• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemi sürecinde Roaccutane kullanımı

Periperisiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
196
467
103
26
Herkese iyi günler dilerim.

Pandemi sürecinden önce Roaccutane adında bir sivilce ilacı kullanıyordum ancak virüs çıktıktan sonra ilacı bırakmak zorunda kaldım. Bunun da sebebi tamamen her ay düzenli olarak kan tahlili yaptırmak zorunda olmamdı. Hastanelerin de durumu malum. Ancak bu sıralar salgın biraz daha hafiflediği için tekrar başlamak istiyorum. Tahlil yaptırdığım yerdeki doktora ilacın ismini söyleyince tepkisi biraz garip oldu. Aranızda bu dönemde bu ilacı kullanan var mı? İlacın bağışıklık sistemini etkileyebileceği yönünde şeyler okudum ancak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Dermatoloğuma randevu aldım ona da danışacağım ancak sizin de bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.

tedbirinizi alip hastaneye doktora gidebilirsiniz ama eger ki Roaccutane bir immunsupression ise ben olsam bu sürecte kullanmazdim. Bunu kesinlikle bir doktora danisin

Bence bu dönemde kullanmak daha iyi. Güneşten korunmak gerekiyor ya dışarıya da çıkmamış olursunuz.

Back
X