr harikaaaaaa:30:
Yalnız bunlarla nasıll oynayıpp, göbekk atcann hareket etmen zor olucakk gbiii

aslıcımmm güle güle kullan canım benim.. Çok kibar çok şık bir ayakkabıı hayırlısı ile kullanasın inşallah bacım

teşekkür ederim balım.
çok rahatlar platform olduğu için.
ben her şekilde dökerim kurtlarımı tatlım :)

Ohh iyi o zaman aslımm insanın düğününde oynayamaması en kötü şeydir herhaldee, güle gülee giyy tatlım ayağında paralansınn:16:

mükemmel olmuş canım eminim gelinlik iel ayrı bi güzel duracak.
En güzel gününde huzurla giy inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back